تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2160 از 2550 اولاول ... 11601660206021102150215621572158215921602161216221632164217022102260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,591 به 21,600 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان عزیز علی الخصوص فانوس عزیز

با یکی از رفیقام داشتم در مورد سرعت دانلودش صحبت میکردم، اولتر ا گرفته (ماهی 33 تومن 8 گیگ) خطش روی 2 بسته ان، 400 هم دانلودش هست.

لونطور که فانوس زحمت کشیدن و گفتن ظاهرا باید بالاتر میبستن؟ اینطوریه بگم زنگ بزنه پشتیبانی حقش را بگیره.

=============
    منم که رفتم مخابرات و احتمالا یه خط مجزا برای خودم بگیرم و بدم روی اون بزنن تا اگه جای دیگه ای هم رفتم حداقل خط منتقل بشه نه اینترنت.
    قابلی نداشت
    احتمالا خط دوستتون 4 مگ هستش که 400 تا میده
    اینجور که معلومه دارن سرعت های اولترا رو کم میکنن
    همه اینا باعثش دوست منه !! من یه عمر به این دوستم گفتم بیا مخابرات بخر عالیه !! بعد از یه مدت که اومد کلاسیک گرفت (یادتونه که قبلا همه سرویس ها سرعتشون 4 مگ بود حتی کلاسیک 10 تومنی ) به محض خرید اون سرعت سرویس کلاسیک شد 1 مگ و اونم 6 ماهه گرفته بود

حالا بعد از یه مدت داشت تمدید میکرد و 2 مگ تمدید کرد که سرعتش 8 مگ باشه در کمال تعجب الان دارم میبینم که سرعت اولترا هم شد 500 تا
    والا الان دارم از خوشی میمیرم که داشتم بهش میگفتم بابا بیا 1 مگ بخر !! خدا میدونه اگه مگا میگرفت چه بلایی سر سرویس من میومد

2. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قابلی نداشت
    همه اینا باعثش دوست منه !! من یه عمر به این دوستم گفتم بیا مخابرات بخر عالیه !! بعد از یه مدت که اومد کلاسیک گرفت (یادتونه که قبلا همه سرویس ها سرعتشون 4 مگ بود حتی کلاسیک 10 تومنی ) به محض خرید اون سرعت سرویس کلاسیک شد 1 مگ و اونم 6 ماهه گرفته بود

حالا بعد از یه مدت داشت تمدید میکرد و 2 مگ تمدید کرد که سرعتش 8 مگ باشه در کمال تعجب الان دارم میبینم که سرعت اولترا هم شد 500 تا
    والا الان دارم از خوشی میمیرم که داشتم بهش میگفتم بابا بیا 1 مگ بخر !! خدا میدونه اگه مگا میگرفت چه بلایی سر سرویس من میومد
    اخه چرا اوردیش 2 مگ مارو بدبخت کردی داشتیم 15.16 گیگ دانلود میکردیم که کردنش 10 گیگ خط رو الکی الان 8 مگ بستن دیگه درسته

4. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

قابلی نداشت

والله دیگه آخرین سرویس موجود را خریده، 400-450 آخرشه میگه (بگذریم که این سرعت برای من عالی هست!)

===========================

پس خودتون را آماده کنید که منم تا 10 روز قراره بیام یعنی خوتون از کم شدن سرعت و... می فهمین!

من الان احساس میکنم کاملا گوشم درازه، دوستا ناراحتن که سرعت اومده روی 500 بعد من با همون قیمت دارم 130 دانلود میکنم...

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rr9060's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نویز بهانست مال همه رو محدود کردن چون دیگه انتخابی نداریم نمیتونیم جای دیگه بریم چون دانلود رایگان نداره و جمع اوری کنیم چون یک ساله بستیم و باید جریمه بدیم من تا یک هفته بیش با سرعت 950 دانلود میکردم با این خط خرابم الان 900 که هیچ 700 هم هیچ به زور 500 میده با دوستم که یک مگ داره اون 7 گیگ دانلود میکنه من 10 گیگ مگه نباید تو سرعت دو برابر فاصله باشه نویز رو هم بهانه کردن که بگن ما سرعت و ‍‍‍یین نیاوردیم
    قرارداد من 1ساله نیست و 10-15 روز دیگه سرویسم تموم میشه که اگه اینجوری باشه تمدید نمیکنم
    Last edited by rr9060; 30-12-2014 at 00:59.

8. 2 کاربر از rr9060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اخه چرا اوردیش 2 مگ مارو بدبخت کردی داشتیم 15.16 گیگ دانلود میکردیم که کردنش 10 گیگ خط رو الکی الان 8 مگ بستن دیگه درسته
    اخه چقدر دانلود میکنی؟
    من بعد از عمری اومدم دیروز بزنم دانلود کنه یه 7-8 گیگ ولی 2 گیگ فقط دانلود کرده بود صبح دیدم لپ تاپم در کل 10 گیگ جا داره که تو درایور C فقط 100 مگ جای خالی مونده بود
    والله دیگه آخرین سرویس موجود را خریده، 400-450 آخرشه میگه (بگذریم که این سرعت برای من عالی هست!)

===========================

پس خودتون را آماده کنید که منم تا 10 روز قراره بیام یعنی خوتون از کم شدن سرعت و... می فهمین!

من الان احساس میکنم کاملا گوشم درازه، دوستا ناراحتن که سرعت اومده روی 500 بعد من با همون قیمت دارم 130 دانلود میکنم...
    شما هم بیا همین 1 مگ رو بخر و با 400 تا روزگار بگذرون

10. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

شهید رجایی زیاد معطل نمیکنه، کارشون سسریع هست، فکر کنم این پنجمین یا ششمین شرکتی هست که تو حدود 10 سال هست که دارم عوض میکنمپ، همشون هم رجایی بودن.
    مشکل اینجا است که ظاهرا شنیدم کمبود پورت تو این مرکز هست و تا 1-2 ماه هم معطل شدن، البته اگه این مورد باشه من تحت فشار میزارم که چون پورت دارم منتقل کنن و یا یه راه حلی پیدا کنند.
    مرکز رجایی 18 تا پورت آزاد داره

12. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز 2 مگ جشنواره محدود شده به 500 کیلوبایت اقای نماینده شما خبر دارین چرا اینکارو کردن من هر چی میگم میگن خطتتون نویز داره بیشتر دوستام که این سرویس رو دارن میگن اونارو هم محدود کردن
    بله سرعت 2 مگ جشنواره رو 4 مگ محدود شده. البته از اول هم همینطور تبلیغ میشد ( سرعت دوبرابر) یعنی واسه ی 2 مگ سرعت برابر 4 مگ خواهد بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مرکز رجایی 18 تا پورت آزاد داره
    با تشکر

بله شنبه پرسیدم 34 تا پورت آزاد داشت، گفت صفر بشه باز 300-400 تا اضافه میشه، گفت 2 هفته منتظر باش بعد.

الان هم قرار شده فردا و یا پس فردا برم کلا یه خط ثابت برای خودم و به اسم خودم بگیرم و بدم روی اون اینترنت را بزنن.

15. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما هم بیا همین 1 مگ رو بخر و با 400 تا روزگار بگذرون
    شاید واسه شما تاثیر نذاشته ولی من هم 5 ماه قبل همین 1 مگ جشنواره مخابرات رو شبانه با 390 تا دانلود میکردم و اوضاع تا 3 ماه قبل خوب بود و شاد و قانع بودم ولی الان سه ماهه که سرعت شبانه شده مابین 30 الی 120 و آخرین کارشناس مسنقر در کیوسک مخابرات میفرمایند که شما 1024 را تقسیم بر 8 کنید که میشود 128 و شما باید بیشتر از این انتظار نداشته باشید یعنی یک به هشت . موندم که چرا تا قبل این سه ماه مخابرات داشت سخاوت بخرج میداد که حالا سخاوتش ته کشیده و من با سرعت 390 حالا بعد از انعقاد قرارداد و ثبت نام باید شبانه با این سرعت بسازم ؟! البته اینم بگم وقتی 4 تا دانلود رو هم زمان میزنم جمعش 390 رو پر میکنه که قبلا اینطور نبود و تازه وقتی فقط یه دانلود 1 گیگ یا کمتر رو دارم مجبورم بجای دانلود 40 دقیقه ای ، منتظر دانلود چند ساعته حتی با 32 کانکشن باشم و این یعنی تجاوز و خلف وعده قرارداد جشنواره تابستانه این شرکت و پیچاندن ملت به بهانه هایی همچون ، نویز و 1 به 8 که قبلا در سرویسهای نامحدود بیشتر بچشم میخورد تا محدود و هزار و یک بهانه دیگر ... حتی تو این مدت در روز هم گاها با لینک داخلی هم سرعت ناپایداره . وقتی پهنای باندشون تموم میشه چرا آگهی فروش میدن . من قبلا مدت 6 سال بود که بدام همارا افتاده بودم و الان هم از چاله تقریبا به چاله ، شاید هم به چاه افتادم . پس نتیجه اخلاقی اینکه شادی برای همه با این سرعت ها و پینگ ها گذرا و کوتاه مدته و تست سرعت بدون دانلود منیجر و با دانلود از خود براوزرها است که سرعت واقعی رو نشون میده و مخابرات فقط برای 2 ماه نخست که دید دانلود شبانه من کمی زیاده تصمیم گرفت که پهنا و سرعت رو کم کنه و با وجودی که روز ها دانلود هم نمیکنم ولی در کمال تعجب سر برج شاهد مصرف 5 گیگ هستم که در شرایط تقریبا یکسان همارا مصرف ماهانه روزانه و حجمی ام حدودا یک الی دو گیگ بود که بیشتر دانلود هام را برای آخر دوره نگه میداشتم تا تمامی حجم مانده در آخر دوره برای اینکه نسوزه ،روزهای آخر تموم کنم ولی حالا این مصرف کذایی با این حساب کتاب میلادی سایت مضخرف و پشتیبانی عصر حجرشون جای تعجب و سئوال داره و این معمای چاله و چاه از یک ارگان به ظاهر دولتی و با این کارمندان ملی که دیگه جای خود داره ......

17. این کاربر از masoud-j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با تشکر

بله شنبه پرسیدم 34 تا پورت آزاد داشت، گفت صفر بشه باز 300-400 تا اضافه میشه، گفت 2 هفته منتظر باش بعد.

الان هم قرار شده فردا و یا پس فردا برم کلا یه خط ثابت برای خودم و به اسم خودم بگیرم و بدم روی اون اینترنت را بزنن.
    خب پورت که داره چرا باید 2 هفته منتظر بمونی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •