تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 421 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من یک مشکل اجتماعی دارم...مثلا امروز رفته بودم بانک برای افتتاح حساب..هر چی به نوبتم نزدیک تر می شدم استرس بیشتر می گرفت منو...نمی دونم چرا!
    امروز اوجش بود دیگه.. بعضی وقت ها کارهای اداری همین مشکل برام پیش میاد مخصوصا اونایی که باید توی نوبت باشیم. من 20 سالمه پسر.
    کپی خودمی ! حالا من متاسفانه به علت اینکه چهره م هم کوچیکه ( خیر سرم 23 سالمه ) بیشتر استرس میگیرم که طرف جدی م نگیره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اینه که رفتارم با افرادمسن خوب نیست مثلا یک پیرمرد وببینم قیافش ضایع باشه همون جا جلوش کلی میخندم وبهش میگم چه قیافه مسخره ای یا تواوتوبوس باکسایی که پیرن شوخی میکنم اونایی که نشستن پیرباشن باهاشون دست میدم وبازور جاشونو میگیرم سرهمین کار چندبار دعوام شده ودادوبیداد باید چیکارکنم اخه خیلی کیف میده لذت برام داره باید چیکارکنم این مشکلم رفع بشه اصلادست خودم نیست والدین هم ازکارمن ناراضین
    ببخشید ایا تا حالا به روانپزشک مراجعه کردید ؟

......
    پ.ن : مثلا تو اتوبوس تا حالا سعی کردید جای راننده اتوبوس رو با اجبار ازش بگیرید ؟ این کار رو هم امتحان کنید .
    Last edited by reza.kaka; 02-09-2014 at 19:39.

3. این کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اینه که رفتارم با افرادمسن خوب نیست مثلا یک پیرمرد وببینم قیافش ضایع باشه همون جا جلوش کلی میخندم وبهش میگم چه قیافه مسخره ای یا تواوتوبوس باکسایی که پیرن شوخی میکنم اونایی که نشستن پیرباشن باهاشون دست میدم وبازور جاشونو میگیرم سرهمین کار چندبار دعوام شده ودادوبیداد باید چیکارکنم اخه خیلی کیف میده لذت برام داره باید چیکارکنم این مشکلم رفع بشه اصلادست خودم نیست والدین هم ازکارمن ناراضین
    اگه به نظر خودتون این کار خوبه ، بهش ادامه بدین ولی یه روز عوض همشو میبینین
    اگر فکر میکنین کار بدیه ، خب دیگه ادامه ندین
    یه خورده اراده تونو قوی کنین تا بتونین کاریو که میدونین بده انجام ندین

البته با توجه به سنتون حتما میدونین که این کارتون خوبه یا بده

5. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام
    با دوستی قدیمی (همکلاسی) که خیلی وراجی میکنه کلا حرف زدن با اون حرام محض هست . اصلا دوست نداشته باشی باهاش هم کلام بشیم . کسی که حرف های تندی میزنه و همه بحث هاش همش احتمال میره که یک روزی به دعوا میکشه. چطوری باید به هم زد . اگه دوست نداشته باشیم با اون اصلا هم کلام بشم باید چی کار کنم . حتی اگر صدام کنه ولی میخوام بی توجهی کنم و اهمیت ندم . اگه بخوای دلیلش رو نفهمه و بحث نکنی باید چی کار کنی ؟
    خوب هربار که صداتون میزنه خودتون رو بزنید به اون راه که یعنی مثلا نمیشنوید،
    یا اگه خواستید جوابشو بدید بهش بگید فعلا کار دارم و بذار واسه بعد. این روال ادامه پیدا کنه کم کم روابطتتون سرد تر میشه و دلیلش رو هم ممکن نیست بفهمه.

7. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با دوستی قدیمی (همکلاسی) که خیلی وراجی میکنه کلا حرف زدن با اون حرام محض هست . اصلا دوست نداشته باشی باهاش هم کلام بشیم . کسی که حرف های تندی میزنه و همه بحث هاش همش احتمال میره که یک روزی به دعوا میکشه. چطوری باید به هم زد . اگه دوست نداشته باشیم با اون اصلا هم کلام بشم باید چی کار کنم . حتی اگر صدام کنه ولی میخوام بی توجهی کنم و اهمیت ندم . اگه بخوای دلیلش رو نفهمه و بحث نکنی باید چی کار کنی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوب هربار که صداتون میزنه خودتون رو بزنید به اون راه که یعنی مثلا نمیشنوید،
    یا اگه خواستید جوابشو بدید بهش بگید فعلا کار دارم و بذار واسه بعد. این روال ادامه پیدا کنه کم کم روابطتتون سرد تر میشه و دلیلش رو هم ممکن نیست بفهمه.
    اخه وقتی مثلا با کی دوست دیگم هستم . منو صدا میکنه . اونقت چی کار کنم . همیشه منو میخواد با حرف هاش عصبانی کنه . و منو با تیکه های زنندش جلوی دوست های دیگم ضایع کنه .

خودتون میدوم بارها این جور افراد تو محیط کار . محیط کلاس . دانشگاه و ... دیدید .

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اخه وقتی مثلا با کی دوست دیگم هستم . منو صدا میکنه . اونقت چی کار کنم . همیشه منو میخواد با حرف هاش عصبانی کنه . و منو با تیکه های زنندش جلوی دوست های دیگم ضایع کنه .

خودتون میدوم بارها این جور افراد تو محیط کار . محیط کلاس . دانشگاه و ... دیدید .
    خوب اینجور افراد با عرض معذرت اما کمی بیشعور هستند، پس ناراحت بشن یا نشن مهم نیست صریحا بهش بگید که دیگه نمیخواید باهاش حرفی بزنید و تمام
    Last edited by Demon King; 02-09-2014 at 19:52.

11. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چجوری به مدیر میشه درخواست افزایش حقوق داد ؟ ایمیلی بهتره یا با صحبت ؟ چه برهه کاری مناسب این درخواست هست ؟
    فقط موقعی که خوشحاله

13. 3 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اگه به نظر خودتون این کار خوبه ، بهش ادامه بدین ولی یه روز عوض همشو میبینین
    اگر فکر میکنین کار بدیه ، خب دیگه ادامه ندین
    یه خورده اراده تونو قوی کنین تا بتونین کاریو که میدونین بده انجام ندین

البته با توجه به سنتون حتما میدونین که این کارتون خوبه یا بده
    دوست عزیز دم راهی که ماهستیم ازاین پیروپاتال هازیاده وقتی ببینی که یه پیرمرد باعینک افتابی یادودی سیبیل کلفت قدبلند کلایه دهاتی روسرش داره وشکمش جلوهست ودستش یه آفتابه ودهنش بازه ویه کت خاکی این خنده نداره همچین کسی رو من 3روزپیش دیدم همون جا جلوملت نشونش کردم بلند بلند بهش خندیدم اونم باافتابه زد توسرم وچندتافحش
    منم فلنگ وبستم چون چندتا صاحب پیداکرده بود
    به قول یکی ازدوستام یه عکس خنده دارپیرزن یاپیرمردبزارم جلوم تااونجایی که جون دارم بهش بخندم تا دیگه کلا برام معنی نداشته ومسخره نکنم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست عزیز دم راهی که ماهستیم ازاین پیروپاتال هازیاده وقتی ببینی که یه پیرمرد باعینک افتابی یادودی سیبیل کلفت قدبلند کلایه دهاتی روسرش داره وشکمش جلوهست ودستش یه آفتابه ودهنش بازه ویه کت خاکی این خنده نداره همچین کسی رو من 3روزپیش دیدم همون جا جلوملت نشونش کردم بلند بلند بهش خندیدم اونم باافتابه زد توسرم وچندتافحش
    منم فلنگ وبستم چون چندتا صاحب پیداکرده بود
    به قول یکی ازدوستام یه عکس خنده دارپیرزن یاپیرمردبزارم جلوم تااونجایی که جون دارم بهش بخندم تا دیگه کلا برام معنی نداشته ومسخره نکنم
    من تا الان نظر دوستان رو دنبال کردم چون واقعا نمیدونستم در قبال همچین رفتاری چی میشه گفت!
    یعنی میدونید یک وقت هست کسی نمیدونه چی بگه یا چیکار کنه خب به اون نمیشه ایرادی گرفت میشه کلی راهکار داد کمکش کرد
    ولی مشکل شما اینه که میدونید کارتون درست نیست! این خیلی بده و ادم نمیدونه چی بگه .من حس میکنم بیشتر به وجدان و حس درونی ادم برمیگرده یک وقت هست مثلا با دیدن بچه های فقیر بعضی ها دلشون واقعا میسوزه اما خیلی ها هم دل نمیسوزونن قرار نیست همه احساس مشترکی در برابر مسائل داشته باشند

اما این قضیه شما فرق داره! از نظر اخلاقی درست نیست
    تنها یک چیز میتونم بگم:
    هروقت قصد مسخره کردن این افراد رو داشتید فقط چندثانیه فرض کنید اینده پدر مادر خودتون باشه! چه حسی پیدا میکنید؟!!

16. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •