عدالت به هر انسانی بدهی اش را می دهد نه کمتر نه بیشتر...
آکویناس
عدالت به هر انسانی بدهی اش را می دهد نه کمتر نه بیشتر...
آکویناس
تند خویی بالاخره از تو یک احمق تمام عیار می سازد...
بروس لی
دشمنان خود را نیز دوست بدارید،
اگرتنها دوستان خود را دوست داشته باشید، این چه لذتی دارد؟
تمام انسانها دارای ارزش میباشند ،
اما خود نمیدانند ...
دوست داشتنشان کوچکترین چیز است در حق آنها،
فک کنم از حضرت مسیح باشه
سلام ...
قسمتهای سبز رنگ جمله های پست بالا هستن ...
سرچ در اینترنت ، منبع : jesus-gospel .persianblog .ir
برگرفته از انجيل لوقا ... ( از انجیل لوقا ۳۸-۲۰ :۶ ) گفتار عیسی درباره روش زندگی
۲۹ " اگر کسی به یک طرف صورتت سیلی زد ، بگذار به طرف دیگر هم بزند ! اگر کسی خواست ردای تو را بگیرد . پیراهنت را هم بده . ۳۰ هر که از تو چیزی بخواهد ، از او دریغ ندار ، و اگر اموالت را گرفتند ، در فکر پس گرفتنش نباش . ۳۱ با مردم آنگونه رفتار کن که انتظار داری با تو رفتار کنند. ۳۲ " اگر فقط کسانی را دوست بدارید که شما را دوست می دارند ، چه برتری بر دیگران دارید ؟ خداشناسان نیز چنین می کنند !
۳۳ و اگر فقط به کسانی خوبی کنید که به شما خوبی می کنند ، آیا کار بزرگی کرده اید ؟ گناهکاران نیز چنین می کنند ! ۳۴ و اگر فقط به کسانی قرض بدهید که میتوانند به شما پس بدهند ، چه هنر کرده اید؟ حتی گناهکاران نیز اگر بدانند پولشان را پس می گیرند ، به یکدیکر قرض می دهند .
۳۵ " اما شما ، دشمنانتان را دوست بدارید و به ایشان خوبی کنید ! قرض بدهید و نگران پس گرفتنش نباشید ، در اینصورت پاداش آسمانی بزرگ خواهد بود ، زیرا همچون فرزندان خدا رفتار کرده اید ، چون خدا نیز نسبت به حق ناشناسان و بدکاران مهربان است . ۳۶ پس مانند پدر آسمانی خود دلسوز باشید.
.
تمام خوبی ها در رفتار عادلانه جمع شده است...
استعداد چیزی نیست جز عرق روی پیشانی(آلبرت آنیشتین)
"یه مرد قوی،از خودش دفاع می کنه ولی یه مرد قوی تر ،از دیگران": -
"در فتنه ها هم چون بچه شتر باش که نه کوهان دارد ،که سوارش بشوند نه شیر دارد که از آن بدوشند": امام علی
Last edited by msme; 23-01-2010 at 09:42.
سلام ...
من بعضی از اشعار شعرای ایرانی را در ترجمه های فرانسوی خوانده ام و بعضی از ابیات فریدالدین عطار نیشاپوری تاثیر زیادی در من کرده است. فریدالدین در یکی از اشعار خود می گوید :
"خداوندا اگر چه گناهکار هستم و خود را درخور مجازات می بینم. لیکن از درگاه تو ناامید نیستم برای اینکه می دانم که اگر من در این جهان بر طبق پیروی از طبیعت خود رفتار کرده ام تو در آن جهان نسبت به من بر طبق طبیعت خود رفتار خواهی نمود."
انصاف بدهید که آیا از آغاز زندگی بشر تاکنون در جهان چیزی گفته شده است که از حیث عمق معنی بالاتر از این گفته عطار نیشاپوری باشد و به این اندازه امیدبخش باشد ؟؟؟ .
( موریس مترلینگ )
============================================
هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد .
( ارد بزرگ )
.
ممکن است مردی که دائم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند
لوئی پاولز
به خاطر نریختن اشکاهایم است که می خندم.
* غم یعنی رنج بردن به خاطر چیزهایی که نیست و می خواهیم باشد و در این غم خوردن پویایی و تلاش و حر کت می بینم ( دکتر شریعتی)
* در هيچ چيز نظر نکردم مگر اينکه خدا را قبل از آن، بعد از آن و با آن ديدم (حضرت علی ع)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)