تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 216 از 461 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقا دوست ما دیپلم برق داره
    دو سال پیش گرفته
    سربازی هم معافه
    میخواد کنکور هنر و زبان شرکت کنه میشه؟
    آراد چی؟
    پیش دانشگاهی باید بره بخونه؟
    کسی توضیح میده؟
    فوریه
    ممنون

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من فردا می خوام تو رشته ازمون غیر پزشکی ثبت نام کنم
    تو دفتر برنامه ریزی نوشته انتخاب اول خیلی خیلی مهمه و 90 درصد همون تو انتخاب اول ادم باید قبول بشه و شانس بقیه رشته ها خیلی کمه
    معیار منظورم اینه که مثلا از این لحاظ که رشته ها با تراز توی کانون رابطه شون چطوره
    مثلا من تراز میانگینم 6100 هست با این حساب بزنم مکانیک تبریز میتونم قبول بشم یا نه
    اره بابا
    منکه پارسال با تراز 4500 مهندسی شیمی تبریز زدم قبول شدم حالا با 6100 سراسریشم قبول میشی
    (یه بارم سوم ازمایشی شرکت کرده بودم حالا کلی دروس پیش دانشگاهیم نخونده بودم همون مکانیک تبریز زدم کمون مونده بود قبول شم حدود 10 نفر با اخرین قبول شده فاصله داشتم)

سلام
    آقا دوست ما دیپلم برق داره
    دو سال پیش گرفته
    سربازی هم معافه
    میخواد کنکور هنر و زبان شرکت کنه میشه؟
    آراد چی؟
    پیش دانشگاهی باید بره بخونه؟
    کسی توضیح میده؟
    فوریه
    ممنون
    تا جایی که من اطلاع دارم باید واسه شرکت تو کنکور هنر و زبان مدرک پیش داشته باشی ازادم همین طور حالا دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن
    Last edited by moh72; 06-01-2012 at 11:28.

3. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ثبت نام دانشگاه آزاد تا کی وقت داره؟
    خبری از اينکه ديفرانسيل 2 ميکرو گاج و کلاس رمزينه کی منتشر ميشه نيست؟ تا بعد از امتجان دی ماه مياد؟

Last edited by D_felfelak; 03-01-2012 at 21:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا یه خبری شنیدم تشتکم پرید هوا!!!
    میگن دانشگاه سراسری هم پولی شده.به این صورت که بعد از فارغ التحصیلی یا باید تعهد به خدمت برای دانشگاه رو داشته باشی یا پول بدی مدرکتو بخری.(برای کسایی که میخوان برای ادامه برن اونور) یکی از دوستای خودم میگفت:من که سراسری شیراز نرم افزار میخوندم برای آزاد سازی مدرک 8.5 میلیون ازم گرفتن.من اولش یه خورده تردید داشتم. یذره تحقیق کردم دیدم بببببببببله!
    تازه با یه قانون جدید ورودی های 89 به بعد 4برابر شده این پول!!یذره دیگه تحقیق کردم دیدم آزاد اینجوری نیس.در واقع ملت اون پولو به صورت خورد خورد طی 4سال میدن
    من بدبخت پارسال آیتی تهران قبول شده بودم نرفتم صبر کردم شاید امسال بتونم رشته مورد علاقم رو سراسری قبول شدم تا الان که.....
    فقط یه سوالی:اگه کسی از دوروبریاتون هست یا همچین کیسی برخورد کردید ازش بپرسید برای حل این مشکل چیکار باید کرد؟؟

6. این کاربر از Alireza.Malek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

میگن دانشگاه سراسری هم پولی شده.به این صورت که بعد از فارغ التحصیلی یا باید تعهد به خدمت برای دانشگاه رو داشته باشی یا پول بدی مدرکتو بخری.(برای کسایی که میخوان برای ادامه برن اونور) یکی از دوستای خودم میگفت:من که سراسری شیراز نرم افزار میخوندم برای آزاد سازی مدرک 8.5 میلیون ازم گرفتن.من اولش یه خورده تردید داشتم. یذره تحقیق کردم دیدم بببببببببله!
    تازه با یه قانون جدید ورودی های 89 به بعد 4برابر شده این پول!!یذره دیگه تحقیق کردم دیدم آزاد اینجوری نیس.در واقع ملت اون پولو به صورت خورد خورد طی 4سال میدن
    من بدبخت پارسال آیتی تهران قبول شده بودم نرفتم صبر کردم شاید امسال بتونم رشته مورد علاقم رو سراسری قبول شدم تا الان که.....
    فقط یه سوالی:اگه کسی از دوروبریاتون هست یا همچین کیسی برخورد کردید ازش بپرسید برای حل این مشکل چیکار باید کرد؟؟
    والا نشنیده بودم ولی مثلا ما بچه های پزشکی این شرایط رو داریم که بعد از فارق التحصیلی دوسال باید برای دولت هرجا که بگن کار کنیم،بچه های دندون پزشکی هم همینجوریاست ولی من دوستم فیزیک میخوند اون هم از اونور باید میرفت بعد اتمام چند سال کار میکرد براشون،ولی اونچه که قطعیه اگه توی طول تحصیل از بورسیه تحصیلی استفاده کنی باید حتما بعدش چندسال کار کنی براشون،که میشه برگردوندن هزینه تحصیل.

8. 2 کاربر از cesc.cesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یه نفر میتونه دفترچه تراز انتخاب رشته دانشگاه آزاد 91 همونی که قلمچی یا هر جای دیگه میده بزاره واسه دانلود؟
    هر چی تو گوگل سرچ میکنم خبری نیست
    ممنون

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سال های قبل هم معدل تو دانشگاه زاد تاثیر داشت یا نه من قبلا فکر میکرم معدل فقط برای کنکور سراسری هست ولی دیروز گفت که برای ازاد هم تاثیر داره
    راستی یه سوالا دیگه من رشته تجربیه میخواستم ببینم میتونم ازاد ریاضی هم بدم
    پارسال هم معدل 25 درصد تاثیر داشت ولی به صورت مثبت،یعنی نمره تراز شما در هر درس بدون در نظر گرفتن معدل محاسبه میشه و همینطور تراز نمره شما با احتساب معدل،بعد هرکدوم از این دو که بهتر بود برای شما در نظر گرفته میشه.پس نگران معدل نباش اصلا

در کنکور آزاد ریاضی هم میتونی شرکت کنی،توصیه من هم انتخاب رشته ای مثل مهندسی پزشکی رشته ریاضی در دانشگاه آزاد هست که رشته خوبیه و دوستانم راضی هستن

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

البته این رو هم باید اضافه کنم در سال های قبلش هم میگفتند تاثیر داره (مثلا 15 درصد) ولی ما چیزی ندیدیم
    سلام
    پارسال هم تاثیر داشت البته مدت زیادی نیس که ازاد تاثیر سوابق رو گزاشته...
    تاثیر مثبت هم مال سراسری هستش و ازاد من نشنیدم کسی گفته باشه تاثیر مثبت ....از یکی از دوستان میپرسم خبرش رو میدم ....
    در ضمن بدون توجه به مدرکتون در هر رشته ای میتونید ثبت نام کنید هم ازاد هم سراسری ولی توجه داشته باشید که برای قبولی در رشتهه ای تاپ باید دروس اخ رو بالا بزنید ....
    موفق باشید
    من تو شبکه خبر از دهن معاون اجرایی(یا همچین چیزایی،یادم نی دقیق)شنیدم که معدل 25% تاثیر مثبت داره.از سایتشم سعی کردم پیگیری کنم اما چیزی پیدا نکردم(واقعا سایت مسخره ای دارن،حداقل تو سایت سازمان سنجش اگه مسئولی حرفی بزنه میشه متن خبرشو پیدا کرد اما تو آزاد ...)

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

ثبت نام دانشگاه آزاد تا کی وقت داره؟
    خبری از اينکه ديفرانسيل 2 ميکرو گاج و کلاس رمزينه کی منتشر ميشه نيست؟ تا بعد از امتجان دی ماه مياد؟
    هردوتاش اومدنا
    كتاب كلاس كه خيلي وقته،گاجم مثل اينكه تازگيا
    درسته
    خواهرزاده ي شوهر عمه م با پسر دختر خاله ي مامانم هر دوتا برق شريف خوندن! اولي فوق ليسانس شريف قبول شد،دومي رتبه ش 24 يا 25 شد از اول شريف خوند
    الان هر دوتا آمريكان! وقتي واسه ادامه تحصيل ميخواي بري اينا ازت يه مبلغ بالايي تعهد ميگيرن،مثلا 20 تا 30 ميليون كه حتما دوباره برگردي ايران! اگه برنگردي پولت ميره!
    واسه كسايي كه ميرن اونور چيز مهمي نيست چون خيلي بيشتر از اين پولا گيرشون مياد!
    اينا فقط مي خوان يه منبع درآمد از دانشگاهاي دولتي هم داشته باشن!!
    من داخل ايرانو خبر ندارم
    Last edited by eminem never dies; 04-01-2012 at 01:49.

12. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ؛ این یه مساله جدید نیست و از اولین روزی که دانشگاه تاسیس شده توی ایران بوده
    شما وقتی فازغ التحصیل میشین مدرکتون رو بهتون نمیدن و معادلش رو میدن ؛ شما اگه میخواین در خارج از کشور از ترجمه مدرکتون استفاده کنین باید " مدرکتون رو آزاد کنین "

آزاد کردن مدرک اینطوریه که اصولا کسی که مدرک میگیره باید یه مدتی توی ایران کار کنه و سابقه کار داشته باشه فکر میکنم برای کارشناسی 2یا3 سال باشه شما اگه این مدت توی ایران کار کرده باشین ( هرجا و هر شرکت و سازمانی ) شما میتونین سوابق بیمه خودتون رو ببرین به دانشگاه نشون بدین و مدرکتون رو آژاد کنین
    اگه هم کار نکرده باشین میتونین در ازای یه مبلغ مشخص مدرکتون رو آزاد کنین .

وقتی شما مدرکتون رو آزاد نکرده باشین نسخه اصل مدرک رو نمیدن بهتون ولی در کل کشور از همه مزایای مدرکتون میتونین استفاده کنین .

طرح نیروی انسانی ( که مجبور هستین برین 2 سال برای وزارت بهداشت کار کنین ) فقط برای رشته های علوم پزشکی هست و برخی رشته های خاص مهندسی هم دارن این طرح رو ولی هم مدتش خیلی کوتاه هست و هم نیازی به این کار نیست برای دولت ؛ معمولا کسی دنبالش رو نمیگیره .

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها اگه کسی تراز آخرین نفر قبول شده توی دانشگاه های آزاد تهران رو داره، یه لطفی کنه بزاره. رشته های نرم افزار و برق رو میخوام. مرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •