آقای مصلایی از دست این همه بد قولیا هیئت مدیره حق هم داره استعفا بده.
آقای مصلایی از دست این همه بد قولیا هیئت مدیره حق هم داره استعفا بده.
دشمنا ایرانسل کجایین که بگین این اپراتورام از ایرنسل یاد گرفت؟؟؟!ن![]()
من رفتم دروازه تهران(اصفهان) اونجا که دکل اصلیش هست گفتن فعلا معلوم نیست یکیشون گفت برج 7 اصلا خودشونم نمی دونن چیکار می خوان بکنن !
جدی !!! شما از کی سوال کردید که برج 7 را گفت ؟؟؟
من امروز بالاخره با مکافات زیاد تونستم ایرانسل را بفروشم اون هم 70 تومان ... یک تالیا از یکی خریدم 15 هزار تومان که 5 تومان هم شارژ داره واقعا تو اصفهان عالی هست از تلفن ثابت هم به راحتی میشه باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزاد و ... همه چی هم ردیف هست . آنتن دهی هم در سطح شهر مشکلی نداره و خوب هست . مجدودیت زمانی هم نداره .
ا پس فروختی بالاخره؟ حالا آقا مسعود ادرس بده بیایم شیرینی تالیا را بخوریم. نمی دونم چرا هم چینن اینا اصلا جدی تو اصفهان کار نمی کنن ! به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسس که هیچ وقت جواب درست نمیشنویم!
بله ... به آشنا هم فروختم چون موبایل فروش ها اینجا که اصلا تا بری بگی می خواهم ایرانسل بفروشم چپ چپ نگاه می کنند ... حالا خدا می دونه این طرف که این خط را من بهش فروختم وقتی استفاده کنه چقدر بد و بیراه نثار من می کنه ... خدایی این تالیا خیلی خوبه اینجا فکر کنم هم فقط من اینجا تالیا داشته باشم چون هنوز واگذاری نداشته تالیا اصفهان ... البته خط تالیا صفر موبایل فروشهای فلکه احمدآباد دارند که می دهند 120 هزار تومان با 20 هزار تومان اعتبار ... در مورد ایرانسل هم اینجا فکر کنم تا سال آینده اصفهان راه اندازی نشه چون شبکش اینجا خیلی خیلی هنوز کار داره و مشکلات دیگش هم که تماس از تلفن ثابت و ... هست بماند ولی واقعا شرکت بی مسوولیتی هست که مثل چی داره اینجا واگذار می کنه خط بدون اینکه شبکش درست باشه . به نظر من دولت باید همین تالیا را اپراتور دوم ایران می کرد و بهش امکانات می داد تا شبکش را در سراسر کشور تکمیل کنه . Sms هم از تالیا به مخابرات و برعکس هیچ مشکلی نداره .
من از نگهبان دم در پرسیدم !
ولی کاراشون معلوم نیست اصلا
تالیا هم بهارستان کار نمی کنه خمینی شهر هم همینطور حداقل ایرانسل خمینی شهر کار میده !
به نظر من که شما کار رو خراب تر کردی که رفتی طرف تالیا
حالا چند وقت دیگه هم به اون گیر میدی![]()
سلام آقا من یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی sign in نمیشه.چند دقیقه می نویسه Connectiong بعد این ارور رو میده Connecting error.
please check username and/password or the network connecting network availabitly
اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون
هزینه برای سیم کارت تالیا نکردم که اگر هم بد باشه ضرر بدم . به نظر من اینجا خیلی سرتر از ایرانسل هست فعلا تا ایرانسل شبکه را تکمیل کنه . تالیا فقط فعلا مراکز استانها را پوشش داده ... منظورتون از نگهبانی چی هست ؟؟ مگه برای دکل نگهبان می گذارند ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)