من تا حالا 7تا گوشی w810i داشت 2تا چین 5تا مالزی که مالزی بهتر بوده
من تا حالا کیفیت صدایی بهتر از W810i ندیدم و هیچ گوشیی تو بلندی صدا رو دست W800 ندیدم
من تا حالا 7تا گوشی w810i داشت 2تا چین 5تا مالزی که مالزی بهتر بوده
من تا حالا کیفیت صدایی بهتر از W810i ندیدم و هیچ گوشیی تو بلندی صدا رو دست W800 ندیدم
چطوری میشه محیط W810i رو بطور کامل عوض کرد مثل محیط گوشی های LG که تو زیبایی خود گوشی و محیط کاری گوشی تو تمام گوشی ها تو 2سال پشت سر هم اول شد (زیبا ترین مدیا پلیر در تمام گوشی ها, منو ها و ......)
چرا فقط LG ؟
عزیزم نیازی به دستکاری فایل swf نیستو باید تو خود فایل THM تغییرات بدی..
پسوند thm رو به tar تبدیل کن
بعد با برنامه win ace یا tugzip extract کن فایلو تا محتویاتشو ببینی
بعد یه فایل هست توش به اسم theme.xml
اونو با NotePad باز کن و این سطر رو پیدا کن(همون اولاشه)
<Desktop_style Type="File" Source="????.swf"/>
بعد به جای ؟؟؟ اسم منو رو بنویس و سیو کن همونجا با Notepad
مثلا تم Equlaizer رو اینارو روش انجام دادی و میخوای بجای منو EQ... منو Orbit داشته باشه جای ؟؟؟؟ بذار Orbit
و بعد که سیو کردی تغییراتی رو که دادی... همه فایلهارو انتخاب کن و رو یکیشون راست کلیک کن و با پسوند tar (نهzip) فشردش کن و بعد به thm تغییرش بده بعد هم حالشو ببر.......
![]()
... مرسی حتما این کار رو انجام میدم ... بعد آدرس سایتی که از این منو ها داشته باشه بلدید ؟
![]()
شما بايد يك بار N73 رو ملاقات كني اون موقع بلند ترين صدا مشخص ميشه![]()
راستي در مورد گوشي W810 بايد بگم كه عاليه فقط تنها مشكلي كه داره اينه كه درپوشي براي دوربينش نداره و اين خيلي ناراحت كنندست![]()
salam ostade mohtaram kiyly mazerat mikam babet tipe engilisi vali daram ba vista kar mikonam va in farsi nadare fealan bayed bebakshid dige goshimo dadam dobare felash kardan ba akren verzen dorst shodehvali in noske farsi nadareh vali sms farsi ro poshtibani mikone vagean tope top shodeh sedash kamelan tagyer kardeh va tem hay roy goshi egra mishan ke in kar gablan angam nemishodchand saati hast dastame va ta hala eradi nadashte baz babet tavagoheton mamnonam fealan bye
![]()
سلام به همگی
آقا یه سوال:
وقتی دوربین فعال میشه هر سری یه عددی سمت چپ پایین و بالا سر سایز عکس نوشته میشه
اگه دقت کرده باشین.
میخام بدونم کی میدونه ماله چیه؟
ممنون
یه سوال دیگه اینکه:
مدل نرم افزاری گوشی اینه :r4b005
در ضمن گوشی من قاچاقیه . اما سالمه
اون عدد سمت چپ تعداد عکسی که میتونی بگیری..(به مموری وابستست)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)