من همین امروز اومدن تست کردن. با وجودی که آنتن یه خیابون با ما فاصله داره و پیاده بری به سه دقیقه نمیکشه، آنتن نداد!!!![]()
من همین امروز اومدن تست کردن. با وجودی که آنتن یه خیابون با ما فاصله داره و پیاده بری به سه دقیقه نمیکشه، آنتن نداد!!!![]()
واقعا حیف شد . اگه سیگنالت در حد متوسط هم بود خوب بود ، خیلی بهتر اینترنت های ایرانسل و همراه اول هست . از همه نظر . بنظرم از ای دی اس ال هم بهتره با توجه به زیر ساخت های داغون ایران .
بسته های ایرانسل و همراه اول که چرت چرته واقعا
همراه اول و ایرانسل فقط اینترنت بین راهی هست که وقتی کوچولو اینترنت نیاز داشته باشی کارت راه بندازه وگرنه برای مصرف خونگی که افتضاح . تی دی ایرنسل یکی دو بستش برای پر مصرفا خوبه . ولی مبین و ای دی اس ال ها بسته هاشون خیلی بصرفه تر هست
Last edited by arashsard; 29-06-2018 at 19:49.
سلام لطفا اگه میشه یک اسکرین شات از گیگ پک های مبین نت بذارین ممنون میشم منظورم قیمت و گیگ ارایه شده هست و همچنین قیمت خرید گیگ اضافه رو میخواستم ممنون میشم اگه عکس بذارید
Last edited by rfd221; 29-06-2018 at 20:59.
دوستان مبین نت سرویس گیم داره ؟
نه نداره عزیز ولی در حال حاضر برای بازی خیلی خوب هست (حتی بهتر از ای دس ال). از همون روز اول که راه افتاد تو منطقه ما گرفتم و wow و overwatch تو سرور بلیز بازی میکنم و پینگم بسته به سرور بین 110-135 میچرخه.
بازیهای دیگر رو تست نکردم.
دقیقا . واقعا ثبات پینگش عالیه . منم شوکه شدم وقتی دیدم راحت تمام بازی ها رو به شبکه وصل میکنه . امیدوارم همینجوری با ثبات بمونه
لطفا اگه میشه از تعرفه گیگ پک و قیمت هاش یک عکس بگذارید
تفاوت td turbo+ plus و td turbo چیه ???
Last edited by rfd221; 30-06-2018 at 11:27.
1- والله مصرف که هرچی بیشتر بهتر. بیشتر دنبال اینم کدوم TD-LTE الان بیشتر به صرفه است.
2- یه سوال دیگه، شبانه معمولی و شبانه با سرعت بالا هر کدوم چه عددی رو حدودا میده؟
3- الان اگه بخوایم سرویس بگیریم نمیشه فقط یه ماه بگیریم ببینیم سرعت و اینا چطوره؟ فقط مجبوریم از اون طرح های ورود استفاده کنیم که حداقل سه ماه است؟
ببین اولا اگه خونت نو ساخته یا اصلا adsl بهت تعلق میگیره طرف مبین نت و اینا نیا (ما خونمون شخمیه اومدم طرف مبین نت) الان دوستم خونش نو ساخته از شرکت داغون پیشگامان گرفته 2 مگ شیرین میگیره در ثانیه !!!
دوما مبین نت هر جایی انتن نمیده دکلاش خیلی خیلی بد زده
1-تو td lte ها نه دنبال ثبات باش چه از نظر سرعت و انتن دهی یه بادی بیاد و بره کلا بهم میریزه
و این که همیشه اون تعرفه هایی که میبینی نیست خصوصا مبین نت تعرفه هاش به باد وصله و مشتری خر میکنه
دنبال به صرفه بودن نباش باید خرج کنی اگه حجم خوب میخوای ولی گفتم adsl کمتره
2.شبانشو اطلاعی ندارم چون ایرانسل میزنم سرعتش خیلی برام بالاتره!!
3.کمترینش برات در میاد 284 تومن
Last edited by apple021; 30-06-2018 at 21:00.
لطفا اگه میشه از قیمت گیگ پک مبین نت یک عکس بگذارین ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)