تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 827 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اريكسون: اوون و روني زوج موفقي هستند
    ---------------------------------------------
    اسون گوران اريكسون، سرمربي تيم ملي انگلستان از عملكرد مهاجمان خود، اوون و روني، تمجيد مي كند.
    مربي سوئدي تيم ملي طي مصاحبه اي اظهار داشت: "مايكل اوون يكي از برترين و بهترين گلزنان جهان است و ما بارها در مسابقات بزرگ حضور داشته و توانايي خود را به اثبات رسانده است."
    وي افزود: "در مورد وين روني نيز بايد بگويم كه فوتباليست بي نقصي است، در صورتي كه هنوز 20 سال سن دارد و نسبت به سن خود خيلي باهوش و توانمند است بطوري كه بهترين بازيكن جهان شناخته شده است."
    اريكسون در خاتمه گفت: "اگر اين دو مهاجم در جام جهاني نيز به همين شكل ظاهر شوند، پيروزي ما قعطي خواهد بود."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جلسه فني كلينزمن با مربيان بوندس ليگا
    -------------
    يورگن كلينزمن سرمربي تيم ملي آلمان قصد دارد، اواسط هفته آينده جلسه اي با مربيان بوندس ليگا برگزار نمايد.
    )، سرمربي ژرمن ها در نظر دارد اواسط هفته اينده با مربيان بوندس ليگا ديدار كند تا در خصوص مسائل فني تيم ملي با آنها بحث و گفت و گو كند.
    فدراسيون فوتبال آلمان طي درخواستي از مربيان شاغل در بوندس ليگا خواسته تا براي تقويت تيم ملي در اين جلسه حضور پيدا كنند.
    كادر فني آلمان در نظر دارد تا پيش از آغاز جام جهاني جلسات فوق را برگزار نمايد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ري هاگل در يك قدمي كايزرسلاترن
    --------------------------------
    سران باشگاه كايزرسلاترن به دنبال اتوري هاگل براي تصدي مربيگري تيمشان هستند.
    نتايج ضعيف ميشائيل هنكه باعث اخراج وي از اين تيم شده و روساي باشگاه به دنبال جايگزين مناسب براي اين پست هستند و يكي از گزينه هاي موجود اتوري هاگل سرمربي فعلي تيم ملي يونان است.
    قرار است مذاكرات در اين خصوص با وي انجام شود تا در صورت لرزم وي بعنوان سرمربي در خدمت كايزرسلاترن باشد.
    در صورت جواب منفي ري هاگل، دومين گزينه كلاوس اوگن تالر است.
    لازم به ذكر است، كايزرسلاترن در فصل 98-1997 به رهبري ري هاگل فاتح بوندس ليگا شده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لمپارد: از برزيل نمي ترسيم
    ---------------------------------
    فرانك لمپارد، بازيكن چلسي و ستاره پر آوازه تيم ملي انگلستان اظهار داشت كه انگلستان بايد آماده رويارويي با برزيل شود.
    لمپارد كه روز يكشنبه براي اولين بار طعم پيروزي برابر آرژانتين را چشيده گفت: "شكست يكي از بهترين تيم هاي جهان كار مهم و با ارزشي بود و مطمئنا مي توانيم در مقابل برزيل نيز سربلند ظاهر شويم."
    وي در ادامه افزود: "با اينكه برابر برزيل به مراتب شرايط سخت تري خواهيم داشت. اما نبايد اعتماد به نفس خود را از دست بدهيم بلكه بايدتمام سعي خود را براي كسب يك پيروزي درخشان ديگر به كار ببنيدم."

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi3267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارژانتين باخت نه به انگليس به داور باخت

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من
    پیش از هر چیز از 3d عزیز تشکر میکنم
    که در غیاب من این تاپیک رو رونق داده
    با تشکر از همکاریت عزیزم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 ويه را: آرسنال مسبب رفتن من به يوونتوس شد

پاتريك ويه را، هافبك سابق تيم آرسنال تابستان سال گذشته به مبلغ 12 ميليون پوند به يوونتوس ملحق شد.
    ويه را در عين حال كه ديگر علاقه اي به ماندن در آرسنال نداشت از بي توجهي و خونسردي ديويد دين نايب رئيس باشگاه نيز ابراز نارضايتي كرد.
    بازيكن 29 ساله يووه اظهار داشت: "محرك اصلي رفتن من، خود مقامات آرسنال بودند، در غير اين صورت من با آنها مشكلي نداشتم."
    وي افزود: "زماني كه انتخاب را بر عهده من گذاشتند و خودشان هيچ نظري ندادند و كاملا بي توجه بودند، تمام اينها چه مفهومي مي توانست داشته باشد، آيا غير از اين بود كه ديگر خواهان من نبودند."
    ويه را در پايان گفت: "من در آن لحظه احساس مهمي داشتم، شايد عصباني بودم يا متعجب يا حتي نگران، درست نمي دانم به هر اكنون از موقعيت خود در يوونتوس ناراضي نيستم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

12 توپ طلاي سوئد براي ابراهميموويچ

زلاتان ابراهميموويچ، مهاجم يوونتوس دوشنبه گذشته جايزه توپ طلاي فوتبال سوئد را در سال 2005 از آن خود نمود.
    اين فوروارد 24 ساله كه در اين مراسم كه در شهر استكهلم برگزار شد، حضور نداشت، در موفقيت هاي باشگاه يوونتوس در فصل قبل سري آ نقش فراواني داشت و 16 گل براي مشكي و سفيدپوشان به ثمر رساند.
    ابراهيموويچ همچنين نقش حياتي در راهيابي تيم سوئد به مرحله نهايي رقابت هاي جام جهاني ايفا کرد و در ديدارهاي مقدماتي 8 گل به ثمر رساند.
    همچنين هنريك لارسن، مهاجم بارسلونا نيز بنا به درخواست و راي مردم سوئد توپ طلاي افتخاري سال را دريافت كرد و به پيشكسوتان اين كشور از قبيل گونارنوردال، رالف ادستروم و توماس برولين پيوست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 محمدحسن انصاري فرد: مدير عامل پرسپوليس پنجشنبه معرفي مي شود

محمدحسن انصاري فرد يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس در خصوص نتيجه جلسه امروز توضيح داد.
    وي در گفت و گويي اختصاصي با فرند به تشريح جلسه امروز هيات مديره پرداخت.
    وي در اين خصوص اظهار داشت: در ابتداي جلسه امروز حجت الله خطيب در هيات مديره حضور يافت و گزارشي از عملكرد هيات مديره قبلي بخصوص در زمينه مسائل مالي ارائه كرد.
    خطيب در اين جلسه به بررسي مشكلات پرسپوليس پرداخت و پيشنهاداتي در جهت رفع آن به هيات مديره ارائه داد.
    مسلما اعضاي هيات مديره در مورد صحبت ها و پيشنهادات خطيب با تعمق تصميم گيري خواهند كرد و نهايتا در صورت لزوم آنها را بكار مي بندند.
    وي در ادامه افزود: مهمترين بخش اين جلسه به انتخاب رئيس هيات مديره و نايب رئيس باز مي گشت، براساس تصميم هيات مديره سعيد لو معاون رئيس جمهوري بعنوان رئيس و سردار مالكي بعنوان نايب رئيس معين شدند.
    بحث سوم به اولويت بندي مسائل روز پرسپوليس باز مي گشت كه در اين بخش چارت باشگاه در اولويت قرارداشت.
    انصاري فرد تصريح كرد: مبحث بعدي به بحث در خصوص وضعيت مالي باز مي گشت كه تصميمات خوبي در اين زمينه اتخاذ شد و مي توان از حالا اين نويد را به طرفداران پرسپوليس داد كه مشكلات مالي پرسپوليس بزودي برطرف خواهد شد .
    اولين گام در اين رابطه پرداخت قرارداد بازيكنان خواهد بود تا بازيكنان با روحيه اي بالا در مسابقات ليگ حضور يابند.
    چارت تشكيلاتي باشگاه از ديگر موارد مطروحه اين جلسه بود به هر حال نحوه اداره باشگاه از اهميت خاصي برخوردار است تا مشخص شود چه افرادي مي بايستي در اداره باشگاه سهيم باشند و نقش هر كدام از آنها در اين بين چگونه است تا در گام بعدي نيز نحوه پرداختها معين شد.
    در بحث چهارم بحث در خصوص تعيين مدير عامل و سخنگوي باشگاه انجام شد كه مقرر شد در جلسه بعدي كه روز پنجشنبه هفته جاري برگزار خواهد شد مدير عامل تيم انتخاب شود تا سرمربي و ساير اعضاي كادر فني نيز در صورت صلاحديد وي و ساير اعضاي هيات مديره انتخاب شوند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس 4 ملوان 1
    بازگشت طوفاني پرسپوليس به ميادين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •