سلام دوستان و اساتید.
من یک کاربر غیر حرفه ی کنسول هستم.
ما چند ماه پیش یک هارد 120 خریدیم (اکسترنال) ولی بعد از دو روز دیگه دی تکت نشد! حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست!!
و اگر لینکی برای آموزش رفع مشکل هست بدید ممنون میشم.
سلام دوستان و اساتید.
من یک کاربر غیر حرفه ی کنسول هستم.
ما چند ماه پیش یک هارد 120 خریدیم (اکسترنال) ولی بعد از دو روز دیگه دی تکت نشد! حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست!!
هارد رو با پسی تست کن اگه سالمه فرمت کن بعد دوباره با دستگاه فرمت کن
اگه به کامپیوتر وصل نشد ببر گارانتی![]()
چجوری با پی سی باید تست کرد؟! من هارد خودش و میگم ها!!!! که روی دستگاه بسته میشه.
آخه مسئله اینجاست که ما صد سالی یک بار فیفا میزنیم فقط باهاش!!! زیاد مهم نبوده برامون. حالا چند وقتی ازش گذشته.
اصلا نمیشناسه یا بازی رو اجرا نمی کنه توضیح بده قشنگ
کلا نمیشناستش.
سلام
منم مثه خودتونم مهم نیست!
هارد رو که در هنگام روشن بودن دستگاه خارج نکردین که !؟ما چند ماه پیش یک هارد 120 خریدیم (اکسترنال) ولی بعد از دو روز دیگه دی تکت نشد! حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست!!
اما این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه دوست عزیز! که خوب نظر قطعی دادن در موردش خیلی سخته!
ولی چون یک دفعه این مشکل به وجود اومده میشه گفت بیشتر مربوط میشه به اتصالات !
مثلا ممکنه ایراد از اسلات کنسول باشه!
یا اتصالات خود هارد!
در هر صورت اگه هر کدام از دو مشکل بالا ایجاد شده باشه شما باید برای تعمیر کنسول یا هارد رو نزد تعمیر کار ببرین.
سلام با این سرعت نمیشه سرچ کرد، واسه همین میپرسم. من واسه اولین بار کنسول رو وصل کردم به لایو بعد همون اول ارور آپدیت داد، باید چیکار کنم آپدیت کنم؟ اینم بگم پچ جدید رو کنسول نصب هست.
Update کن عزیز هیچ باکت نباشه![]()
فقط اگه سرعتت بالای 128 هستا !! با Dialup یک قرن طول میکشه .
xboxElite هایی که الان تو بازار هست آخرین مدلش برای چه تاریخی هست ؟؟؟ 2011 نداره الیت ؟؟؟؟
برای xbox هرسال یه بار آپدیت میاد ؟؟؟؟؟ برای الیت که حالا حالا ها آپدیت میاد یا اونهم ممکنه تا یکسال دیگه نسلش منقرض بشه و بعد نشه بازیها رو اجرا کرد ؟؟؟؟؟
با این اوضاع کلا باید دور ارزون شدن الیت رو خط بکشیم ؟؟؟؟؟ رو همون 450 مونده ؟؟؟؟ بعد عید یا تابستون پایین نمیاد قیمتها ؟؟؟؟؟؟ اصلا الیت پیدا میشه اونموقع ؟؟؟؟؟؟
اقا میثم شما که برات همیشه به روز xbox میاد !!!!الیت هم به روزه یا قبل 2011 هست همشون ؟؟؟؟ درایو این الیت ها چه مارکیه الان ؟؟؟؟ بهترین درایو چه مارکی هست ؟؟؟؟؟ با کینکت که مشکلی نداره الیت ؟؟؟؟ بعد شما که تو سایتتون زدید با 2 تا بازی اورجینال ؟ این بازیها رو کجا میذارن تو پک xbox؟؟؟؟؟ شما میدونی چه بازیهایی هست تو هر پکی ؟؟؟ فرق میکنه بازیها تو هر پک ؟؟؟؟
و در نهایت تا قبل از عید قیمتها تغییری میکنه ؟؟ ( کم میشه ؟ ) اسلیم و الیت ؟؟؟؟
Last edited by panther99; 25-02-2011 at 01:30.
میگن به طرف رو میدی با کفش میاد رو فرش حکایت منه
کلا با این وضعیت بن ( با توجه به اینکه تا حالا لایو نرفتم ) می ارزه لایو رفت یا نه؟ میدونم که لایو خوش میگذره، کلی میگم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)