تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 293 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هیچوقت یادم نمیره یکی از الکلاسیکو ها ( دقیقا یادم نیست کدومش )
    توی نیمه ی اول بود رئال یه گل زد
    توپ هنوز تو دروازه بارسا بود که پویول سریع دوید سمت بازیکنای دیگه در حالی که دست میزد و داد میکشید میزد توی کمر بازیکنا که پاشید ادامه بدید
    ضمن اینکه دقایق پایانی هم نبود
    اون بازی رو هم بردیم
    از وقتی هم افت کرد دیگه بارسا مثل قبل بازگشت به بازی نداشت
    دیدن کلیپ هاش هم مشخص میکنه چه مدافعی بود
    رونالدوی برزیلی درک میکنه قدرت توپ گیری پویول رو
    Last edited by Hatek; 05-03-2014 at 19:54.

2. 11 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

توی بازیهای دوستانه فیفادی، برزیل تونست 5-0 تیم آمریکای جنوبی رو شکست بده.
    توی این بازی نیمار هتریک کرد و تعداد گل های ملی خودش رو به عدد 30 رسوند!
    در این بازی دنی آلوز نقش بسیار تاثیر گذاری داشت/

واقعا خیلی بازیکنه خوبیه نیمار. مخصوصا توی تیم ملی.

مسی خوب بازی کرد دیشب ولی تیم ملی آرژانتین منسجم نبود. دقایق 10-15 بود که مسی وسط زمین بالا آورد! گزارشگر(فردوسی پور) هم سریع گفت آی مسی حالش خوب نیست احتمالا چند دقیقه دیگه میره بیرون و قادر به ادامه بازی نیست و...! ولی مسی مثل یه کوه به بازی خودش ادامه داد!
    نتیجه هم مساوی شد.
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 06-03-2014 at 09:30.

4. 9 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدو: پویول، هی‌یروی بارسلونا است

ستاره پیشین تیم ملی برزیل با تمجید از کارلوس پویول او را به اسطوره رئال‌ مادرید تشبیه کرد.

کارلس پویول، مدافع 35 ساله تیم فوتبال بارسلونا سه‌شنبه شب گذشته با حضور در کنفرانس خبری به طور رسمی اعلام کرد که فصل جاری آخرین فصل حضورش در جمع آبی‌و‌اناری پوشان است. البته مدافع کاتالان‌ها تاکید کرد هنوز تصمیم نگرفته که پس از ترک بارسلونا چه کاری انجام خواهد داد تا همچنان این احتمال وجود داشته باشد که او دوران بازیگری‌اش را با تیمی غیر از بارسلونا به پایان برساند.

رونالدو، مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال برزیل که بین سال‌های 1996 تا 1997 در بارسلونا عضویت داشت در گفت‌وگو با روزنامه «مارکا» اسپانیا گفت: از تصمیمی که پویول گرفته شگفت‌زده شدم. وضعیت او در بارسلونا دقیقا شبیه به وضعیت فرناندو هی‌یرو در رئال‌ مادرید است.

وی افزود: کارلس همیشه بازیکنی وفادار و بانزاکت بوده است. او از آن دست بازیکنانی است که می‌تواند الگوی خیلی از بازیکنان جوان باشد. پویول تضمینی برای انجام بازی جوانمردانه در فوتبال است.

رونالدو با یادآوری زمانی‌که در زمین با پویول روبرو می‌شد، اظهار داشت: عبور از کارلس در زمین مسابقه کار سخت و دشواری بود.

مدافع ملی‌پوش بارسلونا در حدود 15 سالی که در جمع کاتالان‌ها حضور داشته نزدیک به 600 بازی در رقابت‌های مختلف با پیراهن این تیم انجام داده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ronaldo: Puyol is the Hierro of Barcelona

اعتراف کرد که این مدافع همیشه زندگی رو برای او سخت کرده است

6. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پیام یوهان کرایوف به مناسبت خداخافظی پویی

" در حال حاضر باید در خلوت خود باید فکر کنی چه کاری در ةآینده انجام دهی .از طرف دیگر باید ببینیم که او چگونه می تواند کمک کند .شرم آور است اگر بگذاریم تجربه 15 ساله اسطوره باشگاه از دست برود ."
    از باشگاه خبر میرسه که پیشنهاد تربیت مدافعان تیم های آکادمی به پویول داده خواهد شد .

منچسترسيتي آماده پرداخت 200 ميليون يورو براي جذب شاه لئو !!!

کاریکاتور روزنامه اسپرت ۶مارچ
    ==================
    مسلما هر کسی‌ جایگزین پویول شود پیراهن شماره ۵برای او بزرگ خواهد بود

زوبی زارتا :
    امروز با کاپیتان صحبت کردم و او به من گفت در اولین فرصت یک مدافع میانی باید به تیم اضافه شود .
    برای پویول یک خداحافظی در شان و مقام وی در پایان فصل ترتیب خواهیم داد

آمار بهترين خط حمله در ٦ ليگ برتر اروپا و صدرنشيني بارسلونا

گزیده ایی از مصاحبه اینیستا در مراسم رونمایی از کفش‌های جدید او

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- امسال هواداران انتظارت بالایی از ما دارند. ما هنوز در ۳جام حضور داریم و این چیزی است که هر ساله دوست داریم تکرار شود. ما انگیزه کافی‌ برای فتح سه جام را داریم و همه تلاش خود را خواهیم کرد تا برنده هر ۳جام شویم.
    - در مورد بازی سیتی باید بگویم هنوز ۹۰ دقیقه از رقابت در برابر تیمی با بازیکنان خوب باقی‌ مانده. اگر می‌خواهیم اتفاقت غیر منتظر ایی ما را غافلگیر نکند باید یک بازی خوب انجام دهیم. در فوتبال تا لحظه ایی که صوت پایان زده نشده هیچ نتیجه ایی تمام شده نیست و ما نیز باید بدانیم جایی برای هیچ اشتباهی‌ نداریم.
    - خداحافظی پویول خبر خوشایندی نبود. ولی‌ ما سعی‌ می‌کنیم تا پایان فصل از بازی با او لذت ببریم. پویول نیازی به معرفی‌ یا تعریف و تمجید ندارد. هیچ بازیکنی قابل قیاس با او نیست.

كارلوس كلوس گونز بعنوان داور بازي برگشت الكلاسيكوي لاليگا كه قراره 23 مارس ( ٣ فروردين ) تو سانتياگو برنابئو انجام بشه ، انتخاب شد .

سسک فابرگاس در کنفرانس مطبوعاتی یوفا

- من همیشه هوادار بارسا بوده ام. اولین بار ۹ماهه بودم که همراه پدربزرگم به کمپ نو رفته ام.
    نکته کلیدی برای بازیکنان بارسا استفاده درست و هماهنگ از تکنیک فردی و تاکتیک است.
    - اگر در میانه زمین بازی کنم مسولیتم بیشتر خواهد بود. من همیشه سعی‌ می‌کنم بهترین بازی‌ام را انجام دهم. من خودم را بیشتر از هر پستی یک هافبک می‌دانم. فوتبال زندگی‌ من است، من همیشه خوش شانس بوده‌ام که بهترین مربیان را داشتم.
    - زمانی‌ که شما بازیکن بارسا هستید، شانس برنده شدن در هر جامی را دارید. من امروز اینجا هستم چون در بهترین تیم جهان بازی می‌کنم که تمام زندگی‌ هوادار سر سخت آن بوده ام. من در بارسا گاهی اوقات خوب و گاهی خیلی‌ خوب داشته ام.

‏مسی‬: برایم سخت است که ترکیب بارسا را بدون ‫‏پویول‬ ببینم. وی به باشگاه و در درجه اول به فوتبال خیلی خدمت کرده.

کنفرانس مطبوعاتی بارترا

- خداحافظی پویول خبر بدی بود. رهبر تیم از ما جدا خواهد شد. او کاپیتانی کامل است، دل همه برای او تنگ خواهد شد. شخصاً ناراحتی‌ صد چندانی دارم چون او راه نمایی‌های زیادی به من میکرد که همیشه موجب پیشرفت من بود. ۳ماه بقیه مانده باید نهیات استفاده از حضور او را ببریم.
    - پویول در زمین به من زیاد کمک می‌کند. در هر بازی بعد از هر حرکت من در هر تمرین و هر فصل همیشه نه تنها به من به همه تیم کمک کرده.
    - در حال حاضر ما ۴مدافع مرکزی هستیم و اگر بازیکن جدیدی به تیم ملحق شود من سعی‌ می‌کنم از او نیز بی‌ آموزم. ولی‌ حتما سعی‌ خود را می‌کنم تا خود را نیز اثبات کنم و اینکه استحقاق بودن در این تیم را دارم.
    - من از جایگاه خود با خبر هستم و می‌دانم قرار گرفتن در ترکیب ابتدایی بارسا آسان نیست. در این فصل سخت تلاش کردم. مربی تیم امسال کاری انجام داده که هیچ کدام از ۲۰بازیکن هیچوقت نمی‌دانند که در ترکیب خواهند بود یا نه. تا تا همه‌چیز را به خوبی‌ کنترل کرده و هر هفته باید حدس بزنیم که در ترکیب چه بازیکنانی خواهد بود.
    بارترا هفته آینده قرارداد خود را با باشگاه تمدید خواهد کرد.

بوسکتس :

" من الان درمقطع حساس ازفصل قرارداریم ، وبه نظر من تااینجای ازفصل نسبتا خوب کار کرده ایم ومیشه گفت قناعت بخش ظاهرشده ایم گرچه بعضی اشتباهات داشته ایم ،ما همیشه به فکر کسب جام ها وپیروزی درهمه بازی ها بوده ایم وخواهیم بود ،کسب عناوین برای رقابت جدی با حریفان ضرورت دارد که ما الان درآن زمان حساس قرارداریم ،مهم ترین نکته اینست که دچار اشتباه نشوید و هیچ یک ازحریفان را دست کم نگیرید وگرنه درآخرپیشمان میشوید که آنوقت سودی برای تان نخواهدداشت ".
    " بازی های سخت وحساس درپیش داریم ،دریک ونیم ماه آینده خواهیم دید که چیگونه ارزیابی میشویم چون باید جایگاه مانرا مشخص کنیم، همیشه خواسته ایم که درهمه جام های ممکن حضور داشته باشیم مانند سال های قبل واین بارهم سانس این را داریم که سه گانه را پیروز بشیم ".

دررابطه به پپ گواردیولا :
    " پپ مهمترین شخص درزندگی شخصی من است ،البته که اوراازدست داده ایم ،ازنظر من اوبهترین درجهان است ،من همیشه سپاسگزارومیدیون خدمت های اودربرابرخودم خواهم بود ، اویک سوپرانسان واقعی است ".

کارلو آنچلوتی (سرمربی فعلی رئال مادرید)

" مسی را تحسین میکنم ،اوبازیکن بزرگی است ،ویکی ازبهترین های دنیا دراین چندسال اخیر، میتوانم بگویم اواین جام جهانی (۲۰۱۴ ) را پیروزخواهدشد چون انگیزه های زیادی دارد ، آرژانتین بااویک تیم کامل میشود، آرژانتینی ها همه امیدهای خودرا به او بسته اند ولی اومیتواند ازعهده اش برآید ".

تاتامارتینو وبارتومئو (رئیس باشگاه) بزودی باهم جلسه را برگزارمیکنند تا برنامه ریزی تیم را برای فصل آینده باهم تطبیق کنند ومشخص شود که برای فصل آینده باید چی اقداماتی را سریعا انجام دهند .
    دراین جلسه وضعیت چندین بازیکن که تاهنوز نامشخص است بطور جدی مورد بحث قرار داده خواهد شد .
    ازجمله :پینتو،،آلوزٍ،ماشرانو،سان ،سرگی روبرتو،دئولوفئو،رافینها ،تیو،وبویان

خبری در سایت ها منتشر شده ...
    بارسلونا داوید لوئیز رو به عنوان گزینه جدی در خط دفاع برای خرید فصل جدید قرار داده است !
    چلسی آماده فروش داوید لوئیز !

تیترهای روزنامه اسپورت- 7 مارس

زوبی ، تاتا ، مدیرعامل در جلسه مهم
    1-تاتا باید تمدید یا خروجش را مشخص کند
    2-4تا 5 خرید : تغییرات زیادی در راه است
    3-بودجه برای خرید بازیکن 50 تا 60 میلیون یورو (بدون احتساب فروش بازیکنان)
    4-گوش دادن به حرف اسطوره های باشگاه
    5-حداقل 5 بازیکن جدا می شوند

اینیستا : باید در مادرید برنده شویم
    این هاقبک ادعا می کند که بارسا می تواند سه گانه را داشته باشد

دکترهای بارسا مشکلی برای مسی در مورد استفراغش پیدا نکردن

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو جمعه ۷ مارس ۲۰۱۴

- لیست ارائه شده بارسا
    روزنامه الموندودیپورتیو با جسورت که انجام داده است توانسته نام بازیکن های که قراره برروی آنها بحث شودوتبادل نظرشود را ارائه دهد
    - انتقال تراتشتگن همراه بابازگشت دئولوفئو ورافینها گزینه OK .
    - دیگربازیکنان لازم ودرخواستی سرمربی وتقویتی تیم دریک جلسه جداگانه موردبحث وبررسی قرارخواهندگرفت
    - بازیکنان تقویتی دیگری ازجمله :
    ویدال (یونتوس ) لاپورته (بیلبائو)؛برونو (ویارئال ) مدنظر باشگاه هستندتادرصورت لازم با آنها وارد مذاکره شوند.
    - مورینهو به تمجید ازمسی :
    " توبدون جام جهانی هم بهترین هستی ، برای بهترین بودنت همین قدربسنده میکند ، لازم نخواهدبود که جام جهانی را برنده شوی تابزرگی ات را ثابت سازی".
    - روزنمایی ازاستوک های انیستا .
    " من یقین دارم که ما دربرنابئو (ورزشگاه خانگی رئال ) برنده خواهیم شد ، شانس این را داریم که سه گانه را ببریم دراین فصل .

8. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

توضیحاتی درباره بازسازی نیوکمپ

به گفته مقامات باشگاه بارسلونا، قرار است پروژه جدیدی تحت عنوان فضای بارسا آغاز شود تا تغییراتی در ورزشگاه نیوکمپ و دفاتر باشگاه انجام شود.

آینده پروژه جدید بارسا تحت عنوان فضای بارسا به انتخاباتی که در روز 16 فروردین برگزار می شود، بستگی دارد. به منظور تسهیل دستیابی به اطلاعات مربوط به پروژه برای اعضایی که قرار است در این انتخابات شرکت کنند، هیئت مدیره باشگاه یک کمیته مشاوره تشکیل داده است. این کمیته از 5 عضو که از طریق قرعه کشی انتخاب شده اند، تشکیل شده است و قرار است طی تور های اطلاعاتی فشرده ای، ظرف 30 روز در 40 جلسه متفاوت شرکت کنند.

پروژه فضای بارسا چیست؟

پروژه فضای بارسا، پروژه ای است که به منظور بازسازی و تغییر شکل در ورزشگاه نیوکمپ تشکیل شده است. علاوه بر افزایش ظرفیت گنجایش ورزشگاه نیوکمپ به 105000 نفر و بازسازی کامل ساختار فعلی ورزشگاه، پروژه فضای بارسا قرار است سالن چند منظوره جدیدی را با ظرفیت 12000 نفر، فضای اضافی با ظرفیت 2000 نفر، یک سالن هاکی روی یخ، یک منطقه اجتماعی جدید، یک منطقه تجاری جدید، نوسازی دفاتر باشگاه و لاماسیا و اضافه شدن ظرفیت پارکینگ را ایجاد کنرد.

هزینه پروژه

این یک پروژه بلند پروازانه، اما از نظر اقتصادی سودآور و قابل دست یابی است. خاویر فائوس معاون مالی باشگاه بارسلونا در مورد این موضوع عنوان کرد: «برای پروژه بازسازی ورزشگاه نیوکمپ، بودجه ای در حدود 400 میلیون یورو نیاز است. در مجموع، این پروژه یکی از مهمترین پروژه های ورزشی در اروپا و حتی جهان محسوب می شود. هیچ شهری نمی تواند پروژه ای مانند پروژه ما را راه اندازی کند». هزینه کلی تخمین زده شده برای این پروژه، مبلغ 600 میلیون یورو می باشد.

به گفته خاویر فائوس، این پروژه به هیچ عنوان تیمهای ورزشی مربوط به باشگاه بارسلونا را به خطر نمی اندازد. علاوه بر این، پروژه فضای بارسا باعث افزایش قیمت بلیتهای فصل برای اعضای باشگاه نیز نخواهد شد.

معاون مالی باشگاه بارسلونا همچنین عنوان کرد که ممکن است یک اسم به اسم افسانه ای نیوکمپ اضافه شود. فائوس در رابطه با امکان دستیابی مبلغ 150 میلیون یورو برای خزانه باشگاه، در صورت موافقت با این طرح در انتخابات 16 فروردین نیز گفت: «ما به هیچ وجه نام فعلی خود؛ یعنی نیوکمپ را از دست نخواهیم داد؛ اما باشگاه بهترین پیشنهاد را بررسی می کند».

مدت زمان انجام پروژه فضای بارسا

به منظور اطمینان حاصل کردن اعضا باشگاه نسبت به اینکه در همه پرسی آینده به چه چیزی رای داده خواهد شد، باشگاه بارسلونا قرار است اقدامات فوق العاده ای را در زمینه اطلاع رسانی در مورد این پروژه انجام دهد. فائوس تاکید کرد که این پروژه تنها یک پیشنهاد است و هنوز به قطعیت نرسیده است و در صورت توافق اعضای باشگاه، این پروژه دوباره تنظیم خواهد شد. او افزود: «ابتدا صحبتهایی با ساکنین محلی صورت خواهد گرفت و سپس این پروژه برای شرکت در مناقصه های بین المللی به ثبت خواهد رسید. هنگامی که مهندسین این پروژه انتخاب شوند، این کار در سال 2017 آغاز شده و در سال 2021 به پایان خواهد رسید».

در مجموع، این پروژه فقط در صورتی ادامه خواهد یافت که در همه پرسی روز 12 فروردین به تصویب اعضای باشگاه برسد. باشگاه تمامی اطلاعات مالی این پروژه و سودهای حاصله از آن را طی جلساتی که برگزار خواهد کرد، در اختیار اعضا باشگاه می گذارد. باشگاه قرار است که ظرف مدت 30 روز، 40 جلسه متفاوت را در مورد این پروژه برگزار کند. علاوه بر برگزاری جلسات مکرر، اطلاعات مربوط به پروژه فضای بارسا به صورت مدام در سایت باشگاه بارسلونا اعلام خواهد شد.

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
    10 رویداد مهم فوتبالی پویول

کارلس پویول در عین ناباوری اعلام کرد که در پایان این فصل، پس از 14 سال حضور درخشان در بارسا از این تیم جدا خواهد شد. وی در طی این مدت لحظاتی فراموش نشدنی از خود بر جای گذاشت که در ادامه به مرور آنها خواهیم پرداخت.

پویول، مدافع میانی بارسا بعد از انجام 593 بازی برای بارسلونا و به ثمر رساندن 18 گل در آستانه ترک باشگاه قرار گرفت.

در ادامه به 10 رویداد برتری که برای پویول در دوران فوتبال حرفه ایش رخ داد خواهیم پرداخت.

10 مهر 1378:
    لوئیس فن خال وی را برای اولین بار در ترکیب اصلی بارسا برابر وایادولید قرار داد. او در نیمه دوم با سیمائو تعویض شد و در آن فصل 37 بازی برای بارسلونا انجام داد.

30 مهر 1379:
    در سن 22 سالگی، توسط فرر سرمربی وقت بارسلونا، درآن ال کلاسیکوی معروف که فیگو برای نخستین بار با پیراهن رئال مادرید جلوی بارسا قرار گرفت، مامور یارگیری فیگو شد و با بازی فوق العاده وی بارسا موفق شد 2-0 پیروز میدان شود.

20 آبان 1380:
    اولین گل او برای بارسا، درست مثل اولین بازیش برابر وایادولید بود. در حالی که در نقش مدافع راست بازی می کرد، توانست با یک حرکت یک دو با ساویولا دومین گل بازی در پیروزی 4-0 آن شب را به ثمر برساند.

1 آبان 1381:
    افسانه پویول زمانی به اوج خود رسید که وی برابر لوکوموتیو مسکو، شوت حریف را به کمک لوگوی باشگاه روی پیراهنش برگرداند تا در پیروزی 1-0 بارسا در آن مسابقه و در طی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نقش بسزایی داشته باشد.

24 ارديبهشت 1384:
    پویول پنج سال اول خود در بارسلونا را بدون کسب جام به پایان رساند؛ اما در فصل 2004-05 این رکورد شکسته شد و بارسا تحت رهبری رایکارد و در اولین سال کاپیتانی پویول، موفق شد با تساوی 1-1 برابر لوانته به قهرمانی لیگ دست پیدا کند.

27 ارديبهشت 1385:
    کارلس پویول، مانند الکسانکو ولی 14 سال پس از وی، موفق شد در یک شب بارانی در پاریس با رهبری کردن بارسا و شکست دادن آرسنال با نتیجه 2-1 اولین قهرمانی خود در لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند؛ کسب این مقام به افسانه ای تر شدن وی کمک کرد.

12 ارديبهشت 1388:
    شاید می توان گفت که پویول هیچگاه به خوبی بازی در سانتیاگو که با نتیجه 6-2 به پایان رسید؛ بازی نکرد. پویول در آن بازی با یک ضربه سر زیبا حساب کار را 2-1 کرد و با در آوردن بازوبندش و بوسیدن آن به خوشحالی پس از گلش پرداخت.

28 آذر 1388:
    بهترین و فراموش نشدنی ترین تیم بارسا در سال 2009 توانست برای اولین بار در تاریخ باشگاه جام جهانی باشگاه ها را کسب کند و پویول مردی بود که در ابوظبی این جایزه را بالای سرش برد.

7 خرداد 1390:
    پس از رهایی از کمند مصدومیت، پویول در آن سال توانست با بارسا به سومین قهرمانی در لیگ قهرمانان دست پیدا کند؛ اما به جای اینکه جام را خودش بالای سر ببرد این افتخار را به اریک آبیدالی داد که به تازگی سرطان کبد را شکست داده بود.

27 مهر 1392:
    پس از 220 روز مصدومیت (نزدیک به هفت ماه) دوباره در بازی برگشت لیگ برابر اوساسونا قرار گرفت که آن بازی با نتیجه 0-0 به پایان رسید.

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    اینفوگرافی کارلس پویول:

12. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست بازیکنان برای بازی فرداشب مقابل وایادولید :

والدز ، مونتویا ، پیکه ، فابرگاس ، ژاوی ، پدرو ، اینیستا ، الکسیس ، مسی ، نیمار ، ماسکرانو ، بارترا ، بوسکتس ، تیو ، آدریانو ، آلوز ، سرخی روبرتو و اویر...

14. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

متاسفانه آندرس اينيستا بخاطر غم از دست دادن كودك بدنيا نيومدش و سقط جنين همسرش با تيم سفر نكرد و از ليست بازيكنهاي امشب خط خورد و بجاش ابراهيم افلاي جايگزين شد ...

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

حالا دلیلش چی بوده!؟
    بیچاره!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ترکیب بارسا در برابر وایادولید

بازی راس ساعت ۱۸:۳۰ به وقت ایران طبق اعلام سایت ورزش ۳ از شبکه ورزش پخش خواهد شد.
    اما برای دوستان علاقه ماند به دیدن بازی از شبکه‌های ماهواره و یا آنلاین به لینک‌های زیر مراجعه کنید.

19. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •