اونایی هم که سرعتشون بالاست با یک خاموش روشن کردن مودم مثل ما می شن![]()
اونایی هم که سرعتشون بالاست با یک خاموش روشن کردن مودم مثل ما می شن![]()
ساعت 1 شب سرعت 30KB با سرویس 2MB. البته 4KB بود مودم رو روشن خاموش کردم شد 30KB.![]()
دیدید چطوری سرمون شیره مالیده شد؟!
سیاستِ کلی همینه...درست مثل بخش هایِ دیگه
مثلاً قیمت یه جنس در عرض 1 هفته 2 برابر میشه، بعد همه صداشون در میاد (فقط در حد غُر زدن)، بعد میان یه ذره قیمتشو کم میکنن..ملت هم خوشحال و خندان که قیمت ها کم شده!
تازه این وسط بعضی ها پا رو فراتر میذارن و تشکر هم میکنن!!!
اینم همینه..یهو سرعت 450 رو رسوندن به 40-30 (یه شوکِ بزرگ وارد کردن و فیدبک گرفتن) بعد کردنش 300، همه گفتن ایول دستشون درد نکنه...حالا هم کردن 120، بازم میگن جای شکرش باقیه!
فقط همینو بدونیم که "هیچ گرگی محض رضای خدا گوسفند شکار نمیکنه"
شما کجا دیدید تا حالا تو این ساختار یه کاری بکنن که به نفعِ عامه ی مردم تموم بشه؟
هر جایی که دون پاشیده شد و عده ای گول خوردن، بعد مثل تفاله میندازنشون دور..مشتری مداری و اینا کجا بوده..زهی خیالِ باطل
آقا بیشتر از این حرف نزنیم یه وقت بهونه به دست دشمن میدیم..
سرعت شبانه هم افتضاح
شب بخیر
Last edited by shoeib; 29-11-2012 at 01:15.
اینجا همه یه دفعه کلی آشنا پیدا کردن.عجب روزگازیه.یکی میگه عموم رئیسه.یکی میگه داییم معاونه.عجبا.الکی شب دانلود نکنید از ترافیکتون کم میشه.
کجا سرویس ها رو واقعی کردن واقعی نکردن که هیچ واقعی تقسیم بر دو کردن من با سرویس 2MB با 63 گیگ دانلود بهترین سرعتم تو این چند روز 120-130 بوده حتی قبلآ هم که میخواستم از حجم خودم دانلود کنم سرور Timeout میداد سرعتم رو نصف میکرد. الان که هیچی کلآ روزانه که نمیشه دانلود کرد دانلود شبانه هم به دیار باقی شتافت.![]()
خیلی جالبه !
دقیقا سایت هایی که میخوام ازشون دانلود کنم بسته شدن و لینکشون هم دانلود نمیشه مگه با وی*پی***
خیلی خیلی جالبه !
مسدود میکنن سرور هاشونو !
یاد سالومه میوفتم...
اینجا همه چی درهَمه!!
آقایون نسل سوخته همکاری کنن بزنگیم پشتیبانی چون وقتی ببینن ما پیگیری نمی کنیم اونا هم بی خیال درست کردن اوضاع میشن. اگه پشتیبانی جواب درست حسابی نده من به شخصه میرم مخابرات چون فعلآ من و افرادی که مثل من سرویس طرح قدیم رو دارن بیشتر از همه دارن ضرر میکنن. ماهانه 80000 تومن کم پولی نیست که داریم می پردازیم. حداقل تا چند روز پیش چند تا فیلم HD دانلود میکردیم میگفتیم خرجمون به دخلمون میخورد. الان که هیچی انگار دارم پولم رو میریزم دور.
![]()
Last edited by Soli_AK47; 29-11-2012 at 01:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)