تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2160 از 2376 اولاول ... 11601660206021102150215621572158215921602161216221632164217022102260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,591 به 21,600 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هیچ وقت یادم نمیومده فوتبال ایران به این بدبختی توی اسیا افتاده باشه
    من تا همین چند ماه پیش هم از دادکان متنفر بودم
    ولی کم کم که اتفاقات افتاده توی این فدراسیون با فدراسیون های قبلی رو مقایسه میکنم میبینم
    که اونا هرچقدر ... بودن به ... اینا نبودم

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

انقدر گفتن نمیدونم تیم دسته یک ما هم میتونه عربا رو ببره!نمی دونم سطح فوتبال امارات خیلی پایینه باعث افت بازیکنا میشه میرن اونجا افت میکنن باید مثل دفاع های اینجا به هیچ حرکت زیابیی که نه نمیگن دریبل بخورن تا بازیکن رو فرم بمونه!لیگ ایران تو اسیا بعد 4 و 5 تا کشور شرق و از بکستان و امارات و قطر و عربستان بهترین لیگ اسیاست!فقط پولای بزرگ توش ردوبدل میشه ماشاءالله کوچکترین بازیکنش زیدان و رونالدینیو رو میزاره جیبش!بیشتر از پرداختن به بازی به حواشی و زدن و ارایش مو میپردازن واقعا فوتبال رو هرچی بیشتر بزرگش میکنن و تو تلوزیون و زبون گزارشگرا جذاب تر نشون میدن پسرفت میکنیم البته در فحاشی و اعتراضات تخریبها تو دنیا تک هستیم تو گیر دادن به داور کل دنیای فوتبال انقدر به داورا گیر نداده که ما گیر میدیم پسرفت یعنی این جلوی اماراتی ها مساوی جلوی عربستان باخت ازبکستان باخت جلوی قطر سوراخ!دیروز هم که یه مساوی اونم جلو تماشاگران خودی.
    Last edited by نادر1368; 23-04-2009 at 13:06.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/ليگ قهرمانان آسيا/
    تساوي الاتحاد عربستان برابر الجزيره امارات

خبرگزاري فارس: تيم الاتحاد عربستان در ديدار خانگي در ورزشگاه شاهزاده عبداله الفيصل مقابل الجزيره امارات با نتيجه يك بر يك متوقف شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، اين ديدار شب گذشته از هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا و از گروه سوم برگزار شد و با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
    در اين مسابقه ابتدا تيم الاتحاد در دقيقه 40 توسط اسامه المواليد به گل رسيد؛ اما اين پايان كار نبود و الجزيره با گل دقيقه 71 فرناندو بايانو برزيلي بهترين گلزن خود كار را به تساوي كشاند.
    با اين نتيجه الاتحاد عربستان با 8 امتياز در صدر جدول رده بندي گروه سوم ليگ قهرمانان آسيا ايستاد.
    در اين گروه تيم‌هاي ام‌صلال قطر و الجزيره امارات با 7 و 3 امتياز به ترتيب بر سكوهاي دوم و سوم ايستاده‌اند و استقلال با 2 امتياز از 4 ديدار در قعر جدول رده بندي گروه سوم قرار گرفت.
    استقلال با شكست ديشب اميد صعودش بسيار كمرنگ شد و فقط در صورت پيروزي در 2 ديدار آينده و شكست ام‌صلال برابر رقبايش در 2 ديدار پيش رو مي‌تواند به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا صعود كند.
    انتهاي پيام/م

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

/ليگ قهرمانان آسيا/
    تساوي الاتحاد عربستان برابر الجزيره امارات

خبرگزاري فارس: تيم الاتحاد عربستان در ديدار خانگي در ورزشگاه شاهزاده عبداله الفيصل مقابل الجزيره امارات با نتيجه يك بر يك متوقف شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا»، اين ديدار شب گذشته از هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا و از گروه سوم برگزار شد و با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
    در اين مسابقه ابتدا تيم الاتحاد در دقيقه 40 توسط اسامه المواليد به گل رسيد؛ اما اين پايان كار نبود و الجزيره با گل دقيقه 71 فرناندو بايانو برزيلي بهترين گلزن خود كار را به تساوي كشاند.
    با اين نتيجه الاتحاد عربستان با 8 امتياز در صدر جدول رده بندي گروه سوم ليگ قهرمانان آسيا ايستاد.
    در اين گروه تيم‌هاي ام‌صلال قطر و الجزيره امارات با 7 و 3 امتياز به ترتيب بر سكوهاي دوم و سوم ايستاده‌اند و استقلال با 2 امتياز از 4 ديدار در قعر جدول رده بندي گروه سوم قرار گرفت.
    استقلال با شكست ديشب اميد صعودش بسيار كمرنگ شد و فقط در صورت پيروزي در 2 ديدار آينده و شكست ام‌صلال برابر رقبايش در 2 ديدار پيش رو مي‌تواند به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا صعود كند.
    انتهاي پيام/م
    که اونم عمرا اتفاق بیفته چون عربها هوای همدیگرو دارن...
    فوتبال ایران تو یه سراشیبی سقوط افتاده با شیب زیاد... تنها راه برون رفت از این وضعیت برکناری علی آبادی و کفاشیانه... من دعا میکنم ایران به جام جهانی صعود نکنه چون در این صورت تمام این مشکلات و کاستی ها پشت صعود مخفی میشن. باید اینقدر تحقیر بشیم تا شاید بعضی ها به خودشون بیان.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من دعا میکنم ایران به جام جهانی صعود نکنه چون در این صورت تمام این مشکلات و کاستی ها پشت صعود مخفی میشن.
    طرفدارای افشین امپراطور ناراحت میشن یه وقت!گفته افریقای جنوبی در حال اماده باش که ما داریم میایم!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

که اونم عمرا اتفاق بیفته چون عربها هوای همدیگرو دارن...
    فوتبال ایران تو یه سراشیبی سقوط افتاده با شیب زیاد... تنها راه برون رفت از این وضعیت برکناری علی آبادی و کفاشیانه... من دعا میکنم ایران به جام جهانی صعود نکنه چون در این صورت تمام این مشکلات و کاستی ها پشت صعود مخفی میشن. باید اینقدر تحقیر بشیم تا شاید بعضی ها به خودشون بیان.
    خداییش به نظر من هم کمترین تلفات رو همین راه داره
    صعود کردن =مرگ تدریجی فوتبالمون
    صعود نکردن =تیر خلاص و ان شاءالله زنده شدن دوباره

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب به طرفداران استقلال تسليت عرض مي نماييم

من نمي دونم اين قلعه نوعي براي استقلال چيكار كرده كه اينقدر ژنرال ژنرال مي زنن
    من اگه استقلال 5 تا می خورد اینقدر زبون در نمیوردم.

با چه رویی میان این حرفارو میزنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در پي اعتراض تماشاگران به اعضاي تيم پرسپوليس
    كريمي خطاب به هواداران: جاي تماشاگران استقلال بوديد چه مي‌كرديد؟

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران خطاب به هواداران معترض گفت: در گروه خود دوم هستيم و اگر شما جاي هواداران استقلال انتهاي جدولي بوديد، چه مي‌كرديد؟

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز با اعتراض گسترده خود به بازيكنان اجازه تمرين نداده و تنها به تشويق علي كريمي پرداختند.
    اين بازيكن خطاب به آنها گفت: يك تيم اگر در يك بازي بازنده شود و يك بازيكن خوب باشد، ‌هيچ سودي ندارد چون همه دنبال اين هستند كه نتيجه در پايان بازي به نفع چه تيمي است.
    وي گفت:‌ اكنون كه باخته‌ايم بايد پذيرفت كه همه بد بوده و در اين باخت شريكيم. به دنبال اين نيستم كه بگويم ستاره بودم، البته اتفاقات در فوتبال زياد است و شما ديديد كه بايرن مونيخ چگونه مغلوب بارسلونا شد تا نتيجه اي غير قابل تصور در تاريخ فوتبال خود كسب كند.
    كريمي خطاب به تماشاگران تاكيد كرد: در حال حاضر در ليگ قهرمانان آسيا چيزي از دست نداده و با قرار گرفتن در رده دوم گروه دوم، شانس زيادي براي صعود داريم. اين در حالي است كه استقلال در رده اخر گروه خود است. اگر شما جاي هواداران استقلال بوديد چه مي كرديد؟
    كريمي در خصوص شرايط مالي بازيكنان گفت: قبل از بازي با الغرافه بازيكني به ديدن من آمد كه دوست ندارم نامش را ببرم. از اين مي‌ترسيد كه چكي را كه خرج كرده در طول مدتي كه در تهران به سر نمي‌برد برگشت بخورد و اين واقعا يك استرس براي بازيكن است كه فقط فكرش در چارچوب سبز نباشد.
    كريمي افزود: قرار بود مسئولان باشگاه امروز با حضور در محل تمرين، پاسخگوي هواداران باشند و با نفرات تيم نيز گفت و گو كنند؛ اما اعلام كرده اند ما بايد نماينده اي به باشگاه بفرستيم كه جاي تعجب دارد.
    وي ادامه داد: يك نفر به عنوان نماينده نمي تواند تمام مشكلات را بازگو كند و فقط به بيان مشكلات خود مي پردازد.بهتر بود تمام اعضاي تيم با انصاري‌فرد ديدار مي‌كردند. شايد يك بازيكن بخواهد به طور خصوصي با مدير عامل باشگاه صحبت كند.
    كريمي در پاسخ به سوال يكي از هواداران مبني بر اينكه چرا وينگادا در بازي با الغرافه دست به تعويض‌هاي عجيب و غريب زد گفت: تعويض‌ها سليقه‌اي است. اين موضوع در تمام دنيا رعايت مي‌شود و بايد به آن احترام گذاشت. نمي‌توانم در اين مورد جوابگو باشم و در اين خصوص وينگادا بايد جواب دهد، البته مطمئن باشيد اگر ما به نتيجه مي‌رسيديم هيچكس در حال حاضر اينطور انتقاد نمي‌كرد.
    وي افزود: وينگادا مربي خوبي است و بايد به او فرصت داد. وي از لحاظ روحي و رواني تيم را دوباره آماده كرد. روزهاي سختي در انتظار ما است و اگر نخواهيم دقت لازم را در اين روزها داشته باشيم دچار مشكل خواهيم شد.
    كريمي در پايان ادامه داد: نبايد به رسانه ها سوژه دهيم چون آنها به مدت يك هفته به اتفاقات امروز تمرين پرسپوليس خواهند پرداخت و حاشيه ها را به اطلاع مردم خواهند رساند.
    انتهاي پيام/م

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیغام محترمانه استقلال به عنایتی

به فکر بازگشت نباش
    در اوایل زمستان هنگامی که رضا عنایتی با باشگاه النصر به مشکل برخورده بود و مرتب دم از بازگشت به استقلال می زد، امیر قلعه نویی طی مصاحبه ای با برنامه ۹۰ مدعی شد عنایتی مرتب با او در تماس است و به همین خاطر بعید نیست از وجود او در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کند اما رضایتنامه عنایتی در تاریخ مقرر صادر نشد تا وی از حضور دوباره در کنار همبازیان سابق خود محروم شود. از سوی دیگر این مهاجم نتوانست در لیگ امارات عملکرد خود را ارتقا ببخشد و این روزها عملاً از کانون توجهات خارج شده است. بنابراین بعید است فصل آینده هیچ تیم دسته اولی اماراتی برای جذب وی قرارداد جالبی ارائه کند. نکته مهم اینجاست که استقلالی ها هم عملاً نام عنایتی را از فهرست خرید فصل آینده خود خارج کرده اند و ظاهراً خود وی هم به نوعی در جریان این امر قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دستور قلعه نویی به کادر پزشکی

مصدومیت مجتبی جباری در آستانه بازی به ام صلال با خودی خود خبر بسیار تلخی برای امیر قلعه نویی بود و مساله هنگامی حادتر شد که همگان فهمیدند این بازیکن توانایی در جدال مقابل پیام مشهد و به احتمال زیاد الاتحاد عربستان را نیز نخواهد داشت زیرا آسیب دیدگی او به مراتب حادتر از آن چیزی است که تصورش می رفت بنابراین باید چیزی بالغ بر ۱۴ روز را به فیزیوتراپی زیر نظر دکتر نوروزی سپری کند. البته با این وجود امیر هنوز از هافبک تکنیکی خود قطع امید نکرد و اتفاقاً برنامه خاصی برایش تدارک دیده است. ظاهراً سرمربی استقلال به کادر پزشکی تیمش دستور داده تا به هر طریق ممکن جباری را برای جدال روز ۲۹ اردیبهشت مقابل الجزیره امارات آماده کنند و طوری تدبیر نمایند که این بازیکن ۱۰ روز قبل از بازی فوق برای کارهای تکنیکی در اختیار کادر فنی قرار بگیرد.به زعم امیر، بازی آخر مرحله گروهی لیگ قهرمانان نقش مهمی در صعود استقلال خواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •