تبریک میگم به همه..
ولی چرا امیرخان روی سکو نرفت فکر کنم باید بعد از بازی با اشباب باهاش خداحافظی کنیم....
یه نکته اونجا وقتی بازیکنا میرفتن روی تیر دروازه مزدک میرزایی چی گفت؟ بازیکنا رم کردن یا من اشتباه شنیدم...![]()
تبریک میگم به همه..
ولی چرا امیرخان روی سکو نرفت فکر کنم باید بعد از بازی با اشباب باهاش خداحافظی کنیم....
یه نکته اونجا وقتی بازیکنا میرفتن روی تیر دروازه مزدک میرزایی چی گفت؟ بازیکنا رم کردن یا من اشتباه شنیدم...![]()
خوب تبریک به همه قهرمان شدیم با مشکلات فراوان جا داره از همه بازیکنان استقلال،کادر فنی و تدارکات و طرفداران تیم که میرفتن ورزشگاه و تیم رو تنها نمیذاشتن تشکر کنم.
خیلی سخت بود قهرمانی که خدا رو شکر گرفتیمش.مشکلاتمون زیاد بود اول فصل چند تا از بهترین بازیکنانمون مصدوم بودن ولی بچه ها با غیرت بازی کردن و نگذاشتن جای مصدومین خالی بمونه.
پول به تیم تزریق نمیشد فتح الله زاده تیم رو جمع کرد ،بازیکنان تا همین 1،2 ماه پول نگرفته بودن ،اینا شرایط رو برای قهرمانی سخت کرده بود که خدا رو شکر با غیرت بچه ها و البته آقای قلعه نوعی رفع شد.
جا داره از قلعه نوعی هم یه تشکر بکنم که تیم رو تو بی پولی جمع کرد و نذاشت بره به حاشیه.
بازیکنان عالی بودن از سید مهدی رحمتی که فک کنم22 کلین شیت داشت تو لیگ برتر بگیر تا منتظری و جباری مجیدی و همه ،همه.
اول فصل به بازیکنانمون پیشنهاد میلیاردی میدادن ولی بازیکنان ما تعصب داشتن به تیموشون و نرفتن. مثلا همین منتظری که فک کنم پیشنهاد 3 یا 4 میلیاردی داشت همینطور جواد که فوتبال سطح بالای اروپا رو ول کرد و اومد به استقلال در حالی که میتونست از اوساسانا کمتر پول بگیره ولی بمونه و همینطور از تیم فنرباغچه فک کنم پیشنهاد داشت و تیم های عربی هم بماند پیشنهاد های میلیاردی داشت.
خسرو حیدری هم همینطور از پیشنهاد های چشم گیر گذشت و به خاطر ما هواداران موند خلاصه بازیکنانمون غیرتشون رو نشون دادن.
خود قلعه نوعی هم پیشنهاد های خوبی از تیم های داخلی و همچنین عربی داشت که نرفت و اینها همه همه جمع شدن و این قهرمانی رو به ما هواداران هدیه کردن.
دست همشون درد نکنه
تــــــــــــــــــــــــ ــبریــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
میبریم جام جام جام جام می بریم جام
بهترین تیم توی لیگ برتریم
میبریم
جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــام
تبریک به همه هوادارا که استادیوم رفتن و تیم رو حمایت کردن و خسته نباشید به ناصر خان و امیر آقا و حجت و محمد و همه دوستانی که تاپیک و تیم رو تنها نذاشتند ..
بلاخره به چیزی که مستحقش بودیم رسیدیم و حالا یک قهرمانی دیگه تو لیگ مونده که پر افتخار ترین تیم ایران توی همه جام ها باشیم .
توی حذفی و آسیا هستیم و لیگ دومیم .
جام رو هم که کاپیتان بالا برد و ایشالا جام آسیا رو هم بالا میبره .
امیر خان هم مثل قهرمانی سپاهان توی مراسم شرکت نکرد . نمیدونم دلیلش چی بوده ولی امیدوارم هر چی باشه به نفع تیم باشه .
مبارک بــــــــاشه![]()
چقدر منتظر این لحظه بودم
Last edited by EngineeR EhsaN; 10-05-2013 at 20:47.
شکست استقلال در روز جشن قهرمانی/ داماش کام هواداران آبی را تلخ کرد
تیم فوتبال استقلال با شکست خانگی برابر داماش گیلان جام قهرمانی را گرفت ولی نتوانست به امتیاز ۷۰ در لیگ برتر برسد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم استقلال از ساعت 18:15 در ورزشگاه پر از جمعیت آزادی به مصاف تیم داماش گیلان رفت که این مسابقه با نتیجه 2 بر یک به سود داماش گیلان به پایان رسید.
حسن اشجاری در دقیقه 31 با یک ضربه کاشته از پشت محوطه جریمه برای استقلال گلزنی کرد.
محمدرضا مهدوی در دقیقه 67 با یک شوت از پشت محوطه جریمه و حسین ابراهیمی در دقیقه 80 با یک ضربه فنی از داخل محوطه جریمه برای داماش گلزنی کردند.
اشکان خورشیدی داور مسابقه به ابوالفضل حاجیزاده و سعید حلافی از داماش و حنیف عمرانزاده از استقلال کارت زرد نشان داد.
داور گل دقیقه 5 حنیف عمرانزاده را به دلیل خطا بر روی حسن رودباریان دروازهبان داماش نپذیرفت.
استقلال پیش از این دیدار با 67 امتیاز قهرمانیاش در لیگ برتر قطعی شده و این یک دیدار تشریفاتی برای آبیپوشان محسوب میشد. اگر استقلال در این بازی پیروز میشد به امتیاز 70 میرسید که یک رکورد برای قهرمان لیگ بترر محسوب میشد. داماش گیلان هم با این برد 43 امتیازی شد و به رده یازدهم صعود کرد.
ترکیب استقلال:
مهدی رحمتی، علی حمودی، حسن اشجاری،حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، جواد نکونام، آرش برهانی( از دقیقه 63 مجتبی جباری)، میثم بائو( از دقیقه 86 فرزاد حاتمی)، عباس محمدرضایی( از دقیقه 52 ایمان موسوی)، سیاوش اکبرپور،و فرهاد مجیدی
سرمربی: امیر قلعهنویی
ترکیب داماش گیلان:
حسنرودباریان، علیرضا نظیفکار، هادی محمدی، هادی سهرابی، ابوذر رحیمی، حسن ابراهیمی، مصطفی حاجتی، ابوالفضل حاجیزاده( از دقیقه 54 محمد آبشک)، علیرضا جهانبخش، محمدرضا مهدوی و امین متوسلزاده( از دقیقه 58 بوباکبه)
سرمربی: افشین ناظمی
برای دیدن جدول و نتایج لیگ برتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.
قلعهنویی روی سکوی قهرمانی نرفت
سرمربی استقلال بر روی سکوی قهرمانی نرفت و داخل رختکن ماند.
![]()
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مراسم اهدای جام قهرمانی تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر فوتبال در حالی برگزار شد که امیر قلعهنویی سرمربی این تیم بر روی سکو نرفت و مدال نگرفت.
قلعهنویی در رختکن از تلویزیون این مراسم را تماشا کرد.
قلعهنویی پیش از این نیز در مراسم قهرمانی سپاهان نیز شرکت نکرده بود.
پیراهن جواد نکونام با سایر نفرات تیم فرق می کرد، روی پیراهن او نوشته شده بود اسطوره فراموش نشدنی فوتبال.
استقلال توانایی قهرمان شدن را دارد
نجفنژاد: وزیر به استقلال نگاه ویژه دارد/ قهرمانی دلچسبی بود
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: با توجه به اینکه تنها نماینده ایران در آسیا هستیم وزیر نسبت به استقلال نگاه ویژهای دارد.
![]()
مقداد نجفنژاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد قهرمانی استقلال گفت: دوست داشتیم مقابل داماش به پیروزی برسیم که این باخت برایمان دلچسب نبود اما کسب قهرمانی بسیار دلچسب بود. از تمامی عناصری که در کسب این موفقیت ما را کمک کردند تشکر میکنم. از هواداران که در این مدت همیشه یار و یاور ما بودند تشکر ویژهای دارم. امیدوارم این رویه را ادامه بدهیم و در آسیا نیز بتوانیم روی سکو برویم.
وی افزود: سالهاست که در آسیا نتوانستیم مقامی بیاوریم و امیدواریم که این بار به این موفقیت برسیم. استقلال استحقاق موفقیت در آسیا را دارد. ما از لحاظ ستادی و عملیاتی شرایط خوبی داریم و از کادر فنی و بازیکنان خوبی بهره میبریم. انشاءالله قهرمانیمان را در آسیا تکرار میکنیم و برای سال آینده تیم قویتری را خواهیم بست تا حضور پر قدرتتری در آسیا داشته باشیم.
عضو هیئت مدیره استقلال در مورد بودجه استقلال خاطرنشان کرد: وزیر نظر ویژهای روی استقلال دارد و برای حضور پرقدرتتر با استقلال همراهی خواهد کرد. میدانید که تنها نماینده ایران در آسیا هستیم و با توجه به شرایط خوبی که داریم با حمایتهای بیشتر میتوانیم به سمت قهرمانی برویم.
نجفنژاد در مورد منابع مالی استقلال یادآوری کرد: تلاشمان را میکنیم تا از منابع مختلف پول بیاوریم تا در فصل نقل و انتقالات مشکلی نداشته باشیم.
استقلالیها جام قهرمانی لیگ دوازدهم را بالای سر بردند
تیم فوتبال استقلال جام قهرمانی دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را بالای سر برد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیمهای استقلال و داماش در هفته سی و چهارم لیگ برتر عصر امروز به مصاف هم رفتند. در پایان این مسابقه و در حالی که قهرمانی آبیپوشان تهرانی در هفته گذشته مسجل شده بود، بازیکنان استقلال در حضور 100 هزار تماشاگر و با حضور علی کفاشیان و علی فتحالله زاده جام قهرمانی را بالای سر بردند.
بازیکنان با نظم خاصی آمدند و در جشن قهرمانی حضور پیدا کردند. آنها درحالی روی سکو می رفتند که از سوی هواداران استقلال به شدت تشویق می شدند.
نکته قابل توجه این بود که محمد عباسی وزیر ورزش که برای این مراسم دعوت شده بود در این مراسم حضور پیدا نکرد. در عوض احمد رسولی نژاد معاون حقوقی وزیر ورزش در اواسط اهدای مدال به بازیکنان روی سکو قرار گرفت.
مدال های قهرمانی را علی فتح الله زاده و علی کفاشیان به گردن بازیکنان می آویختند.
ساموئل برای حضور روی سکو با پرچم کشور خود وارد شد.
امیر حسین صادقی نیز با همراه پسر خود که عدد 4 را نشان می داد روی سکو قرار گرفت.
دکتر امین نوروزی هم از جمله افرادی بود که برای دریافت مدال به سکو رفت.
درحالی که اکثر بازیکنان و مربیان استقلال روی سکو قرار می گرفتند خبری از مجیدی نبود و به همین دلیل هواداران استقلال با فریاد می گفتند« فرهاد بیا بیا» او آخرین بازیکنی بود که روی سکو قرار گرفت. پژمان منتظری به مجیدی به هنگام قرار گرفتن روی سکو می گفت عدد 4 را نشان بده.
علی امیری معاون ورزشی باشگاه هم روی سکو قرار گرفت.
درحالی که همه منتظر قلعه نویی بودند او نیامد.
حاشیه جشن قهرمانی استقلال
شعار استقلالیها علیه اسپانسر جشن قهرمانی و حضور رسولینژاد
تماشاگران استقلال از اینکه مراسم اهدای کاپ و بنرهای نصب شده قرمز است، علیه اسپانسر بازی امروز شعار دادند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مراسم اهدای جام قهرمانی استقلال در حالی در حال برگزاری است، که بنرهای نصب شده در کنار و داخل زمین قرمز رنگ است و به همین دلیل تماشاگران علیه اسپانسر این برنامه شعار دادند.
استقلالیها همچنین علیه فدراسیون نیز به دلیل این برنامهریزی شعار سر دادند.
*کاماچو بازیکن بولیویایی استقلال با پرچم کشورش در مراسم جشن قهرمانی شرکت کرده است. وی همچنین با در دست داشتن تلفن همراهش در حال تصویر برداری است.
* احمد رسولینژاد، معاون وزیر ورزش در ورزشگاه حضور یافت.
* حنیف عمران زاده هنگام رفتن روی سکوی قهرمانی عدد 4 را نشان داد.
* سیاوش اکبرپور و میثم بائو و مهدی رحمتی با فرزندان خود در مراسم شرکت کردند. پسر رحمتی عدد 4 را نشان می داد.
استقلال که قهرمان لیگ برتر شده بود امروز مقابل داماش دو بر یک شکست خورد.
محمدی: از کفاشیان خواستم لیگ ۱۸ تیمی باشد/ هنوز برای تجدیدنظر وقت هست
رئیس اتحادیه باشگاههای فوتبال گفت: از مسئولان فدراسیون فوتبال خواستهام تا لیگ در سال آینده با حضور ۱۸ تیم برگزار شود.
![]()
عزیزالله محمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد 18 تیمی یا 16 تیمی شدن رقابتهای لیگ برتر در فصل آینده اظهار داشت: به عنوان نماینده باشگاهها از فدراسیون درخواستی دارم و میدانم فدراسیون هم مانند همیشه به نظر باشگاهها احترام خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: از فدراسیون خواستهام تا لیگ 18 تیمی بماند و این درخواستم را به کفاشیان هم ارائه کردهام. حالا هم برای تجدیدنظر دیر نیست و امیدوارم مسئولان در نظرات خود تغییراتی ایجاد کنند.
محمدی با بیان اینکه باشگاههای زیادی از من خواستهام این درخواست را مطرح کنم، خاطرنشان کرد: برای این پیشنهادم استانداردهایی دارم که درمجموع فکر میکنم به نفع فوتبال ایران باشد.
درگیری فیزیکی در جایگاه خبرنگاران/ خوشحالی استقلالیها از شکست پرسپولیس
در جایگاه خبرنگاران درگیری فیزیکی به وجود آمد که این مسئله با وساطت مسئول فیزیکی استادیوم ختم به خیر شد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، استقلال به مقام قهرمانی دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران رسید. مراسم اهدای جام مسابقات لیگ برتر در پایان دیدار استقلال مقابل داماش که با برتری دو بر یک داماشیها به پایان رسید، برگزار شد.
* پس از به صدا درآمدن سوت پایان مسابقه تماشاگران استقلال خوشحالی بسیار زیادی کردند و این در حالی بود که آبیپوشان از داماش گیلان شکست خورده بودند که این مسئله تعجببرانگیز بود.
* مهدی رحمتی و میثم بائو به سمت فرزندان خود رفتند و آنها را به رختکن بردند.
* در پایان مسابقه در جایگاه خبرنگاران بین یکی از عکاسان و مسئولان برگزاری مسابقه درگیری فیزیکی به وجود آمد که با وساطت مسئول حراست استادیوم این ماجرا ختم به خیر شد.
* هواداران استقلال به پارچه بزرگ قرمزی که نام اسپانسر برگزار کننده جشن قهرمانی استقلال روی آن -- شده بود اعتراض داشتند و خواستار جمعآوری آن شدند.
* هواداران استقلال با مطلع شدن از شکست پرسپولیس مقابل تراکتورسازی خوشحالی دوچندانی کردند.
* مهدی مهدویکیا از سوی هواداران استقلال در پایان تشویق شد.
* هواداران استقلال از فتحاللهزاده میخواستند به همراه قلعهنویی به سمت آنها بروند.
*مسئولین برگزاری مسابقات با بادکنکهای آبی و سفید جشن قهرمانی را آغاز کردند.
* برای عکاسان سکویی تهیه شده تا بدون مشکل از مراسم جشن عسکبرداری کنند.
* کریم منصوری قاری بینالمللی قرآن هنگام اذان به صورت زنده اذان را در ورزشگاه قرائت کرد.
مهدوی بهترین بازیکن شد
بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان عنوان بهترین بازیکن دیدار تیمهای استقلال و داماش را به خود اختصاص داد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دیدار تیمهای فوتبال استقلال و داماش با نتیجه 2 بر یک به سود گیلانیها خاتمه پیدا کرد.
در پایان این مسابقه محمدرضا مهدوی، کاپیتان تیم داماش به عنوان بهترین بازیکن این میدان انتخاب شد؛ این انتخاب در حالی انجام شد که پیش از این چنین اتفاقی در مسابقات لیگ برتر نمیافتاد.
برهانی: کل تیم از برخی مسائل دلخور هستند/ برای اولین بار جشن خوبی در ایران گرفتند
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: کل تیم از برخی مسائل دلخوری دارند.
![]()
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرش برهانی پس از برگزاری جشن قهرمانی استقلال در جمع خبرنگاران گفت: جشن بسیار خوبی برای ما برگزار کردند و این اولین باری است که چنین جشنی را در ایران گرفتند. دستشان درد نکند.
وی ادامه داد: با سختی سال را پشت سر گذاشتیم و توانستیم قهرمان شویم. امیدوارم در آسیا هم به قهرمانی برسیم تا سال بعد به دنبال ستاره چهارم استقلال در آسیا باشیم.
برهانی در مورد مشکلات مالی استقلال و احتمال جدایی بازیکنان از این تیم گفت: بازیکنانی هم که قراردادشان به پایان رسیده در استقلال میمانند اما ما با سختی قهرمان شدیم و شاید حق بچهها بیشتر از این باشد.
مهاجم استقلال در مورد دلخوری قلعهنویی و غیبتش در جشن قهرمانی گفت: کل تیم از برخی مسائل دلخور است و از برخی مسائل دلخوری داریم البته در خانواده بزرگی مثل استقلال وجود برخی مشکلات و ناراحتیها طبیعی است.
ستایش نکونام از مهدویکیا و حضور محمد پارسا
جواد نکونام با پیراهنی که عکس مهدویکیا روی آن بود، در جشن قهرمانی استقلال شرکت کرد.
![]()
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پیراهن جواد نکونام در جشن قهرمانی استقلال با سایر بازیکنان متفاوت بود. روی پیراهن وی ضمن چاپ عکس مهدی مهدویکیا جمله "اسطوره فراموش نشدنی فوتبال" نوشته شده بود.
*امیرحسین صادقی و فرهاد مجیدی پیراهن قهرمانی خود را به هواداران استقلال تقدیم کردند.
* جباری زودتر از سایر بازیکنان به رختکن رفت.
* آرزه کاماچو بازیکن اهل بولیوی استقلال تمام مراسم قهرمانی آبیپوشان را با تلفن همراهش فیلمبرداری کرد.
* سیدمهدی رحمتی در اواخر جشن قهرمانی به روی تیرک یکی از دروازههای ورزشگاه آزادی رفت و جام را بالای سر برد.
* محمد پارسا هم در ورزشگاه حضور داشت.
جام حذفی را مفت از دست دادیم
بیکزاده: قلعهنویی برود استقلال ضربه میخورد
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: اگر قلعهنویی در استقلال نباشد این تیم ضربه میخورد. ما باید شرایط و آرامش را برای قلعهنویی فراهم کنیم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هاشم بیک زاده پس از جشن قهرمانی اظهار داشت: این تنها هدیه ای بود که می توانستیم به هواداران بدهیم. امسال پستی و بلندی های زیادی داشتیم. به نظرم مستحق این قهرمانی بودیم.
وی افزود: به نظرم تمام ایران و آبی ها امروز خوشحال بودند. امروز روز باشکوهی بود. جام حذفی را هم مفت از دست دادیم. باید به مشکلات تیم رسیدگی شود.
بیک زاده ادامه داد: ما اگر می خواهیم قهرمان آسیا شویم باید مشکلات خود را برطرف کنیم وگرنه به مشکل می خوریم. اگر قلعه نویی در استقلال نباشد این تیم ضربه می خورد. ما باید شرایط و آرامش رابرای قلعه نویی فراهم کنیم.
فتحاللهزاده خودش نمیداند فصل بعد هست یا نه/ قلعهنویی هم میخواهد برود
رحمتی: از استقلال میروم/ ناراحتم که وزیر نیامد، مگر این تیم وزارت نیست!
دروازهبان استقلال گفت: از اینکه وزیر ورزش در جشن قهرمانی استقلال به ورزشگاه آزادی نیامد، ناراحت هستم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهدی رحمتی پس از قهرمانی استقلال در لیگ برتر گفت: سال پرفشار همراه با سختیهای زیادی را پشت سر گذاشتیم در برنامه 90 از خیلیها تشکر کردم اما یک نفر یادم رفت. میرشاد ماجدی شخصی بود که زحمات زیادی کشید همینطور که آقای پورحیدری که امسال تلاش زیادی کرد.
وی در مورد اینکه چرا با جام قهرمانی به بالای تیر دروازه رفت، گفت: جشن بسیار خوبی را برگزار کردیم، خدا را شکر میکنم هواداران خوشحال هستند. بگذارید هواداران و بازیکنان هر جور که دوست دارند خوشحالی خود را ابراز کنند.
دروازهبان استقلال در مورد اینکه آیا پیشنهاد برای پیوستن به تیم دیگری دارد و یا اینکه در استقلال میماند، اظهار داشت: هیچ پیشنهادی ندارم و اگر چیزی باشد حتما بیان می کنم. اگر بازیکنان دیگر پیشنهاد دارند ما نداریم.
رحمتی ادامه داد: خوشحالم با توجه به تمام فشارهایی که در این فصل روی ما بود قهرمان شدیم و هواداران خوشحال شدند.
وی در خصوص این سؤال که شرایط استقلال برای فصل آینده چه میشود، عنوان کرد: واقعا برای این فوتبال متاسفم که هیچ کس نمیداند فصل بعد در استقلال هست یا خیر، قرارداد تعدادی از بازیکنان ما تمام شده است، اما هنوز پیشنهادی به آنها داده نشده است. فتحاللهزاده خودش نمیداند هست یا خیر و قلعهنویی هم میگوید میخواهد برود.
وی ادامه داد: ما به مرحله دوم لیگ قهرمانان راه پیدا کردیم اما وضعیتمان برای فصل بعد مشخص نیست. نباید اینطور باشد که برای فصل بعد بازیکنان تغییر کنند و در آسیا نتوانیم نتیجه بگیریم.
دروازهبان استقلال اظهار داشت: مسئولان باید این مردم را ببینند که چقدر خوشحال هستند بیایند و مشکلات استقلال و پرسپولیس برطرف کنند.
وی در خصوص اظهارات قلعهنویی گفته است از استقلال خواهد رفت، عنوان کرد: به هرحال او هم مشکلات خاص خودش را دارد. یک سال تمام زیر فشار بوده است مشکلات مالی و امکانات او را اذیت کرده است.
رحمتی در خصوص اینکه وزیر ورزش به ورزشگاه آزادی نیامده است، عنوان کرد: نمیدانم چرا هیچکس از وزارتخانه نیامد. من ناراحتم که وزیر در ورزشگاه حضور پیدا نکرد. مگر این تیم برای وزارت ورزش نیست چرا آن را در نمییابند؟
دروازهبان استقلال در پاسخ به این سوال که فتحاللهزاده گفته رحمتی را میخواهیم چه کار خودم درون دروازه میایستم، عنوان کرد: اگر فتحاللهزاده این حرف را زده باشد، قطعا از استقلال میروم.
فتحاللهزاده: قلعهنویی قطعاً در استقلال میماند/ درخشش سومین ستاره را میبینم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعهنویی کمی ناراحت است، اما قطعاً در استقلال میماند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی فتحالله زاده پس از قهرمانی تیم فوتبال استقلال در رقابتهای لیگ برتر باشگاههای ایران اظهار داشت: خوشحالم که پس از فراز و نشیبهای فراوان توانستیم به قهرمانی برسیم.
وی در خصوص عدم حضور امیر قلعهنویی روی سکوی قهرمانی عنوان کرد: وی مشغول نماز خواندن بود و وقتی هم تصمیم داشت وارد زمین شود، جشن تقریباً تمام شده بود و وی در حلقه خبرنگاران گرفتار شد؛ البته قلعهنویی کمی دلگیر بود و که آن هم به زودی برطرف خواهد شد. قطعاً در استقلال میماند و این تیم را میسازد. قلعهنویی در جشن تیمهای قبلی خود در روی سکو نمیرفت.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد صحبتهای رحمتی مبنی بر اینکه هنوز هیچکس برای فصل آینده از طرف باشگاه استقلال با من مذاکره نکرده است، با شوخی و خنده گفت: رحمتی را میخواهم چه کار کنم؟ خودم درون دروازه میایستم!
وی ادامه داد: من هرچه دارم از تماشاگران است. برای گرفتن این جام پیر شدیم، اما خوشبختانه پایان شب سیاه، سفید بود. برای فصل آینده هم 90 درصد ترکیب کنونی را حفظ خواهیم کرد و چند بازیکن جدید را هم جذب میکنیم.
فتح الله زاده در مورد احتمال قهرمانی استقلال در آسیا تصریح کرد: درخشش سومین ستاره را از همین حالا میبینم؛ اگر بازیکنان کمی همت و تلاش کنند میتوانیم با قهرمانی در آسیا سومین ستاره را هم بگیریم.
اشجاری: برای ستاره سوم تلاش میکنیم/ برای هواداران خوشحالم
بازیکن استقلال گفت: پس از قهرمانی در لیگ برتر برای کسب سوم ستاره آسیا تلاش میکنیم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حسن اشجاری پس از جشن قهرمانی استقلال در لیگ برتر اظهار داشت: خدا را شکر میکنم که قهرمان شدیم، اما با باختی که مقابل داماش آوردیم هواداران را ناراحت کردیم و امیدوارم که آنها این شکست را فراموش کنند.
بازیکن استقلال گفت: برای هواداران استقلال خوشحالم و تمام تلاشمان را میکنیم تا در آسیا قهرمان شویم و ستاره سوم را کسب کنیم.
دستگیری دختران با صورتهای رنگشده و افرادی که مواد مخدر داشتند
مسئول یگان ویژه از دستگیری عدهای از دختران که با ظاهر پسرانه میخواستند وارد ورزشگاه شوند خبر داد.
عرب سرخی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد اتفاقاتی که امروز در ورزشگاه آزادی رخ داد اظهار داشت: امروز تعداد زیادی از جوانان در ورزشگاه حضور پیدا کرده بودند و ماموران ما هم تلاش زیادی کردند تا مشکلی پیش نیاید.
وی افزود: قبل از اینکه هواداران وارد ورزشگاه شوند به جدیت آنها را کنترل کردیم. یک نمونه نارنجک پیدا کردیم و موارد دیگری از مواد محترقه بود هم کشف شد و آنها را ضبط کردیم.
مسئول یگان ویژه ادامه داد: عده ای از دختران هم بودند که خود را به شکل پسر خود را در آورده بودند و صورت هایشان را رنگ کرده بودند که آنها را تحویل مقامات قضایی دادیم. همچنین چند نفر را به دلیل همراه داشتن حشیش، تریاک و ماری جوانا دستگیر کردیم. با همه این موارد برخورد جدی خواهد شد.
نکونام: اگر شرایط مد نظرم فراهم نشود از استقلال میروم/ باید تیم خوبی بسته شود
ملیپوش استقلال گفت: اگر شرایطی که مدنظرم قرار دارد فراهم نشود فصل آینده در استقلال نمیمانم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، جواد نکونام در خصوص قهرمانی استقلال عنوان کرد: از این قهرمانی بسیار خوشحالم. امیدوارم هواداران راضی شده باشند. سال خوبی برای من بود و از خوشحالی مردم به وجد آمدم. من به عشق هواداران به استقلال آمدم و با جان و دل برای آنها بازی کردم. این قهرمانی مزه خوبی برای من داشت.
وی در مورد اینکه سطح انتظارات از این تیم بالا رفته و همه هواداران انتظار قهرمانی آسیا را دارند، اما شرایط استقلال با خبرهایی که شنیده میشود، جالب نیست و قلعهنویی گفته است میخواهد برود، عنوان کرد: متاسفانه همیشه در ایران این اتفاق میافتد که ما ثبات مدیریتی و مربی نداریم و این کار ضربه زیادی به فوتبال ما زده است. در هر فصل تیمهای ایرانی دچار تغییر و تحول میشوند. به نظرم تیمهای شرق آسیا در مرحله دوم لیگ قهرمانان نتیجه بهتری میگیرند.
ملیپوش استقلال در خصوص اینکه برای فصل آینده میماند یا خیر گفت: همه چیز بستگی به این دارد که چه اتفاقاتی بیفتد. من قرارداد دوساله دارم اما اگر شرایطی که مدنظرم است، فراهم نشود، از تیم میروم.
وی ادامه داد: من به استقلال آمدهام و میخواهم با این تیم قهرمان آسیا شوم. همیشه نمیتوانم به خودم فکر کنم. من نه پاداش میخواهم و نه چیز دیگری. قهرمانی آسیا برای من از همه چیز مهمتر است و امیدارم این اتفاق بیفتد.
نکونام گفت: یکی از شرایط من برای ماندن در فصل آینده این است که تیم خوبی بسته شود اما در آینده این موضوع را بیشتر بازگو میکنم. استقلال از تمام بازیکنان مهمتر است. نام استقلال بزرگ و جاودانه است و آرزوی هر بازیکنی است در این تیم بازی کند.
اکبرپور: قلعهنویی نماز میخواند و به جشن نرسید/ داماش غافلگیرمان کرد
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: امیر قلعهنویی در حال خواندن نماز مغرب و عشا بود و به جشن قهرمانی نرسید.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سیاوش اکبرپور پس از قهرمانی تیم استقلال در رقابتهای لیگ برتر اظهار داشت: متاسفانه بازیکنان مانند بازی برابر الهلال حریف را دستکم گرفتند و کار را تمام شده تلقی کردند.
وی ادامه داد: داماشیها هم خوب و با انگیزه بازی کردند، هرچند که این مسابقه برای هیچ کدام از تیمها اهمیت چندانی نداشت. داماشیها غافلگیرمان کردند و ما هم بازی را تمام شده تقلی کرده بودیم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال درخصوص عدم حضور قلعهنویی در جشن قهرمانی گفت: وی مشغول نماز خواندن بود و نمیدانم چرا به جشن نیامد. بهتر است دلیل اصلی را از خودش بپرسید، اما من اینقدر میدانم که درحال خواندن نماز مغرب و عشا بود.
صادقی: تا آخر فوتبالم در استقلال میمانم
مدافع تیم استقلال گفت: تا آخر فوتبالم در استقلال هستم و دوست ندارم این تیم را ترک کنم.
![]()
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیرحسین صادقی در مورد حضور فرزندش در جشن قهرمانی استقلال گفت: با توجه به اینکه فوتبالم رو به پایان است، فرزندم را به ورزشگاه آوردم تا با هم عکس بگیریم و در آلبوم یادگاریهایم این عکس را داشته باشم. البته من 10،15 سال دیگر در استقلال خواهم ماند و به فوتبالم ادامه میدهم.
وی در مورد اینکه شکست مقابل داماش جشن قهرمانیشان را تلخ نکرد، عنوان کرد: جشن قهرمانی را در کنار هوادارانمان در اهواز گرفتیم و امروز نیز جشنی در کنار هواداران تهرانی خود برگزار کردیم.
مدافع استقلال در مورد اینکه چه زمانی قراردادش به پایان میرسد، اظهار داشت: قراردادم یکی دو هفته دیگر به پایان میرسد. 10 سال است که در استقلال هستم و دوست ندارم که این تیم را ترک کنم. آن دو سالی که در استقلال نبودم دلیلش این است که خیلی محترمانه به من گفتند از استقلال بروم.
وی در مورد اینکه نتوانستند رکورد 70 امتیازی را بشکنند، اظهار داشت: تمام تلاش خود را به کار بردیم اما نشد. امسال هرچه رکورد بود، شکستیم و خیلی خوشحال هستیم که کار قهرمانی به هفته آخر نکشید.
امتناع قلعهنویی از مصاحبه با خبرنگاران
سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از پایان جشن قهرمانی با خبرنگاران صحبت نکرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیر قلعهنویی که پس از پایان بازی با داماش به رختکن رفته بود و در جشن قهرمانی استقلال هم شرکت نکرده بود پس از خروج از رختکن به درخواست خبرنگاران و رسانهها برای مصاحبه پاسخ منفی داد.
خبرنگاران اصرار زیادی برای مصاحبه با وی داشتند که او اعلام کرد: هیچ صحبتی نمیکنم.
تعدادی از هواداران استقلال هم هنگامی که قلعهنویی را دیدند سرمربی استقلال را قسم میدادند تا فصل آینده هم در استقلال بماند.
کفاشیان: از غیبت قلعهنویی تعجب کردم/ به کیروش گفتم خیلی مسائل خصوصی هنوز بین ما است
رئیس فدراسیون فوتبال از غیبت سرمربی استقلال در جشن قهرمانی استقلال ابراز تعجب کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی کفاشیان پس از مراسم جشن قهرمانی استقلال در جمع خبرنگاران گفت: باید جشنی در حد و اندازه استاندارد میگرفتیم که بسیار منظم باشد که سازمان لیگ همین کار را انجام داد. امیدوارم خرداد ماه همین جشن منظم را برای صعود به جام جهانی2014 بگیریم.
وی در مورد پول بلوکه شدن ایران در فیفا گفت: پول ما زندانی آمریکاییهاست و فیفا هم با پرداخت پول موافق است. ما از فیفا خواستهایم فشار بیشتری به آمریکا بیاورد تا آمریکا پول ما را بدهد همانطور که خودشان شعار میدهند ورزش از سیاست جداست نباید مسائل سیاسی را در ورزش دخالت دهند. بحث مبلغ پول مطرح نیست عملی که انجام دادند زشت است.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه تیم ملی میتواند به جام جهانی برود،گفت: امیدواریم نتایج خوبی بگیریم و به جام جهانی برویم. باید لیگ ما آنقدر قوی و باکیفیت باشد که دیگر نگران حریفان آسیایی نباشیم اما اکنون هنوز این نگرانی را داریم. باید کیفیت لیگ را بالا ببریم. رفتن به جام جهانی یک مرحله است و بازی در جام جهانی مرحله دیگری.
وی در مورد دیدار لغو شده ایران و عراق در امارات گفت: اماراتیها گفتند مشکلاتی دارند که نمیتوانند این بازی را برگزار کنند و میزبان جام ریاست جمهوری هستند. عراقیها ما را به کشورشان دعوت کردند اما کیروش با آن مخالفت کرد. بنابر این دیدار ایران و عراق در ایران برگزار میشود و ما قبل از بازی با قطر با عمان و عراق بازی میکنیم.
کفاشیان در مورد وضعیت علی کریمی، فرهاد مجیدی و مهدی رحمتی گفت: این نفرات از بازیکنان باسابقه ما هستند و هر زمان که کادر فنی صلاح بداند به تیم ملی میآیند. در مورد رحمتی هم با کادر فنی صحبت کردهایم اما همه چیز به نظر کادر فنی بستگی دارد. ما موافق حضور او هستیم.
وی در مورد اینکه گفته میشود شما پرسپولیسی هستید و رنگ اسپانسر هم قرمز بود،گفت:من پرسپولیسی نیستم و اکنون هم آبی پوشیدهام. تابلوهای اسپانسر هم قرمز بود و ربطی به فدراسیون و سازمان لیگ نداشت.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد 16 یا 18 شدن لیگ برتر گفت: لیگ قطعا 16 تیمی است زیرا ما بررسی کردیم که لیگ 16 تیمی به سود فوتبال تیم ملی و باشگاههای ماست. شاید یکی دو باشگاه ناراحت شوند اما بهتر است آنها نیز بروند و تلاش کنند تا دوباره به لیگ برتر بیایند.باشگاهها مدام از مشکلات مالی گلایه میکردند اما اکنون که میخواهیم لیگ را 16 تیمی کنیم میگویند اجازه دهید ما در لیگ برتر بمانیم و این مسائل خوب نیست و باید به سمت کیفیسازی لیگ پیش برویم.
وی در مورد پرونده تبانی در لیگ یک و تعیین زمان دیدار پلیآف گفت: کمیته انضباطی هفته آینده رای میدهد و تکلیف این مسئله روشن میشود.
کفاشیان در مورد انتقادهای کیروش از لباسهای تیم ملی گفت: با اسپانسر صحبت کردیم و امروز بعداز ظهر به ما خبر داد که لباسهای مورد درخواست کیروش را فراهم میکند و به ایران میفرستد. تمام تمرکز ما بر روی تیم ملی است و صعود به جام جهانی به نفع کل فوتبال است و فوتبال ما را متحول میکند.
وی در مورد وضعیت علی کریمی در تیم ملی گفت: او یک بازیکن ملی است وهر زمانی که کادر فنی بخواهد به تیم ملی میآید و مشکلی ندارد.
کفاشیان در مورد شرایط هادی عقیلی گفت: قرار شده عقیلی به کمیته انضباطی نامه بنویسد و این کمیته نامه را رسیدگی کند.
وی در مورد اینکه دیدار با عمان و عراق چه زمانی انجام خواهد شد، گفت: فکر میکنم قبل از رفتن به امارات با عمان و عراق بازی کنیم و سپس به اردوی امارات برویم و از آنجا راهی قطر شویم.
وی در مورد غیبت بازیکنان ملیپوش استقلال در تیم ملی گفت: این مسئله به کادر فنی استقلال و کادر فنی تیم ملی بستگی دارد هر دو مسابقه مهم است.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد تغییر مکان بازی با کره جنوبی و نامهای که به فیفا نوشتهاند، گفت: فیفا هنوز جوابی به ما نداده است و نامهای که نوشتیم تاثیری نداشته .
کفاشیان در مورد اینکه چرا وزیر ورزش یا سجادی معاونش در این جشن شرکت نکردند در حالی که استقلال متعلق به وزارت ورزش است، گفت: نمیدانم چرا وزیر نیامد ما برنامهریزی کرده بودیم شاید گرفتار بوده است.
وی در مورد غیبت قلعهنویی در جشن استقلال گفت: نمیدانم چرا او نیامد از غیبت قلعهنویی تعجب کردم.
کفاشیان در پاسخ به سؤال تکراری خبرنگاری که پرسید لیگ فصل آینده 16 تیمی است یا 18 تیم و وزیر توصیهای برای این مسئله نکرده،گفت: باید بدانیم چه چیزی به نفع فوتبال است، اکنون قطر لیگ 12 تیمی دارد و ما به سمت کیفیسازی میرویم. قطر هم بر روی کیفیت تیمهای باشگاهی کار کرده که تیم باشگاهی قوی در لیگ قهرمانان آسیا و تیم ملی قوی دارد ما هم باید به این سمت برویم. وزیر ورزش با 16 تیمی شدن لیگ موافقت کرد البته توصیه کرد بررسی کنید تا در صورت امکان تیم 18 تیمی بماند که ما بررسی کردیم و دیدیم که لیگ 16تیمی بهتر است.زیرا به این صورت جام حذفی را میتوانیم برگزار کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد احتمال سقوط تیمها در پرونده تبانی گفت: از کمیته انضباطی و اخلاق خواستهایم برخورد قاطع و قانونی انجام دهند و جرایم را هم پررنگ دنبال کنند. احتمال سقوط تیمها است. زیرا میخواهیم با بینظمی مقابله کنیم. امروز جشن خوبی برگزار کردیم که منظم بود. پس از این هم باید همین گونه جشن بگیریم. در مورد تبانی هم باید برخورد قاطعانه داشته باشیم تا در آینده دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم.
کفاشیان در مورد اینکه کیروش گفته در جلسات خصوصی من با رئیس فدراسیون همه ایرانیها مسائل را میفهمند گفت:خیلی مسائل هم خصوصی بین من و کیروش باقی مانده، این را در جلسه هم با کیروش به او گفتم. اینکه هیچ کس از آن مسائل باخبر نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:قلعه نوعی به هیچ عنوان از استقلال جدا نمی شود.
امیدوار رضایی پس از شکست استقلال مقابل داماش اظهار داشت:این بازی یک مسابقه تدارکاتی برای بازی الشباب بود.استقلال از قبل قهرمان شده بود و برای این بازی انگیزه زیادی نداشتند.
وی درباره وضعیت تمدید قرارداد بازیکنان و کادر فنی به کجا کشید گفت:جلسه هیات مدیره برگزار خواهد شد و برای تمدید قرارداد بازیکنان و کادر فنی تصمیم گیری می کنیم.
رضایی درباره وضعیت قلعه نوعی گفت:قلعه نوعی به هیچ عنوان از استقلال جدا نمی شود و در تیم می ماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:س از بازی با الشباب فصل تمام می شود و ما با بازیکنان قراردادشان را تمدید می کنیم.
شهریاری پس از بازی استقلال مقابل داماش اظهار داشت:ما برای قهرمانی برنامه داشتیم و استقلال برای قهرمانی بسته شده بود.ان شالله با حفظ اسکلت تیم برای قهرمانی در آسیا این روند را ادامه می دهیم.
وی درباره اینکه برخی از بازیکنان استقلال از بی پولی گلایه کرده اند گفت:هنوز فصل تمام نشده است.پس از بازی با الشباب فصل تمام می شود و ما با بازیکنان قراردادشان را تمدید می کنیم.
Last edited by Nasser_ZRE; 10-05-2013 at 21:01.
سرمربي استقلال با خبرنگاران مصاحبه نکرد
امير قلعهنويي که در جشن قهرماني استقلال حاضر نشده بود پس از پايان مراسم حاضر به گفتگو با خبرنگاران نشد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال که بعد از بازي تيمش برابر داماش از موضوعي ناراحت بود و در جشن شرکت نکرد، حاضر نشد با اصحاب رسانه هم روبرو شود و مستقيماً به سمت اتوبوس حامل بازيکنان استقلال رفت. علي فتحالله زاده ، اميدوار رضايي و مقداد نجف نژاد در حاليکه ناراحت بنظر ميرسيدند در رختکن استقلال حاضر شدند و بنظر ميرسيد همه آنها از مسئلهاي ناراحت هستند.
Isna
ایشالا قهرمانی آسیا . . . .
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر که علیرغم اون همه بی عدالتی و حقخوری و .....، علیرغم اون همه مشکلات مالی و ... قهرمان شدیم.
دست تک تک بازیکنا، کادر فنی، مدیریت و تک تک هوادارا که تو گرما و سرما پشت تیم بودن درد نکنه و این قهرمانی گوارای وجودشون . . .
وای که چقدر خسته ام ! همین الان از استادیوم رسیدم خونه با پای پیاده تا نزدیکای آریاشهر
اونایی که استادیوم نبودن شاید متوجه نباشن که بارش باران به همراه وزش باد خیلی شدید بود و مهمترین عامل بد شدن کیفیت بازی تیم همین بود
جاتون خالی به ما که این قهرمانی خیلی چسبید
میگن قلعه نویی برای خواندن نماز رفته بوده ولی من همچین چیزی رو باور نمیکنم ! احتمالا فصل بعد امیر رو نمیبینیم
دلیل تراشیدن هم درست نیست بهتره صبر کنیم
تبریک میگم به همه قهرمانی رو ، عشق است استقلــــــال![]()
اره گفت رم کردن خیلی متاسفم ادب خودشو نشون داد معلوم بود داره میسوزه که این حرف رو زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)