سلام
ببخشید بازم من
من فدورا ۱۶ دارم
تا حالا دست به ستینگ پورت ها نزدم یعنی روی دیفالت هستش
مشکلم این که هر دستگاهی به pc میزنم پس از چند دقیقه این device حالت read only پیدا میکنه و دیگه نمیتونم ازش فایل کپی کنم
چیکار باید بکنم ؟
ممنون
سلام
ببخشید بازم من
من فدورا ۱۶ دارم
تا حالا دست به ستینگ پورت ها نزدم یعنی روی دیفالت هستش
مشکلم این که هر دستگاهی به pc میزنم پس از چند دقیقه این device حالت read only پیدا میکنه و دیگه نمیتونم ازش فایل کپی کنم
چیکار باید بکنم ؟
ممنون
خودتون می تونید به طور دستی حافظه رو با صورت read/wirte مونت کنید.
احتمالا با یه آپدیت این مشکل حل شه. ماله منم اینجوری شده بود (فدورا ۱۷) ولی آپدیت کردم ریست کردم درست شد.
آیا میشه فدورا رو کنار ویندوز 8 داشت ؟ اگه میشه چگونه ؟
من الان دارم از ویندوز 8 استفاده میکنم و فدورا هم نصب هستش اول ویندوز 8 و نصب کن بعد فدورا رو
سوال از دوستان این فدورا میخوام به ADSL وصل بشم Username & Password و وارد میکنم نمیزاره میگه Service خالیه خب اوبونتو هم خالی میزاشتم مشکلی نبود الان چیکار کنم؟
یه چیزی وارد کنن مثل pppoe ببین چی میشه!؟؟
سلام کسی کتاب fedora core 4 all in one از انتشارات sams رو داره هر چی می گردم پیدا نمی کنم ...
البته می دونم مال سال 2005 و الان سال 2012 !!!!!!!!!!!!!
پیداش کردم ...شاید دوستانی باشند که دنبال اون کتاب می گشتند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز
من فدورا 18 نسخه 32 بیتی (فرمت CD) رو دانلود کردم و میخوام روی VMware workstation 9 نصب کنم.
چند بار هم ماشین مجازی رو با همون حالت پیش فرض برای Fedora حالت 32 بیتی که توی نرم افزار VMware هست ساختم. اولش خیلی خوب شروع میشه و یه چیزایی مثل صفحه DOS میاد.
بعد از حدود 1 دقیقه به یه صفحه آبی طرحدار میرسه و دیگه میره توی فکر و بیرون بیا هم نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه توی همین صفحه میمونه و دیگه هیچ کاری انجام نمیشه
اگر میشه من رو راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)