می گم کسی کد یا کدام کلید را باید بزنم تا داخل سرور جی تی ای شخصیت برقصه چون من خودم دیدم که اونایی که باهاشون تو 1 سرور بازی می کردم می رقصیدن
با تشکر
می گم کسی کد یا کدام کلید را باید بزنم تا داخل سرور جی تی ای شخصیت برقصه چون من خودم دیدم که اونایی که باهاشون تو 1 سرور بازی می کردم می رقصیدن
با تشکر
احتمالا اونها در حال انتخاب پد بودن چون همچین دکمه ای وجود نداره.می گم کسی کد یا کدام کلید را باید بزنم تا داخل سرور جی تی ای شخصیت برقصه چون من خودم دیدم که اونایی که باهاشون تو 1 سرور بازی می کردم می رقصیدن
با تشکر
اما توی سرور که هستی /info رو بزن حتما برات یک اسکریپت داده.
نه منظورم اون نقشه اي كه يكي از دوستان گذاشته بودن و هركي سيو گيم داره بزاره![]()
آخرین مرحله یعنی end of the line:
بعد از این که با ماشین دنبال ماشین آتش نشانی می رم و بعد از این که sweet از بالای ماشین آتش نشانی می پره تو ماشین من بعد از چند ثانیه وقتی از وسط اتوبان می رم دنبال ماشین آتش نشانی ماشینم منفجر می شه و می نویسه wasted!! اون جا رو باید چه جوری رد کنم؟
دور و برت پلیسها RPG میزنن.بعد از این که با ماشین دنبال ماشین آتش نشانی می رم و بعد از این که sweet از بالای ماشین آتش نشانی می پره تو ماشین من بعد از چند ثانیه وقتی از وسط اتوبان می رم دنبال ماشین آتش نشانی ماشینم منفجر می شه و می نویسه wasted!! اون جا رو باید چه جوری رد کنم؟
اونها رو بکش.
طور جون مادرتون یکی سیو بعداز رقص با ماشین رو برایم بزاره.خدا هرچی می خات بهش بده
طور جون مادرتون سیو بعدازرقص با ماشین رو برام بزارید.
سیوتو بده من رد کنم.
جون تو همون سيو رقصتو بزار چون من سيوام رفته
اصلا فرصت به اون کارها نمی رسه!
بعد از این که sweet پرید توی ماشین، وقتی می خوان جاهاشون رو عوض کنن ماشین منفجر می شه
این مرحله رو 4 بار بازی کردم دقیقا هر 4 بار همون جایی که دفعه ی قبل منفجر شد، منفجر می شه
فکر کنم مشکل از جای دیگه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)