سلام
من یه سیستم قدیمی دارم حالا میخوام یه آنتی ویروس بمن معرفی کنید که ram و cpu زیاد مصرف نکنه و کارکرد سیستم کند نشه و امنیت خوبی داشته باشه.
مشخصات سیستم :
cpu : 1.7 G
ram : 256 Mb
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
من یه سیستم قدیمی دارم حالا میخوام یه آنتی ویروس بمن معرفی کنید که ram و cpu زیاد مصرف نکنه و کارکرد سیستم کند نشه و امنیت خوبی داشته باشه.
مشخصات سیستم :
cpu : 1.7 G
ram : 256 Mb
سلام
پاندا کلود آنتی ویروس یا webroot فکر کنم واسه این سیستم شما خوب باشه
سرچ کنید و ورژن رایگان رو دانلود کنید
نظرتون راجب نورتون و نود چیه؟ مصرف سیستمشون بالاست؟
نورتون سرعت رو می گیره!
نود تاثیرات جانبی زیاد داره!
مثل اینکه AVG Internet Security ایرانو تحریم کرده برای آپدیتش مشکل بوجود میاد
پاندا و webroot هم اطلاعی راجب بهشون ندارم. امنیت خوبی دارن؟
سلام
دوست گل با این وضعیت رم شما بهترین گزینه Webroot هست که عباس آقا هم معرفی فرمودند
موفق باشید
البته من وقتی از نرم افزار های تغیر ای پی استفاده می کنم سرعتم بالا تر می ره و مشکلی برام به وجود نمیاد!
تازه شما می توانید اپدیت افلاین کنید!روی این دو گزینه هم فکر کنید!
Last edited by vxp; 12-07-2013 at 21:32.
با رم 256 که نمیشه کسپر نصب کرد باید یه رم 2 گیگ هم کنارش نصب کرد فقط واسه کسپر !
بله امنیتشون خوبه فکر نکنم کار خاصی با این سیستم به جز اینترنت انجام بدین که این آنتی ویروس ها امنیت شما رو در این سطح تامین میکنند
اون اولی که شما معرفی کردین آنتی ویروس به صورت ریل تایم نیست و فقط در مواقعی که سیستم ویروسی شده به درد میخوره
دکتر وب هم برای رم 256 سنگینه و avg هم اینکه تحریم هستیم و هم اینکه نسخه اینترنت سکوریتی پولی هست و سریال به سختی واسش پیدا میشه و سرعت رو هم بیشتر میگیره
بله درسته میخوام بدون دردسر از اینترنت استفاده کنم و گهگاهی هم فلش مموری بهش میزنم . لینک دانلود webroot بمن میدین.
این چند صفحه آخر دیدم راجبه comodo زیاد بحث شده نظرتون راجبش چیه؟ بدرد من میخوره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)