تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 942 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

عدنان مصلايي مدير روابط عمومي اپراتور دوم به دليل آنچه كه نبودهماهنگي لازم بين كادر مديريتي با واحد روابط عمومي خوانده شده، استعفاي خود را تسليم مديران شركت ايرانسل كرد.

به گفته يك مقام آگاه روز گذشته عليرضا قلمبر دزفولي، مديرعامل شركت ايرانسل با استعفاي مدير روابط عمومي اين شركت موافقت كرد. اين مقام مطلع افزود: مدير روابط عمومي اپراتور دوم پيش از اين نيز به ناهماهنگي حوزه اطلاع‌رساني با بخش مديريت اعتراض كرده بود. اما وي به دليل بي‌توجهي مديران ايرانسل و عدم رفع مشكلات از ادامه همكاري با اين اپراتور خودداري كرد. عدنان مصلايي، در تماس تلفني خبرنگار فناوران پذيرفته شدن استعفاي خود را تاييد و از ارايه اطلاعات بيش‌تر در اين خصوص خودداري كرد.
    آقای مصلایی از دست این همه بد قولیا هیئت مدیره حق هم داره استعفا بده.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كميسيون بازار مخابرات اسپانيا اعلام كرد: شركتهاي تلفن همراه اين كشور در سال جاري، تعرفه‌هاي خود را پنج درصد (دو درصد بيش از ميانگين نرخ تورم اسپانيا) افزايش داده‌اند.

اين كميسيون با انتشار گزارشي گفت: علت افزايش مذكور، اجراي قانون جديد بهبود شرايط حفاظت از مشتركان شركتهاي تلفن همراه است كه به اين شركتها اجازه مي‌دهد به جاي گرد كردن ارقام، هزينه مدت زمان مكالمه را بر اساس ثانيه دريافت كنند.

در واكنش به اين اقدام، انجمنهاي حمايت از مصرف‌كنندگان، افزايش بهاي مكالمه تلفنهاي همراه را غير قابل توجيه و زياده روي خوانده و سه شركت عمده تلفن همراه اين كشور شامل "وودافون"، "اورنج" و "موبي‌استار" را به تباني عليه مشتركان متهم كرده‌اند.

به گفته اين انجمنها، ‪ ۹۸‬درصد مشتركان موبي استار، ‪ ۶۵‬درصد اورنج و ‪۳۳‬ درصد از مشتركان شركت وودافون گفته‌اند كه اجراي قانون جديد مخابرات موجب كاهش هزينه‌هاي پرداختي ماهانه آنان نشده است، حال آنكه هدف اين قانون بهبود وضعيت مشتركان بود.

گزارشها مويد آن است كه پس از به اجرا در آمدن قانون جديد، سه شركت مذكور به اتفاق، بهاي ثابت برقراري تماس را از ‪ ۱۲‬سنت يورو به ‪ ۱۵‬سنت افزايش داده‌اند.

دشمنا ایرانسل کجایین که بگین این اپراتورام از ایرنسل یاد گرفت؟؟؟!ن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

من رفتم دروازه تهران(اصفهان) اونجا که دکل اصلیش هست گفتن فعلا معلوم نیست یکیشون گفت برج 7 اصلا خودشونم نمی دونن چیکار می خوان بکنن !

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من رفتم دروازه تهران(اصفهان) اونجا که دکل اصلیش هست گفتن فعلا معلوم نیست یکیشون گفت برج 7 اصلا خودشونم نمی دونن چیکار می خوان بکنن !
    جدی !!! شما از کی سوال کردید که برج 7 را گفت ؟؟؟
    من امروز بالاخره با مکافات زیاد تونستم ایرانسل را بفروشم اون هم 70 تومان ... یک تالیا از یکی خریدم 15 هزار تومان که 5 تومان هم شارژ داره واقعا تو اصفهان عالی هست از تلفن ثابت هم به راحتی میشه باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزاد و ... همه چی هم ردیف هست . آنتن دهی هم در سطح شهر مشکلی نداره و خوب هست . مجدودیت زمانی هم نداره .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

جدی !!! شما از کی سوال کردید که برج 7 را گفت ؟؟؟
    من امروز بالاخره با مکافات زیاد تونستم ایرانسل را بفروشم اون هم 70 تومان ... یک تالیا از یکی خریدم 15 هزار تومان که 5 تومان هم شارژ داره واقعا تو اصفهان عالی هست از تلفن ثابت هم به راحتی میشه باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزاد و ... همه چی هم ردیف هست . آنتن دهی هم در سطح شهر مشکلی نداره و خوب هست . مجدودیت زمانی هم نداره .
    ا پس فروختی بالاخره؟ حالا آقا مسعود ادرس بده بیایم شیرینی تالیا را بخوریم . نمی دونم چرا هم چینن اینا اصلا جدی تو اصفهان کار نمی کنن ! به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسس که هیچ وقت جواب درست نمیشنویم!

تاريخ عضويت
    Dec 2004

11

ا پس فروختی بالاخره؟ حالا آقا مسعود ادرس بده بیایم شیرینی تالیا را بخوریم . نمی دونم چرا هم چینن اینا اصلا جدی تو اصفهان کار نمی کنن ! به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسس که هیچ وقت جواب درست نمیشنویم!
    بله ... به آشنا هم فروختم چون موبایل فروش ها اینجا که اصلا تا بری بگی می خواهم ایرانسل بفروشم چپ چپ نگاه می کنند ... حالا خدا می دونه این طرف که این خط را من بهش فروختم وقتی استفاده کنه چقدر بد و بیراه نثار من می کنه ... خدایی این تالیا خیلی خوبه اینجا فکر کنم هم فقط من اینجا تالیا داشته باشم چون هنوز واگذاری نداشته تالیا اصفهان ... البته خط تالیا صفر موبایل فروشهای فلکه احمدآباد دارند که می دهند 120 هزار تومان با 20 هزار تومان اعتبار ... در مورد ایرانسل هم اینجا فکر کنم تا سال آینده اصفهان راه اندازی نشه چون شبکش اینجا خیلی خیلی هنوز کار داره و مشکلات دیگش هم که تماس از تلفن ثابت و ... هست بماند ولی واقعا شرکت بی مسوولیتی هست که مثل چی داره اینجا واگذار می کنه خط بدون اینکه شبکش درست باشه . به نظر من دولت باید همین تالیا را اپراتور دوم ایران می کرد و بهش امکانات می داد تا شبکش را در سراسر کشور تکمیل کنه . Sms هم از تالیا به مخابرات و برعکس هیچ مشکلی نداره .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

من از نگهبان دم در پرسیدم !
    ولی کاراشون معلوم نیست اصلا
    تالیا هم بهارستان کار نمی کنه خمینی شهر هم همینطور حداقل ایرانسل خمینی شهر کار میده !

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

به نظر من که شما کار رو خراب تر کردی که رفتی طرف تالیا
    حالا چند وقت دیگه هم به اون گیر میدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام آقا من یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی sign in نمیشه.چند دقیقه می نویسه Connectiong بعد این ارور رو میده Connecting error.
    please check username and/password or the network connecting network availabitly
    اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من از نگهبان دم در پرسیدم !
    ولی کاراشون معلوم نیست اصلا
    تالیا هم بهارستان کار نمی کنه خمینی شهر هم همینطور حداقل ایرانسل خمینی شهر کار میده !
    هزینه برای سیم کارت تالیا نکردم که اگر هم بد باشه ضرر بدم . به نظر من اینجا خیلی سرتر از ایرانسل هست فعلا تا ایرانسل شبکه را تکمیل کنه . تالیا فقط فعلا مراکز استانها را پوشش داده ... منظورتون از نگهبانی چی هست ؟؟ مگه برای دکل نگهبان می گذارند ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •