سلام sezar & sanaz جون.

داداش به برنامه خفن مثل هموون راهیابت ومثل برنامه ای در حد فلش اس ام اس سراغ نداری که بدون تایید و خواست طرف مقابلت بتونی بلوتوثش رو روشن کنی.بعدش هم به موبایلش برنامه ای چیزی بفرستی.

.من یه چند تا برنامه گرفتم مثل mobi luke,blue jackx,nokia sensor,xblue ولی همشون برای پیدا کردن موبایل طرف نیاز به روشن بودن بلوتوث دارن.یا اینکه برای فرستادن پیام نیاز به تایید دارن.که این اصلا بدرد نمیخوره.ولی من خودم یه بار دیدم که یکی با همین 6600 که یه نرم افزار خاصی روش نصب بود وقتی یکی که موبایلش بلوتوث داشت(حتی با اینکه خاموش بود) از طرفش رد میشد،موبایل طرف رو ریست میکرد.

خیلی خفنه نه؟

حالا سوال اینه که آیا کسی یه همچین برنامهای داره یا نه؟اگه داره و نمیتونه اینجا بزاره بگه تا بهش پیغام خصوصی بزنم.خیلی از برنامه flash sms خوشم میاد میدونین چرا؟واسه اینکه وقتی تماس میگیری دیگه به طرف نمیگه 1 sms recive و طرف رو دکمه بزنه و اونو بخونه،یه راست اس ام اس رو میفرسته رو صفحه و یه جورائی موجب اینجوری شدن(

) طرف میشه.وجالب هم اینکه وقتی طرف رو دکمه back کلیک میکنه اس ام اس پاک میشه و هیچ ردی باقی نمیمونه.و این خیلی باهاله.البته ما که پاک پاکیم و هیچ خلافی هم نداریم

ولی این برنامه راست کار اونایی هست که یه ذره خورده شیشه دارن.

حالا سوال اینه که یه برنامه مثل فلش اس ام اس وجود داره که بلوتوث طرف رو روشن کنه و بشه بدون تائید طرف واسش پیغام گذاشت.البته من خودم هم زیاد به این قضیه خوشبین نبودم تا اینکه اون قضیه بالا رو که راجع به ریست کردن موبایل بود رو دیدم و متوجه شدم که یه همچین برنامه ای هم هست.حالا اگه کسی داره بگه تا ما و همه دوستان استفاده (معنوی)

ازش ببریم.با تشکرات فراوون.