کپی خودمی ! حالا من متاسفانه به علت اینکه چهره م هم کوچیکه ( خیر سرم 23 سالمه ) بیشتر استرس میگیرم که طرف جدی م نگیره !
کپی خودمی ! حالا من متاسفانه به علت اینکه چهره م هم کوچیکه ( خیر سرم 23 سالمه ) بیشتر استرس میگیرم که طرف جدی م نگیره !
ببخشید ایا تا حالا به روانپزشک مراجعه کردید ؟
......
پ.ن : مثلا تو اتوبوس تا حالا سعی کردید جای راننده اتوبوس رو با اجبار ازش بگیرید ؟ این کار رو هم امتحان کنید .
Last edited by reza.kaka; 02-09-2014 at 19:39.
اگه به نظر خودتون این کار خوبه ، بهش ادامه بدین ولی یه روز عوض همشو میبینین
اگر فکر میکنین کار بدیه ، خب دیگه ادامه ندین
یه خورده اراده تونو قوی کنین تا بتونین کاریو که میدونین بده انجام ندین
البته با توجه به سنتون حتما میدونین که این کارتون خوبه یا بده
خوب هربار که صداتون میزنه خودتون رو بزنید به اون راه که یعنی مثلا نمیشنوید،
یا اگه خواستید جوابشو بدید بهش بگید فعلا کار دارم و بذار واسه بعد. این روال ادامه پیدا کنه کم کم روابطتتون سرد تر میشه و دلیلش رو هم ممکن نیست بفهمه.
با دوستی قدیمی (همکلاسی) که خیلی وراجی میکنه کلا حرف زدن با اون حرام محض هست . اصلا دوست نداشته باشی باهاش هم کلام بشیم . کسی که حرف های تندی میزنه و همه بحث هاش همش احتمال میره که یک روزی به دعوا میکشه. چطوری باید به هم زد . اگه دوست نداشته باشیم با اون اصلا هم کلام بشم باید چی کار کنم . حتی اگر صدام کنه ولی میخوام بی توجهی کنم و اهمیت ندم . اگه بخوای دلیلش رو نفهمه و بحث نکنی باید چی کار کنی ؟
اخه وقتی مثلا با کی دوست دیگم هستم . منو صدا میکنه . اونقت چی کار کنم . همیشه منو میخواد با حرف هاش عصبانی کنه . و منو با تیکه های زنندش جلوی دوست های دیگم ضایع کنه .
خودتون میدوم بارها این جور افراد تو محیط کار . محیط کلاس . دانشگاه و ... دیدید .
خوب اینجور افراد با عرض معذرت اما کمی بیشعور هستند، پس ناراحت بشن یا نشن مهم نیست صریحا بهش بگید که دیگه نمیخواید باهاش حرفی بزنید و تمام
Last edited by Demon King; 02-09-2014 at 19:52.
فقط موقعی که خوشحاله
دوست عزیز دم راهی که ماهستیم ازاین پیروپاتال هازیاده وقتی ببینی که یه پیرمرد باعینک افتابی یادودی سیبیل کلفت قدبلند کلایه دهاتی روسرش داره وشکمش جلوهست ودستش یه آفتابه ودهنش بازه ویه کت خاکی این خنده نداره همچین کسی رو من 3روزپیش دیدم همون جا جلوملت نشونش کردم بلند بلند بهش خندیدم اونم باافتابه زد توسرم وچندتافحش
منم فلنگ وبستم چون چندتا صاحب پیداکرده بود
به قول یکی ازدوستام یه عکس خنده دارپیرزن یاپیرمردبزارم جلوم تااونجایی که جون دارم بهش بخندم تا دیگه کلا برام معنی نداشته ومسخره نکنم
من تا الان نظر دوستان رو دنبال کردم چون واقعا نمیدونستم در قبال همچین رفتاری چی میشه گفت!
یعنی میدونید یک وقت هست کسی نمیدونه چی بگه یا چیکار کنه خب به اون نمیشه ایرادی گرفت میشه کلی راهکار داد کمکش کرد
ولی مشکل شما اینه که میدونید کارتون درست نیست! این خیلی بده و ادم نمیدونه چی بگه .من حس میکنم بیشتر به وجدان و حس درونی ادم برمیگرده یک وقت هست مثلا با دیدن بچه های فقیر بعضی ها دلشون واقعا میسوزه اما خیلی ها هم دل نمیسوزونن قرار نیست همه احساس مشترکی در برابر مسائل داشته باشند
اما این قضیه شما فرق داره! از نظر اخلاقی درست نیست
تنها یک چیز میتونم بگم:
هروقت قصد مسخره کردن این افراد رو داشتید فقط چندثانیه فرض کنید اینده پدر مادر خودتون باشه! چه حسی پیدا میکنید؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)