تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 1849 اولاول ... 1161662062122132142152162172182192202262663167161216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز عصر تلکام داری الان؟ می تونی تست بزاری ازش؟ پینگش چطوره؟

والا نوسان که من ۵-۶ روزه به شخصه خیلی دارم بقیرو نمی دونم
    متاسفانه این خونمون ندارم و نت برای یک خونه باغ مون که فاصلش زیاده با اینجا داره و گرنه برات تست میگرفتم ( ولی در کل راضی نیستم 1 ساله پرسرعت دارم , در روز 60 بیشتر نمیده , شب هم 30 , پینگ ایران در تهران 18 , در شهرستان 30 تا 60 و با خارج مثل هلند بالا 300 میلی ثانیه در شهرستان )

صبا نت هم خوبه پشتیبانی شهرستان سمنان عالی عمل میکنه - پینگش خوبه از 130 تا 250 هستش ولی نوسان بسیاری بدی در هر 30 دقیقه استفاده داره که در شهرستان ها مثل کاشان - ری تست شده بعضی جاها خیلی کمه بعضی جاها زیاده

من چون کارم فروش لایسنس گیم و .. است با گیمر جماعت و با همه جور آدم سر کار دارم , بیشتر نت ها مطرح وضعیتشون رو میدونم چطوره ! اگر سوالی پرسیدم , این تست رو از نمایندگی پرسیده بودم دادا , میخواستم ببینم کلاینت هم همینطوره یا نه که شکر خدا به همین صورت بود

در مورد سوالم اگر پاسخ بدی ممنونت میشم

در مورد نوین نتپینگش ثابته در روز و شب یا نوسان زیاد داره ؟ سطخ فی**رینگ چطوره ؟ صبانت که با پر***سی یک پیج هم باز نمیکنه کلا !!!
    Last edited by jackalag; 26-05-2013 at 23:23.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستانی که دینامیت دارند لطف می کنید بگیر SNR و Attenuation چقدره ؟ دان و اپ استریم دقیقا چند بسته شده ؟ پینگ گوگل و ۴.۲.۲.۴ چند هست ؟ سرعت دانلود دقیق چقدر هست با IDM یا نرم افزار های دیگه ؟
    خیلی ممنون

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

متاسفانه این خونمون ندارم و نت برای یک خونه باغ مون که فاصلش زیاده با اینجا داره و گرنه برات تست میگرفتم ( ولی در کل راضی نیستم 1 ساله پرسرعت دارم , در روز 60 بیشتر نمیده , شب هم 30 , پینگ ایران در تهران 18 , در شهرستان 30 تا 60 و با خارج مثل هلند بالا 300 میلی ثانیه در شهرستان )

صبا نت هم خوبه پشتیبانی شهرستان سمنان عالی عمل میکنه - پینگش خوبه از 130 تا 250 هستش ولی نوسان بسیاری بدی در هر 30 دقیقه استفاده داره که در شهرستان ها مثل کاشان - ری تست شده بعضی جاها خیلی کمه بعضی جاها زیاده

من چون کارم فروش لایسنس گیم و .. است با گیمر جماعت و با همه جور آدم سر کار دارم , بیشتر نت ها مطرح وضعیتشون رو میدونم چطوره ! اگر سوالی پرسیدم , این تست رو از نمایندگی پرسیده بودم دادا , میخواستم ببینم کلاینت هم همینطوره یا نه که شکر خدا به همین صورت بود

در مورد سوالم اگر پاسخ بدی ممنونت میشم

در مورد نوین نتپینگش ثابته در روز و شب یا نوسان زیاد داره ؟ سطخ فی**رینگ چطوره ؟ صبانت که با پر***سی یک پیج هم باز نمیکنه کلا !!!

گفتم دوست من جدیدا خیلی نوسان داره. در ضمن نوین نت در حال حاضر از سه تا gateway استفاده می کنه. یکی از گیت وی ها بهترین پینگی که بهت می ده 220 هست. دیگری 160. ولی بهترین گیت ویش پینگ 110 هم بهت می ده. برای همین باید اینقدر ریستارت کنی مودم رو تا رنج آی پی ای که می گیره از بهترین گیت وی استفاده کنه! در ضمن همون هم نوسان داره. در مورد فیلترینگ هم دوست من پورت https برای اکثر isp ها تقریبا تعطیله نوین هم همینطور
    Last edited by Aryaeiboy; 27-05-2013 at 11:15.

4. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی از دوستان به نام music پخ داد چون 20 پست ندارم نتونستم پاسخشون رو بدم پس در اینجا جوابتون رو میدم

نقل قول نوشته شده توسط music
    salam
    shoma baraye baziye online che neti ro pishnehad mikonin ?
    licence sc2 ro gereftam vali hodudan 1 mahe ke natunestam bazi konam

mersi
    با سلام

بهترین گزینها

وایرلس موج نو فقط تهران !

مخابرات ( البته بستگی به شهر و منطقه داره و این روز ها همگی با سرور خارج داغونه )

صبا نت ( حد فاصل همه است در تمام کشور یکدست است پینگ بین 130 تا 240 متغیره من این رو پشنهاد میکنم در زمان حاضر ولی در کل مخابرات بهترین گزینه بود قبل اختلالات)

نوین نت پینگ خوبی داره اما به صرفه نیست برای بازی با حجم بالا

در تهران آی اس پی نا شناس عالی زیاد است که بنده اطلاع ندارم چون مشتری خاصی دارند ولی کیفیتشون عالیه در پرشین تولز زیاد دیده بودم

خواستم سایتم رو بهت عزیز معرفی کنم که طبق قوانین امکانش نیست پس فقط ایران کیز رو سرچ گوگل کن

6. 2 کاربر از jackalag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستان به نام music پخ داد چون 20 پست ندارم نتونستم پاسخشون رو بدم پس در اینجا جوابتون رو میدم

با سلام

بهترین گزینها

وایرلس موج نو فقط تهران !

مخابرات ( البته بستگی به شهر و منطقه داره و این روز ها همگی با سرور خارج داغونه )

صبا نت ( حد فاصل همه است در تمام کشور یکدست است پینگ بین 130 تا 240 متغیره من این رو پشنهاد میکنم در زمان حاضر ولی در کل مخابرات بهترین گزینه بود قبل اختلالات)

نوین نت پینگ خوبی داره اما به صرفه نیست برای بازی با حجم بالا

در تهران آی اس پی نا شناس عالی زیاد است که بنده اطلاع ندارم چون مشتری خاصی دارند ولی کیفیتشون عالیه در پرشین تولز زیاد دیده بودم

خواستم سایتم رو بهت عزیز معرفی کنم که طبق قوانین امکانش نیست پس فقط ایران کیز رو سرچ گوگل کن

مرسی برای جواب
    اینترنت الان ام ۱ مگ مخابراته - پینگش عالیه ولی به ای پی خارج از ایران پینگ لاست زیاد داره - حتی ریموت هم با بدبختی وصل میشه - team viewer - سرعت دانلود فقط به زور دانلود منجر به ۱۲۰ میرسه -
    میخام از ی شرکت دیگه یه اینترنت دیگه بگیرم - رو یه خط جدا - همزمان مخابرات رو برای دانلود داشته باشم - به خاطر همین دانلود شبانه نامحدود مهم نیست برام
    دانلود ام نسبتا زیاده - شاید ۱۰۰ ۱۳۰ گیگ تو ماه - مخابرات رو نمیشه ول کرد ،
    فقط یه چیزی میخام باهاش بتونم بازی کنم و صفحه باز کنم بدونه گریه زاری

8. این کاربر از music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسی برای جواب
    اینترنت الان ام ۱ مگ مخابراته - پینگش عالیه ولی به ای پی خارج از ایران پینگ لاست زیاد داره - حتی ریموت هم با بدبختی وصل میشه - team viewer - سرعت دانلود فقط به زور دانلود منجر به ۱۲۰ میرسه -
    میخام از ی شرکت دیگه یه اینترنت دیگه بگیرم - رو یه خط جدا - همزمان مخابرات رو برای دانلود داشته باشم - به خاطر همین دانلود شبانه نامحدود مهم نیست برام
    دانلود ام نسبتا زیاده - شاید ۱۰۰ ۱۳۰ گیگ تو ماه - مخابرات رو نمیشه ول کرد ،
    فقط یه چیزی میخام باهاش بتونم بازی کنم و صفحه باز کنم بدونه گریه زاری
    صبانت برای شما گزینه خوبیه !

هنوز که udp محدود بازی ها تحت این پورت مثل dota 2 نسبت به سایر شرکت کمترین مشکل رو داره

نوین نت وضعیت ترافیک خوبی نداره وگرنه پینگ خارح عالی ای داره , از دوستان گیمر که در این تاپیک هستند تقاضا میشه وضعیت در بازی ها مثل wow dota2 و .... رو شرح بدن

10. 2 کاربر از jackalag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تست از اسپید تست , از شرکت صبا , برای شما دوست عزیز

12. 3 کاربر از jackalag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تازه میخواهم بیام ندا گستر میخواستم بدونم 1 مگ 18 گیگی ساعات رایگانش با IDM چقدر سرعت میده؟؟ ضمنا 1 به چند شیر کردن؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من تازه میخواهم بیام ندا گستر میخواستم بدونم 1 مگ 18 گیگی ساعات رایگانش با IDM چقدر سرعت میده؟؟ ضمنا 1 به چند شیر کردن؟؟
    دوست عزیز اینجا تاپیک "های وب" یا همون "نوین نت" یا به عبارت دیگه "داده گستر عصرنوین" !
    نداگستر می شه صبانت که تاپیکش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی اوضاع توپه!!!
    سرویس دینامیت (۸مگ) با سرور کرج:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •