دوست من این جوری تا حالا خودت گل زدی؟!(یا فقط یه فیلمه؟!)
آخه از زمین خودی که شوتو نمیشه پر کرد، هر جوری شوت رو بزنی فقط دفع توپ میکنه!
دوست من این جوری تا حالا خودت گل زدی؟!(یا فقط یه فیلمه؟!)
آخه از زمین خودی که شوتو نمیشه پر کرد، هر جوری شوت رو بزنی فقط دفع توپ میکنه!
ببینید که تست شده و کامل هست جواب میده!
باید خودتون امتحان کنید.
اگر هم بازی به هم ریخت می تونید پاک کنید و دوباره بازی رو از ابتدا نصب کنید.
آره این رو با روبن زدم. شوت رو همونطور که گفتم قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودی میشه پر کرد.
سلام دوستان
تو pes online توی قسمت ranking mach بعضی بیجنبه ها وقتی عقبن یهو نمیدونم چی میشه از بازی میپره بیرون و این درحالیه که رنکینگ من همونجور ثابت میمونه
چکار باید کنم گیر اینجور عوضی ها نیفتم
یا موقع اتخاب تیم یهو از بازی میپره بیرون یا قفل میشه و بعد میبینی از امتیازت کم شده
راهی وجود نداره واسه این لاشخورها
پچی چیزی؟
Last edited by M A S 0 U D; 15-04-2013 at 14:36.
برای آنلاین بازی کردن ، سرعت اینترنت باید حداقل چند باشه ؟
چند سوال دیگه :
game speed بازی رو چند تنظیمه ؟
موقعی که بین بازی استارت بزنیم که مثلا بخواییم تعویضی چیزی بکنیم مشکلی نیست ؟ مثلا حریف چیزی نمیگه ؟ :d
باید آخرین پچ باشه یا با پچ های مختلف میشه بازی کرد ؟
وقتی سریال بازی رو خریدیم باید کجا وارد کنیم ؟
ممنون
برو تو قسمت تمرینات می فهمی چطور این کار رو می کنه منم فهمیدم باید دکمه ظربدر و (اون دسته راستی پایینی چیه ؟؟ L2 یا r2 رو همزمان بگیری تازه اگر مربع و ضربدر رو با هم بگیری دو تا بازیکن همزمان میان تو پاش )![]()
عزیز من فیفا انلاین بازی میکردم و میکنم همچین ادمایی زیادن بازی هم اینطوری هست تا دقیقه 5 اگه طرف اومد بیرون مشکلی نیست و اگه بشه دقیقه 5.30 یا 6 دیگه بیاد بیرون حتی عقب هم باشی امتیاز واسه شما ثبت میکنه حالا واسه پی اس نمیدونم... چون بازی نکردم
دوست من این که من 20 بارم امتحان کردم یه ذره کج میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(گل نمیشه!)![]()
نماینده کونامی در AFC
بعضی از تیم های آسیایی در نسخه PES2014 لیسانس خواهند شد و همچنین شاید گزارشگر عربی در نسخه بعدی بازی !
Last edited by abolfazlm; 16-04-2013 at 22:29.
تیم ملی بهش اضافه میشه ؟ امیدوارم لیگ قهرمانان آسیا بهش اضافه بشه
Last edited by stronghold 3; 17-04-2013 at 07:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)