منصوريان هم ميتونه ولي مجيدي نه هنوز البته قلعه نوعي جايگزينش فكر نكنم از مادر زاييده شده باشه البته هستااولي فكر نكنم بايرن رو ول
كنه
اونم تو اين شرايطمن به شخصه بدجور به امير اعتقاد دارم!
![]()
منصوريان هم ميتونه ولي مجيدي نه هنوز البته قلعه نوعي جايگزينش فكر نكنم از مادر زاييده شده باشه البته هستااولي فكر نكنم بايرن رو ول
كنه
اونم تو اين شرايطمن به شخصه بدجور به امير اعتقاد دارم!
![]()
اوه اوه دیشب خواب دیدم 3 تا از اشباب خوردیم ولی ایشالا که خواب چپکی بود
استقلال در اسفند ماه:
The full groups for the #ACL2014 which kicks off tomorrow
استقلال ایران و الشباب عربستان امروز در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینشان را انجام میدهند.
کاروان 35 نفره تیم الشباب امروز ساعت 12 به تهران میرسد.
آنها پس از استراحت در هتل هما، ساعت 19 تا 20 در ورزشگاه آزادی به تمرین میپردازند.
همچنین نماینده ایران ساعت 17:30 تا 18:30 در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینش را برای رویارویی با نماینده عربستان انجام میدهد.
نشست خبری دیدار استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 15:30 آغاز میشود و جلسه هماهنگی این دیدار نیز ساعت 16:30 خواهد بود.
Abieteh
18 بازیکن استقلال برای رویارویی با الشباب مشخص شدند
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اردوی تیم فوتبال استقلال جهت بازی با الشباب از ساعت 14 در هتل EVIN برگزار شد. استقلال با 19 بازیکن اردوی خود را آغاز کرد. اسامی بازیکنان حاضر در اردوی استقلال به شرح زیر است:
سیدمهدی رحمتی، سیدحسین حسینی، خسرو حیدری، مجید غلام نژاد، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، پژمان نوری، آندرانیک تیموریان، جی لوید ساموئل، ایمان مبعلی، آنتونیو کاروالیو، ایمان با صفا، محمد مهدی نظری، سیاوش اکبر پور، علیرضا واحدی نیکبخت، آرش برهانی، محمد قاضی، مهرداد اولادی و بوبکر کبه.
*علی فتح زاده امشب به هتل EVIN می رود تا در آستانه دیدار حساس آسیایی استقلال در کنار تیم باشد.
*هواپیمای اختصاصی الشبابیها ساعت 12 ظهر امروز در فرودگاه امام خمینی (ره)تهران فرود آمد.
امیر عرب و حامد افضلی به عنوان نماینده باشگاه استقلال از الشبابی ها در فرودگاه با اهدای دسته گل های رز آبی استقبال به عمل آوردند. الشبابی ها مستقیم از فرودگاه راهی هتل هما شدند.
آیا میدانید تیم استقلال با میلیون ها هوادار در سرتاسر ایران 2 بار در آستانه فروپاشی و منحل شدن قرار داشت؟! که توسط 2 شخص از این مصیبت جلوگیری شد:
بار اول، زمان اول انقلاب که تیم به اسم تاج بود و دولت جدید میخواست دیگه نه نام و نشانی از این تیم باقی بمونه، ولی منصور پورحیدری پدر معنوی استقلال با تغییر اسم و دادن نام استقلال به تاج از این کار جلوگیری کرد
بار دوم، وقتی تیم با قانون عجیب فدراسیون وقت به دسته 3 فرستاده شد که اکثر بازیکنان آن زمان از تیم جدا شدند ولی امیر قلعه نویی با کمک چند بازیکن دیگه تیم رو جمع کرد و با گل های حساسی که در آن زمان به ثمر رسوند تونستند تیم رو به دسته 1 بازگردونند
آقا پاشید دیگه ! ما که رفتیم .
ترکیب اومد به امید موفقیت استقلال
ترکیب خوبیه مخصوصا اینکه مهندس هم بهش اضافه شده
فقط نبود خسرو و هاشم و بازی کردن نوری در پست غیر تخصصیش نگران کننده است
![]()
حیف که تازه از کلاس اومدم.وگرنه میرفتم استادیوم.
به امید برد عربها
خوب تا اینجای کار حنیف کار مدافعین الشباب رو به نحو احسن انجام داد1- توپ رو اسکورت کرد تا گلر بگیره 2- توپ رو زد تا افساید بشه ( اگه نمیزد مستقیم توپ میرفت تو گل)
ببینیم نیمه دوم چی میشه![]()
من که چشمم روشنِ
انصافا خیلی خوب بازی کردیم(یه سری سوتی هم بچه ها دادن به خصوص سامویل تو خطِ دفاع)
اما فکر کنم مساوی تموم شه ، باز ایشالا ببریم و من خودم خدِ اقل روحیه بگریم برم درسَم رو بخونم
به امیدِ برد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)