تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 216 از 328 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جواد جان آخه چرا اینطوری فکر میکنی عزیز دلم؟

زن گرفتن به نظر من بهترین کاری که یه مرد میتونه در طول زندگیش انجام بده. اون عشق و آرامشی که مرد و زن بهم میدن. اون حس مدیریت و مسئولیت که به دوش مرد میفته. اون بچه نانازی که به دنیا میاد و جدا از بقای نسل حس عشق و مسئولیت مرد و زن رو چند برابر میکنه.

جواد جان آخه مجرد بمونیم که چی بشه؟

شب خسته بر میگردی خونه تنها هیچکی نیست دوست داشته باشه. نه همسری نه فرزندی. میری تلوزیون رو روشن میکنی. بعد یهویی گشنت میشه.تازه یادت میفته شام نداری.

به مرد مجرد خونه اجاره نمیدن. به مرد مجرد هر جایی کا رنمیدن.

ببین اگر مجرد بودن خوب بود. شاه مملکت زن نمیگرفت. نه خاندان سلطنتی ایران بلکه بریتانیا ازدواج شاهزاده ویلیام و کاترین میدلتون رو که یادته؟

اینا هم مجبور بودن ازدواج کنن؟

سلام
    به من خط پرسرعت 1Gbps رایگان بدن با هارد نامتناهی با یک تلویزیون 110 اینچی با یک سیستم پخش صوتی تصویری عالی توی کلبه توی جنگل های شمال کانادا همین بسسمه
    زن چی چیه کجای دلم بزارمش

در ضمن اینا مجبورن بله برای وجه و نماد بودن کشورشون باید ازدواح کنن
    حالا اینا مگه کین که الگوی شما برای ازدواج کردن یا نکردن هستن؟
    Last edited by navid_fo; 16-06-2015 at 22:36.

2. 4 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک آسیب‌شناس اجتماعی با اشاره به نتایج تحقیق بر روی ۵۰ پسری که با دوست دختران خود رابطه جنسی داشتند، گفت: این پسران عنوان کردند که اگر تا آخر عمر هم مجرد باقی بمانند حاضر به ازدواج با این دختران نیستند چون خیانت توسط این افراد دور از انتظار نیست.امان الله قرائی مقدم با اشاره به نتایج تحقیق بر روی پسرانی که قبل از ازدواج رابطه جنسی با دوست دختر خود داشتند، اظهار داشت: در این تحقیق ۵۰ پسری که در دوران تجرد رابطه جنسی داشتند،‌بررسی شدند.نکته جالب در تحقیق این بود که آنها اعلام کردند به هیچ عنوان حاضر نیستند با دختری که رابطه جنسی با او داشتند ازدواج کنند.وی افزود: این پسران عنوان کردند دختری که با آنها ارتباط جنسی برقرار کرده به راحتی می‌تواند پس از ازدواج به همسر خود خیانت کند و مخفیانه از همسر با فرد دیگری رابطه جنسی داشته باشد.
    هیچ آسیب شناس اجتماعی عاقلی حجم نمونه گیریشو به 50 عدد محدود نمیکنه! احتمالا مطالعه ی فیلتر شده ای بوده
    ثانیا ازدواج ابزار ترسوندن نیست: اگه دختر خوبی نباشی ( اونم ازنظر ما) کسی نمیاد بگیردت!
    مثل همین یک دهه پیش که میگفتن دختر تا 30 سالگی شادابه بعدش دیگه کسی نمیاد بگیردش میترشه ولی پسرا تازه چهل ساله میشن اول چل چلیشونه هرچی مرد دیرتر ازدواج کنه بهتر!
    این افکار مسموم رو به دختران و پسران کشورتون تزریق کنین و شاهد به گند کشیده شدن زندگیشون باشین!

همین الانشم هزار مرد متاهل رو سراغ دارم که زن دوم و سوم و چهارم دارن ( البته که شرعیه! ) و یه عده دیگه دوست دختر دارن و قبل ازدواجشونم رابطه جنسی دیگه ای نداشتن! اینا از کجا درمیان پس؟؟؟
    این براتون حل بشه لطفا که دنیا به دو دسته ی خوب ها و بدها تقسیم نمیشه. اون خوب ها و بدها فقط مال تخته سیاه دوران بچگیتون بود. الان تحلیل هاتون یه فرقی باید با اون موقع داشته باشه!
    ای بابا خانه از پای بست ویران است!!!
    Last edited by Ar@m; 16-06-2015 at 23:03.

4. 11 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

ای بابا خانه از پای بست ویران است!!!
    تخریب میکنیم میسازیم تخریبمان میکنند میسازنمان و ...

زندگی ادامه دارد

6. 4 کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا در خانواده های ایرانی و این جهان سومی ها دعوا زیاد بین زن و شوهر هست
    که یکسری شون جدا میشن و یکسری مصلحتی برای بچه هاشون زندگی میکنن
    چیزی که زیاده ...در فامیل هامون پر هست
    چه تضمینی هست من این طور نشم؟ و بخواد یک بچه معصوم ، این وسط ضرر نکنه؟
    من که نگرفتم .انشالله خدا بخواد و نگیریم...

8. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ازدواج یعنی مسیولیت......دیگه ازادی نداری مثل قبل و ... خیلی چیزای دیگه.باید از خواسته های خودت بگذری تا خواسته های طرف مقابل رو بر طرف کنی.و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه.
    یکی از دوستام یه مدت نامزدی بود.میگف امان از روزی که به دختر جماعت رو بدی پدرتو در میاره.باید دقیقا مطابق خواستش رفتار کنی از لباس بگیر تا رفتار با دیگرا ن و غذا و ......
    اگرم نخوای انجامش بدی طرف تهدید به قهر میکنه و هزار تا مشکل دیگه.میگفت بعضی وقتا بر اینکه من غیرتی بشم و حتما گوش کنم حرفاشو میگه میرم پسر بازی!!
    حالا کسایی که دم از ارامش میزنن وقتی گرفتن میفهمن ارامش یعنی چی!!

10. 6 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کی دیگه جرات داره ازدواج کنه اجاره یه جای درست حسابی 600 تومن پول گوشت برا 2 تا ادم تو 1 ماه 300 تومن پول گاز برق..... حالا فکر کن یه بچه هم بیاد وسط پوشک x تومن شیر خشک دوا دکتر بیمه های مرخص دخالتهای فامیل اشنا تو زندگیا نصف مردم هم که الان شیشه میکشن اعصاب همه تعطیله چه ارامشی عزیز؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! 20 تا رفیق دارم 15 تاشون طلاق گرفتن چه ارامشی؟!؟!؟!؟!؟!
    Last edited by AliROCK; 19-06-2015 at 14:12.

12. 8 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

کی دیگه جرات داره ازدواج کنه اجاره یه جای درست حسابی 600 تومن پول گوشت برا 2 تا ادم تو 1 ماه 300 تومن پول گاز برق..... حالا فکر کن یه بچه هم بیاد وسط پوشک x تومن شیر خشک دوا دکتر بیمه های مرخص دخالتهای فامیا اشنا تو زندگیا نصف مردم هم که الان شیشه میکشن اعصاب همه تعطیله چه ارامشی عزیز؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! 20 تا رفیق دارم 15 تاشون طلاق گرفتن چه ارامشی؟!؟!؟!؟!؟!
    الان تمام مشکلات مردم بر میگرده به پول هرچی بیشتر جلو میریم وابستگی و احتیاج مردم به پول بیشتر میشه هزینه ها و مخارج زندگی رفته بالا متاسفانه درامد ها و خدمات هیچ تکانی نخورده یک جوان که حس درونیش اجازه یک تشکیل زندگی جدید را میده چرا نباید ازدواج کنه اما متاسفانه با این شرایط موجود قطعا پشت میکنه به همه ارزوهایی که داره شاید خیلی ها به زبان بیارند پول خوشبختی نیاره بله نمیاره بله درسته اما نداشتن پول برای یک زندگی مجردی مشکلی نیست چون یک پسر جواتن با جیب خالی هم خوشحال است اما ۹۰ درصد خوشبختی دو نفر را پول تشکیل میده وقتی داری به زندگیت میرسی برای خودت خانوادت و اطرافیان هزینه میکنی خوشحال هستی فکر و ذهنت اروم هست هیچ نگرانی بابته خرج خانه اب برق خورد و خوراک نداری بچه دار که شدی هیچ وقت برای نیاز ها و خواسته های مادی فرزندت سرت را خم نمیکنی...

14. 6 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    برای موفقیت در ازدواج خیلی مهم هست که خانواده دوست باشید
    یعنی لذت ببرین از گفتن من متاهلم
    لذت ببرین از گفتن باید برم , همسرم منتظره
    همسرم اجازه نمیده
    باید با همسرم مشورت کنم
    باید برم . پسرم چند روز دیگه امتحان داره . میخوام باهاش کار کنم
    دیشب کوچولو بدخواب شده بود تا صبح نذاشت بخوابیم
    لذت ببرین که همسرتون بگه فلان چیز خراب شده . نگاش کن ببین چشه , تعمیرش کن .
    خلاصه در همه حال لذت ببرین که متاهل هستین و بچه دارین
    اگر این حس در وجودتون نباشه خیلی اذیت میشین و چه بسا کار به جدائی بکشه
    یعنی همون حرفی که عوام میگن تو مالِ ازدواج نیستی
    برای خانواده دوست بودن باید باوجدان باشید , مهربان و دل رحم باشید , دلسوز باشید , مسئولیت پذیر باشید , سر به راه باشید
    تفریح و سرگرمیتون نباید رفیق بازی و عیاشی و الواتی و مشروب و مواد مخدر و قرص روان گردان و گشتن با آدمهای فاسد یا مُفسِد باشه . اگر سیگار و قلیون و پیپ هم نباشه دیگه نورِ علی نوره .

*فاسد فقط خودش اهلِ فساده . اما مفسِد خودش خرابه و دیگران رو هم به فساد میکشه .
    یعنی اگر خودش اهل مشروب خوری یا مواد مخدر هست , دیگران رو هم آلوده میکنه به مواد و مشروب .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-06-2015 at 22:32. دليل: تصحیح

16. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ازدواج 70 -80 درصد آرامش و شادی رو میگیره، بنظرم الان ازدواج نکزدن بیشتر نشونه عقله

18. 3 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

*فاسد فقط خودش اهلِ فساده . اما مفسِد خودش خرابه و دیگران رو هم به فساد میکشه .
    یعنی اگر خودش اهل مشروب خوری یا مواد مخدر هست , دیگران رو هم آلوده میکنه به مواد و مشروب .
    تعریف مفسد از نظر شما یعنی کسی که به دستورات دین عمل نمیکنه..درسته؟خیلی از اروپایی ها هستن که نه روزه میگیرن و نماز میخونن و گوشت خوکم مخیورن و حجابم رعایت نمیکنن ولی از نظر اخلاق و رفتار کاملا سالم هستن.
    خواهشا این تفکر که شبیه تفکر داعشی ها هست و مدت هاست داره به خورد ایرانیا میدن شما دیگه ترویج نکنین.

20. 5 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •