بدون بسته روی 512 بسته . آپلود رو بالاتر از 512 بسته. 64 بهت میده
بدون بسته روی 512 بسته . آپلود رو بالاتر از 512 بسته. 64 بهت میده
دوستان من روزی که رایتل خریدم نامه دادم برای 512 به بالا حالا که شارژش میکنم آزاد استفاده میکنم از چه سرعتی استفاده میکنه؟؟؟؟ سیمکارتم دیتا هست
امروز نماینده رایتل اومده بود اداره ما برای نصب دکل گفت که به اون آنت های روی گوشی مربوط نمیشه. گفت کلا 2 تا خط هم داشته باشه اینترنتش سرعتش خوبه ولی همراه اول اینطوری نیست ولی کلا گفت انحصارش تموم بشه تعرفه هاش رو میاره پایین و خودشم 1 مگ داشت میگفت راضی هستم ولی میگفت تا 3 مگ هم میتونن بدن ولی به خود کارمنداشم نمیدن . گفت هر چی نزدیک دکل باشی سرعتت خوبه حالا برای ما تو محوطه میزنن سرعتمون فول میشه فعلا هم شیر نکردن ولی گفت شلوغ بشه شیر میکنن. میگفت رایتل تو 1 سال 500 تا دکل زده ولی ایرانسل تو هفت سال نمیدونم چندتا داره ولی منظورش این بود رایتل قوی تر عمل کرده و دکل هاش بیشترم داره میشه که کیفیتش بهتر میشه
روزای عید که سرعتای سرویس 1 مگو باز گذاشته بودن من با 700 کیلوبایت هم میتونستم دانلود کنم. در مورد خط آنتن هم بله درست گفته. حتی با دو تا خط هم میشه کامل پهنای باندو پر کرد و از خوبی های نسل سومه
فعلا مشکل تعرفه های عجیب رایتله
هر چقدر میزان آنتن دهی کمتر باشه افت کیفیت هم هست !! هر چقدر آنتن کمتر پینگ هم بالاتر هستش ولی چون سرعت رایتل کمه با آنتن دهی زیاد اینور اونور نمیشه ولی پینگ به آنتن دهی بستگی داره
منظورم همون زمان عید بود. با دو خط و پنج خط آنتن فرقی نه تو پینگ نه سرعت دیده میشد. اون موقع هم که سرعتا در حد 6 مگ بود!
مثل اینکه قبول نمیکنی
ببین خودت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم چون سرعت کمه آنتن دهی تو سرعت تاثیر نمیزاره ولی به پینگ خیلی تاثیر میزاره !!
دیروز تو همین جای تست کردم و با فول آنتن پینگ داخلی 45 بود در حالی که الان بالای 100 هستش و پینگ خارجی 100 تا اومده روش
رنج آی پی 5.134 متعلق به خود رایتل:
Last edited by fanoostalaei; 29-07-2014 at 01:40.
یعنی چی؟
یعنی اگه طرح اینترنت پایه بزنیم 512 میده یا بدون طرح منظورته؟
انصافا این پینگی که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن برای مبایل فوق العادست
رایتل کلا دیگه به رومینگ تکیه کرده
Last edited by naasr; 29-07-2014 at 08:48.
رایتل مصرف رایگان:
خوبه که سرعت از 32 به 64 کیلوبایت ارتقاء پیدا کرده ولی آیا واقعا با این تعرفه های فضایی رایتل(هر گیگ اینترنت 10هزارتومن)یا(بسته 1ماهه 128کیلو با حجم 1.5گیگ 13500تومان) آیا استفاده از رایتل مقرون به صرفه و عقلانی هست؟!
این ساعات رایگانی هم که شما ازش صحبت می کنی یا اون 1گیگی هست که از 2تا8 مشترک وقت داره تا 9مردادماه ازش استفاده کنه یا ترافیک ساعات کاهش مصرف سیم کارتهای دیتا که هر 2 اینها حجم خاصی دارند و ساعت رایگانی در کار نیست عملاً![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)