تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 400 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مودم انلاک باشه و برگردید به 192 و از اونجا اپدیت انلاین کنید مودم رو به 196 اونوقت بله انلاک هست و با همه سیم کارتها کار میکنه . باز مودمتون 196 ایرانسل هست و انلاک نیست یک بار مودم رو انلاک کنید (اموزش های انلاک موجود در سایت ) و ورژن 192 ایرانسل که به صورت افلاین موجود هست رو روی مودم بریزید و میبینید که دیگه مودم لاک نیست و میتونید همون جا اپدیت انلاین انجام بدید و برید به ورزن 196 ایرانسل و مودم هم انلاک هست .
    سلام دوست عزیز
    شبتون بخیر
    امکانش هست لینک ورژن 192 ایرانسل رو قرار بدید ؟؟
    ضمنا در حالی که مودم به 196 آپدیت میشه و کماکان آنلاک هست در تنظیمات IPV6 APN وجود داره ؟؟

متشکرم

داره خودمونی میشه divone30000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

...........
    Last edited by divone30000; 27-12-2018 at 00:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در حال حاضر هیچ فریموری ازین مودم تجمیع انجام نمیده و همشون نهایت سرعت روی بستر 4g را ارائه میدند نه 4g+

یکی گفته روی اخرین ورژن ایرانسل 4g+ گرفته ولی هنوز برای اثبات حرفش هیچ سندی ارائه نکرده ...
    من که مودم ایرانسل رو جدیدا خریدم از همون ابتدای روشن کردن ورژن 196 روش نصب بود و با هر دو سیم کارت ایرانسل به صورت 4G+ نمایش داده میشود البته بعضی مواقع به 4G تبدیل میشود و این متغییر هست بعضی ساعات . و هنوز فایل مناسبی برای آنلاک کردن پیدا نکردم و روش دوم جناب حسین رو هم که دوستان معرفی کردن متوجه نشدم که برای آنلاک کردن اولیه میباشد یا فریمور برای بعد از آنلاک میباشد اگر لینک مستقیم فایل رو برایم بفرستند ممنون میشوم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شبتون بخیر
    امکانش هست لینک ورژن 192 ایرانسل رو قرار بدید ؟؟
    ضمنا در حالی که مودم به 196 آپدیت میشه و کماکان آنلاک هست در تنظیمات IPV6 APN وجود داره ؟؟

متشکرم
    بله در 192 , 196 ایرانسل وجود دارد .

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من که مودم ایرانسل رو جدیدا خریدم از همون ابتدای روشن کردن ورژن 196 روش نصب بود و با هر دو سیم کارت ایرانسل به صورت 4G+ نمایش داده میشود البته بعضی مواقع به 4G تبدیل میشود و این متغییر هست بعضی ساعات . و هنوز فایل مناسبی برای آنلاک کردن پیدا نکردم و روش دوم جناب حسین رو هم که دوستان معرفی کردن متوجه نشدم که برای آنلاک کردن اولیه میباشد یا فریمور برای بعد از آنلاک میباشد اگر لینک مستقیم فایل رو برایم بفرستند ممنون میشوم.

مودم شما با فریمور ویرایش سوم موجود در سایت و فایل اسکریپ همون فریمور انلاک میشود . نحوه انلاک و فریمور زدن هم بارها در انجمن ذکر شده .

در آغاز فعالیت golavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مودم شما با فریمور ویرایش سوم موجود در سایت و فایل اسکریپ همون فریمور انلاک میشود . نحوه انلاک و فریمور زدن هم بارها در انجمن ذکر شده .
    دوست عزیز تو آموزش نصب فریمور ویرایش سوم اون آخرش گفته که احتمال اینکه اون خطا یا بهتر بگیم مشکل بوجود بیاد هست و راه حلش رو هم گفته
    الان حرف من اینه مودم من اجباری آپدیت شد به 196 ایرانسل و اینکه این فریمور با روش قبلی آنلاک نمیشه
    حالا اگه با ویرایش سوم آقا حسین که میگین آنلاک میکنه پیش بریم و اون مشکل بوجود بیاد چکار باید کرد؟
    توی راه حل اون مشکل گفته باید از اول آنلاک کنین بعد ویرایش سوم رو بزنین
    حالا برا ما که آنلاک نمیشه اگه خطا داد و مجبور بودیم از اول آنلاک کنیم چکار باید کرد؟
    راه حلی هست براش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عکس از سرعت دانلود بدید

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

[QUOTE=

;9092331]عکس از سرعت دانلود بدید[/QUOTEغغ

سرعت دانلود با IDM البته سرعت اینترنتم با اینکه تو محدوده 4G+ هستم نسبت به مابقی دوستان در این فروم که عکس گذاشتن خیلی پایینتر میباشد.شاید بخاطر ترافیک منطقه باشه وآیا میشه تنظیمات رو تغییر داد تا افزایش سرعت داشته باشم و درضمن قسمت فایرول مودم همه گزینه هاش فعال هست آیا ربطی به سرعت دارد.
    ویک نکته اینکه چرا نام مودم من رو در SSID تنظیمات به این شکل میزنه=
    Irancell-TF-i60FB_1 یعنی آخرش بجای H1 میزنه FB_1 آیا از مابقی هم همین رو میزنه.
    http://uupload.ir/files/pff_سرعت_دانلود.jpg

9. این کاربر از divone30000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[QUOTE=divone30000;9092337]
    نقل قول نوشته شده توسط

;9092331
    عکس از سرعت دانلود بدید[/QUOTEغغ

سرعت دانلود با IDM البته سرعت اینترنتم با اینکه تو محدوده 4G+ هستم نسبت به مابقی دوستان در این فروم که عکس گذاشتن خیلی پایینتر میباشد.شاید بخاطر ترافیک منطقه باشه وآیا میشه تنظیمات رو تغییر داد تا افزایش سرعت داشته باشم و درضمن قسمت فایرول مودم همه گزینه هاش فعال هست آیا ربطی به سرعت دارد.
    ویک نکته اینکه چرا نام مودم من رو در SSID تنظیمات به این شکل میزنه=
    Irancell-TF-i60FB_1 یعنی آخرش بجای H1 میزنه FB_1 آیا از مابقی هم همین رو میزنه.
    http://uupload.ir/files/pff_سرعت_دانلود.jpg

سرعت شما تایید 4G+ نیست. بنظر میاید ارمی که مشاهده میکنید ظاهری میباشد

11. این کاربر از sara100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون آرم اصلا مهم نیست ؛ همون طور که میبینید در مودم b525 من ایرانسل را 4G نشون میده همیشه
    اما در مشهد منطقه امامت از 4G+ استفاده میکنه .

13. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •