تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 457 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من كمودو را جديد نصب كردم از اون موقع ديگه سايفون 3 كانكت نميشه به هيچ وجه ممكنه از ناسازگاري كمودو با اون باشه؟
    ديگه اينكه پس از نصب بجز خود كمودو چند آيتم ديگه هم كه يكجورايي انگار وابسته يا مربوط به كمودو است روي دسكتاپ اومده
    آيا ميشه اونا را ديليت كرد يا بايستي باشند؟

2. این کاربر از sobery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    یک راهنمایی از دوستان میخواستم چطور میشه یک فولدر رو در قسمت موارد حضاظت شده وارد کرد به نوعی که واسه هر تغییری در اون فولدر سوال کنه
    من یک فولدر رو اضافه کردم و اون رو به یک گروه انتقال دادم و اون گروه رو در قسمت قوانین برنامه ها اضافه و ادیت کردم ولی هنوز از فولدر در قبال تغییر سوالی نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

4. 3 کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من كمودو را جديد نصب كردم از اون موقع ديگه سايفون 3 كانكت نميشه به هيچ وجه ممكنه از ناسازگاري كمودو با اون باشه؟
    ديگه اينكه پس از نصب بجز خود كمودو چند آيتم ديگه هم كه يكجورايي انگار وابسته يا مربوط به كمودو است روي دسكتاپ اومده
    آيا ميشه اونا را ديليت كرد يا بايستي باشند؟
    در مورد اون ابزار؛ خصوصی حرف میزنیم

حین نصب ، گیگ بادی هم نصب میشه که سرویس پشتیبانی آنلاین هست. میتونید نصبش نکنید یا بعد از نصب کومودو از طریق کنترل پنل ویندوز حذفش کنید....

مرورگر دراگون هم نصب میشه که بهتره نگهش دارید.... ضمن اینکه یه شورتکات از اجرای این مرورگر به صورت مجازی (سندباکس شده) روی دسکتاپ قرار میگره که میتونید از روی دستکاپ حذف کنید یا اینکه باشه. چون راههای دیگری هم برای اجرای مرورگر در سندباکس هست (مثلا از طریق ویجت کومودو) که میتونید استفاده کنید.

یک شورتکات از پوشه اشتراکی (Shared Space) هم روی دسکتاپ قرار میگره که مهم نیست باشه یا نه فقط دسترسی شما به اون فولدر و محتویاتش را سرعتر میکنه (بهتره روی دسکتاپ باشه)

بنابراین جواب سوال شما: فقط شورتکات اینترنت سکیوریتی میتونه باشه، بقیه مهم نیستند.

با سلام
    یک راهنمایی از دوستان میخواستم چطور میشه یک فولدر رو در قسمت موارد حضاظت شده وارد کرد به نوعی که واسه هر تغییری در اون فولدر سوال کنه
    من یک فولدر رو اضافه کردم و اون رو به یک گروه انتقال دادم و اون گروه رو در قسمت قوانین برنامه ها اضافه و ادیت کردم ولی هنوز از فولدر در قبال تغییر سوالی نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
    مسیری که رفتید درست نبوده.

برای افزودن یک پوشه یه لیست موارد حفاظت شده، خیلی راحت از همان قسمت که در تنظیمات به همین نام وجود داره اقدارم بکنید. خیلی ساده میتونید یک پوشه را اضافه بکنید.

نکته: اتوسندباکس اگر فعال باشه دسترسی غیر مجاز به اون پوشه مسدود میشه، ولی پیغامی دریافت نمیکنید فقط در بخش وقایع میتونید گزارش اون را ببینید.

نکته: اگر اتوسندباکس غیر فعال باشه اونوقت HIPS البته پیغام میده.

نکته: میتونید هر پوشه مهمی را اینجا وارد بکنید، اما با تنظیمات کومودو نیاز چندانی بهش نیست، حتی HIPS در حالت پرگو یا اتوسندباکس در حالت محدودیتهای بالاتر، به خوبی سیستم را پوشش میده. اینجا فقط محکم کاری میشه.....تا در سطح محدودیت کم سیستم نترکه!!

نکته: هر پروسه امنی مجاز به دسترسی به اون پوشه است..... مگر اینکه HIPS را در حالت سختگیر یا همون Paranoid قرار بدهیم. (البته نیازی نیست، چون دسترسی پروسه های امن به هر جایی باید آزاد باشه، مگر اینکه توسط یک پروسه ناامن دیگه ران شده باشه که اونوقت دیگه کومودو اون پروسه ی امن را بواسطه اینکه تحت کنترل یک پروسه ناامن قرار گرفته، دیگه امن نمیدونه)

نکته: راه دیگر برای مسدود کردن دسترسی هر پروسه/برنامه/فایلِ امنی به اون پوشه میتونه فعال کردن این گزینه باشه" ساختن قوانین برای برنامه های امن"، بعد از ساخته شدن قانون مثلاً برای CMD ادیت بکنید و اون مورد خاص را مسدود بکنید>> پیچیده شد نه!!! لامصب تو در تو هست....هر کاری دلت میخواد میکنی

6. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد اون ابزار؛ خصوصی حرف میزنیم

حین نصب ، گیگ بادی هم نصب میشه که سرویس پشتیبانی آنلاین هست. میتونید نصبش نکنید یا بعد از نصب کومودو از طریق کنترل پنل ویندوز حذفش کنید....

مرورگر دراگون هم نصب میشه که بهتره نگهش دارید.... ضمن اینکه یه شورتکات از اجرای این مرورگر به صورت مجازی (سندباکس شده) روی دسکتاپ قرار میگره که میتونید از روی دستکاپ حذف کنید یا اینکه باشه. چون راههای دیگری هم برای اجرای مرورگر در سندباکس هست (مثلا از طریق ویجت کومودو) که میتونید استفاده کنید.

یک شورتکات از پوشه اشتراکی (Shared Space) هم روی دسکتاپ قرار میگره که مهم نیست باشه یا نه فقط دسترسی شما به اون فولدر و محتویاتش را سرعتر میکنه (بهتره روی دسکتاپ باشه)

بنابراین جواب سوال شما: فقط شورتکات اینترنت سکیوریتی میتونه باشه، بقیه مهم نیستند.

مسیری که رفتید درست نبوده.

برای افزودن یک پوشه یه لیست موارد حفاظت شده، خیلی راحت از همان قسمت که در تنظیمات به همین نام وجود داره اقدارم بکنید. خیلی ساده میتونید یک پوشه را اضافه بکنید.

نکته: اتوسندباکس اگر فعال باشه دسترسی غیر مجاز به اون پوشه مسدود میشه، ولی پیغامی دریافت نمیکنید فقط در بخش وقایع میتونید گزارش اون را ببینید.

نکته: اگر اتوسندباکس غیر فعال باشه اونوقت HIPS البته پیغام میده.

نکته: میتونید هر پوشه مهمی را اینجا وارد بکنید، اما با تنظیمات کومودو نیاز چندانی بهش نیست، حتی HIPS در حالت پرگو یا اتوسندباکس در حالت محدودیتهای بالاتر، به خوبی سیستم را پوشش میده. اینجا فقط محکم کاری میشه.....تا در سطح محدودیت کم سیستم نترکه!!

نکته: هر پروسه امنی مجاز به دسترسی به اون پوشه است..... مگر اینکه HIPS را در حالت سختگیر یا همون Paranoid قرار بدهیم. (البته نیازی نیست، چون دسترسی پروسه های امن به هر جایی باید آزاد باشه، مگر اینکه توسط یک پروسه ناامن دیگه ران شده باشه که اونوقت دیگه کومودو اون پروسه ی امن را بواسطه اینکه تحت کنترل یک پروسه ناامن قرار گرفته، دیگه امن نمیدونه)

نکته: راه دیگر برای مسدود کردن دسترسی هر پروسه/برنامه/فایلِ امنی به اون پوشه میتونه فعال کردن این گزینه باشه" ساختن قوانین برای برنامه های امن"، بعد از ساخته شدن قانون مثلاً برای CMD ادیت بکنید و اون مورد خاص را مسدود بکنید>> پیچیده شد نه!!! لامصب تو در تو هست....هر کاری دلت میخواد میکنی
    من این کار ها رو کردم اتوسندباکس خاموش تیک ساختن قوانین برای برانامه های امن رو گزاشتم و hips در حالت امن گزاشتم به قسمت قوانین برنامه ها رفتم و به عنوان مثال برنامه نوتپد رو ویرایش کردم و در قسمت دسترسی به فایلها پروتکت شده در حالت سوال گزاشتم ولی باز هم نسبت به ذخیره کردن فایل توسط نوتپد در فولدر محافظت شده سوالی پرسیده نمیشه

8. 3 کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خداییش اینو از کجا آورده!!؟
    Last edited by Masoodegh; 31-08-2013 at 15:49.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من این کار ها رو کردم اتوسندباکس خاموش تیک ساختن قوانین برای برانامه های امن رو گزاشتم و hips در حالت امن گزاشتم به قسمت قوانین برنامه ها رفتم و به عنوان مثال برنامه نوتپد رو ویرایش کردم و در قسمت دسترسی به فایلها پروتکت شده در حالت سوال گزاشتم ولی باز هم نسبت به ذخیره کردن فایل توسط نوتپد در فولدر محافظت شده سوالی پرسیده نمیشه
    سلام

سوال در رابطه با برنامه های امن پرسیده نمیشه.... عرض کردم که مگر اینکه HIPS در حالت سختگیر باشه.

شما میتونید قانون Notepad را ویرایش بکنید و دسترسی اون قسمت را به بخش "مسدود شده" اضافه کنید.

حالا مزایای اضافه کردن اون پوشه در بخش حفاظت شده چیه؟ اول اینکه این بخش از این پوشه در برابر مخربها حفاظت میکنه و نه در برابر یک فایل امن. منتها اگر قراره دسترسی یک برنامه امن را مسدود بکنید باید در تنظیمات همان برنامه (اینجا Notepad) مسیر اون پوشه را در قسمت فایل /پوشه های مسدود شده اضافه بکنید.

این سوال قبلاً یکی دو باری پرسیده شده: چیکار کنیم برای فایلهای امن هم سوال پرسیده بشه ( البته همینجوری همه از کومودو فراریند، اینو هم اضافه کنیم که دیگه واویلا!) پاسخ: HIPS روی حالت سختگیر.

چجوری دسترسی یک برنامه امن را به یک یا چند مسیر خاص مسدود کنیم....> جوابش داده شده، براش قانون میسازید و بعد ویرایشش میکند و اون مسیر یا مسیرها را در قسمت فایل/پوشه های مسدود شده قرار میدهید.

یک نگاه کلی اینه که بخش حفاظت کومودو به دلیل داشتن لیست فایلهای امن و لیست شرکتهای امن.... یه مقدار پیچیده به نظر میرسه. در واقع به زور میگه این فایلهایی که من میگم امن هستند، حتماً امن هستند..... مگر اینکه بریم در حالت پارانویید. یا اینکه اگه دلمون خواست یک اقدام خاص از یک برنامه امن را مسدود بکنیم باید دستی اینکارو بکنیم.

مثال:

الان من اگر با هات+؟اسپات کانکت بشم.... بعد از اتصال، وبسایت مربوطه و تبلیغاتیش روی مروگر من باز نمیشه. به علت اینکه دسترسی اون را به مرورگرم مسدود کردم.... (کانکت میشم، استفاده میکنم، اما به مرورگر دسترسی نداره، با اینکه یک برنامه امن هست، در واقع براش قانون تعریف کردم.)

خداییش اینو از کجا آورده!!؟
    هنوز نیاورده..... فقط ایکونش هست به عنوان پیشنهاد و خالی نبودن عریضه.... روش کلیک کنی متوجه میشی....

البته اون App های که خودتون نصب کنید هم اونجا میاد.

11. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

هنوز نیاورده..... فقط ایکونش هست به عنوان پیشنهاد و خالی نبودن عریضه.... روش کلیک کنی متوجه میشی....

البته اون App های که خودتون نصب کنید هم اونجا میاد.
    اسپانسرشه!؟؟
    یا اون خوکا که میکشیم در واقع همون ویروسه!!!!
    همه چی دیده بودیم الا بازی تو آنتی ویروس!!!

13. 2 کاربر از Masoodegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اسپانسرشه!؟؟
    یا اون خوکا که میکشیم در واقع همون ویروسه!!!!
    همه چی دیده بودیم الا بازی تو آنتی ویروس!!!
    نمیدونم... شایدم شریک تجاری باشن!

اون خوکا اگه زیادی وقتتو بگیرن... تبدیل به ویروس میشن> مخرب زمان!!

آره آنتی ها بازی را کم داشتن که کومودو اضافه کرده.... توی کیوسک بازی کنی امنتر هست!

15. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

درود
    امروز متوجه شدم که آیکن کومودو آخرین آیکنیه که بعد از بالا اومدن کامل ویندوز توی system tray قرار میگیره! (یعنی بعد از یکی دو دقیقه که سیستم کامل بوت شد آیکنش اضافه میشه) که فک میکنم به این دلیله که آخرین برنامه ایه که توی استارت آپ باز میشه!!! (به نظر من این مورد یه عیب واسه آنتی ویروس محسوب میشه...)
    حالا این ایراد از سیستم منه یا کومودو؟؟؟!!! روی سیستم بقیه دوستان هم همینطوره؟؟
    (راستی، ویندوزم xp ه و یه کم فرسودست...)

ممنون

17. این کاربر از mehrdad x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

درود
    امروز متوجه شدم که آیکن کومودو آخرین آیکنیه که بعد از بالا اومدن کامل ویندوز توی system tray قرار میگیره! (یعنی بعد از یکی دو دقیقه که سیستم کامل بوت شد آیکنش اضافه میشه) که فک میکنم به این دلیله که آخرین برنامه ایه که توی استارت آپ باز میشه!!! (به نظر من این مورد یه عیب واسه آنتی ویروس محسوب میشه...)
    حالا این ایراد از سیستم منه یا کومودو؟؟؟!!! روی سیستم بقیه دوستان هم همینطوره؟؟
    (راستی، ویندوزم xp ه و یه کم فرسودست...)

ممنون
    مال منم همین جوریه! ویندوزمم 8ـه

19. این کاربر از Masoodegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •