تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 216 از 372 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض قهرمانی دوباره روبین کازان در لیگ روسیه

روبین کازان در فاصله یک هفته مانده به پایان رقابت ها با پنج امتیاز اختلاف نسبت به تیم اسپارتاک مسکو به قهرمانی رسید.

سایت گل- تیم روبین کازان با تساوی 0-0 مقابل زنیت سنت پترزبورگ، قهرمان لیگ برتر روسیه در سال 2009 شد. این نتیجه باعث شد تا روبین کازان بتواند برای دومین سال پیاپی قهرمانی در لیگ روسیه را جشن بگیرد.

تیم میزبان می دانست اگر بتواند زنیت را در خانه شکست دهد، جام قهرمانی به آنها خواهد رسید. در حالی که بازیکنان کازان به دنبال باز کردن دروازه حریف بودند، هواداران این تیم نیمی از حواس شان را معطوف به بازی زسکا مسکو و اسپارتاک مسکو کرده بودند.

در آن دیدار، در نیمه اول گلی به ثمر نرسید. اما با شروع نیمه دوم زسکا به گل رسید و خوشحالی هواداران کازان به نحوی بود که گویی تیم محبوب شان دروازه حریف را باز کرده است.

روبین کازان برای اطمینان از به دست آوردن جام قهرمانی، روی دروازه حریف فشار آورد اما تیر دروازه و همین طور، دروازه بان زنیت، ویاچسلاو مالافیف سد راه آنها شدند. تیم میزبان در بسیاری از دقایق بازی در نیمه دوم، تیم برتر میدان بود اما موفق به باز کردن دروازه حریف نشد.

علی رغم این مسئله، با توجه به نتیجه بازی زسکا و اسپارتاک، تساوی در مقابل زنیت کافی بود تا روبین کازان در فاصله یک هفته مانده به پایان رقابت ها با پنج امتیاز اختلاف، به قهرمانی مجدد دست پیدا کند.

با این وجود، آنها باید جشن قهرمانی شان را تا دیدار حساس مقابل دیناموکیف که سه شنبه این هفته برگزار می شود، به تعویق بیندازند. اگر آنها بتوانند دینامو کیف را شکست دهند، آنگاه یکی از دو تیم بارسلونا یا اینتر در خطر حذف قرار می گیرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دفاع فدرر و بکام از آنری

سایت گل - روژه فدرر قهرمان سوئيسي تنيس ويمبلدون هم به دفاع از تیری آنری پرداخته است . این ستاره بین المللی ورزش جهان معتقد است نبايد آنري را در اين ماجرا مقصر دانست.

فدرر كه از دوستان نزديك آنري است، گفت: خطاي هند او در يك لحظه روي داد. وقتي داور صحنه را نديده پس بايد سيستم قضاوت و داوري را مقصر دانست. چنين اتفاقي بارها افتاده است. گل‌هاي زيادي اعلام شده كه در واقع گل نبوده‌اند. اين هم يكي ديگر از اين موارد است. قهرمان تنيس ويمبلدون هم معتقد است كه براي جلوگيري از تكرار چنين حوادثي بايد از فناوري ويدئويي در فوتبال استفاده كرد. او گفت: «فوتبال بيشتر از تنيس به اين فناوري نياز دارد.»

ديويد بكام ستاره انگليس ديگر چهره شاخص ورزشي است كه به دفاع از آنري پرداخته است. او در اين‌باره گفت: «من مطمئنم آنري عمدا اين كار را نكرده است. من او را كاملا مي‌شناسم. او يك انسان خوب و يك بازيكن بزرگ است. به اعتقاد من تيه‌ري يك متقلب نيست. اين اتفاقات در دنياي فوتبال مي‌افتد. ممكن است هر فرد ديگري هم جاي او بود چنين كاري مي‌كرد. من خودم در بسياري از بازي‌هاي بزرگ حركاتي انجام داده‌ام كه شايد در شرايط عادي هرگز آنها را انجام نمي‌دادم.»

کد:
    2009/11/22

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

فدرر كه از دوستان نزديك آنري است، گفت: خطاي هند او در يك لحظه روي داد. .........

قهرمان تنيس ويمبلدون هم معتقد است كه براي جلوگيري از تكرار چنين حوادثي بايد از فناوري ويدئويي در فوتبال استفاده كرد. او گفت: «فوتبال بيشتر از تنيس به اين فناوري نياز دارد.»
    ...................
    ..............
    %D9%86%D8%B1%DB%8C[/code]2009/11/22

منم با این موضوع موافقم .........

عجیب اینکه در تنیس الان حدود ده ساله داورا از روی تصویر اسلو موشن کامپیوتری

در ال سی دی قضاوت میکنند.....حرف وحریثی باقی نمیمونه .....

به نظر من :

در بازی فوتبال هم در اینجور صحنه میشه از این فن آوری استفاده کرد ....

علاقه مندای فوتبال هم بیشتره ....

چون در بازیهای مهم ملی پای تعصب یک ملت درمیون....

با یک همچین اشتباهاتی یک ملت سرخورده میشه.....

فکر می کنم تنها بهانه fifa اینه که اینکار از گسترش فوتبال جلوگیری میکنه....

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض زین الدین زیدان: تیری آنری حقه باز نیست

واکنش ها به حرکت آنری همچنان ادامه دارد.

سایت گل- در حالی که اعتراض ها به حرکت آنری و نحوه صعود فرانسه به جام جهانی همچنان ادامه دارد، زین الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه به دفاع از هم تیمی سابقش پرداخت.

ستاره سابق رئال مادرید اعتقاد دارد که آنری در بازی چهارشنبه ایرلند و فرانسه تعمدا به دنبال استفاده از دستش نبوده است. آنری در بازی برگشت مرحله پلی اف مقدماتی جام جهانی دو بار از دست برای کنترل توپ استفاده کرد و سپس از این موقعیت برای ساختن موقعیت گل برای ویلیام گالاس بهره برد اما زیدان فکر نمی کند که آن حرکت مغرضانه بوده باشد.

بازیساز سابق فرانسوی ها که خود در فینال جام جهانی قبلی آن ضربه سر معروف را به سینه مارکو ماتراتزی کوبید، به BFMTV گفت:" من او را خوب می شناسم، او حقه باز نیست. او اشتباه کرد. همان طور که من اشتباه کرده بودم، البته من قصد مقایسه ندارم . همه ما اشتباه می کنیم.

این واقعیت که او گفت توپ به دستش خورده به این معنی است که عذر خواهی کرده. البته نمی خواهم بگویم هیچ مسئله ای نبوده اما آن حرکت، فقط یک برخورد توپ به دست بوده است. فکر می کنم او نباید بیش از این سرزنش شود. پذیرفتن این حقیقت برای ایرلندی ها کمی سخت است اما از این اتفاقات در زمین فوتبال زیاد رخ می دهد."

کد:
    2009/11/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد نجومی چلسی به بایرن برای خرید ریبری: 65 میلیون یورو به علاوه بوسینگوا

آبی ها برای در اختیار گرفتن ستاره فرانسوی یک پیشنهاد خیره کننده ارائه کردند.

سایت گل- الی هوینس، مدیر باشگاه بایرن، اعلام کرد که تیم چلسی برای به خدمت گرفتن فرانک ریبری در تابستان آینده، 65 میلیون یورو به همراه ژوزه بوسینگوا، مدافع راست پرتغالی اش را پیشنهاد کرده است.
    با این وجود، به نظر می رسد مسئولان بایرن مونیخ برای ستاره فرانسوی شان، مبلغی بیش از این در نظر دارند. از سوی دیگر اولی هوینس تاکید کرد که جدایی ریبری با هر مبلغی، موجب متضرر شدن بایرن مونیخ خواهد شد.

او در مصاحبه با نشریه Bild گفت:" ما هرگز پیشنهاد بالای 100 میلیون یور دریافت نکردیم. بالاترین پیشنهاد چلسی، 65 میلیون یورو به همراه ژوزه بوسینگوا بود. البته ما از باشگاه های دیگر، پیشنهاد های 76 و 80 میلیون یورویی هم داریم. ضمن اینکه ریبری هرگز خواستار جدایی از بایرن نشده است. او همیشه می گوید که دوست دارد برای رئال مادرید بازی کند اما اگر ما تمایل به حفظ او داشته باشیم، مشکلی وجود ندارد. ما می خواهیم شرایطی فراهم کنیم که او احساس کند با ماندن در مونیخ، می تواند به افتخاراتی دست پیدا کند. اگر او این پتانسیل را در تیم نبیند، خواهد رفت.

اگر باشگاه بایرن به این پیشنهاد پاسخ منفی دهد، پاسخ ریبری نیز همین خواهد بود."

کد:
    2009/11/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فلورن مالودا: ما همچنان به آنری احترام می گذاریم

حمایت هم تیمی های سابق و فعلی از تی تی همچنان ادامه دارد.

سایت گل- فلورن مالودا، ملی پوش فرانسوی چلسی، به حمایت از تیری آنری پرداخت. آنری در چند روز اخیر به دلیل حرکتی که در بازی با ایرلند انجام داده بود، مورد سرزنش بسیاری قرار گرفت.
    آنری دو بار توپ را با دست کنترل کرد و سپس پاسی به ویلیام گالاس داد تا گل صعود فرانسه به جام جهانی، در بازی برگشت مرحله پلی اف در مقابل جمهوری ایرلند، شکل بگیرد.
    مالودا تایید کرد که عمل هم تیمی اش که موجب شد فرانسه به ناحق به جام جهانی صعود کند، جالب نبوده اما این باعث نمی شود که از او روی گردان شوند. او در مصاحبه با Sky Sport News گفت:" ما از طریقه صعودمان خوشحال نیستیم زیرا یک خطای واضح اتفاق افتاد. در آن زمان خوشحال بودیم که صعود کردیم اما پس ازآن، همه تنها در مورد این صحنه اظهار نظر می کنند. آنری می داند چطور با این قضیه کنار بیاید. او انسان درستکاری است. او حقه باز نیست و من فکر می کنم که همه بازیکنان هنوز احترام زیادی برای او قائلند."
    پیش از این بازیکنانی مانند پاتریک ویرا، زین الدین زیدان و گری نویل نیز از آنری حمایت کرده بودند.

کد:
    2009/11/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کاکا: ما بهتر از بارسلونا هستیم

بازیکن برزیلی گفت بارسا بهتر بازی می کند اما رئال تیم بهتری است.

سایت گل- کاکا، ستاره برزیلی رئال تاکید کرد که علی رغم آگاه بودن به این مسئله که آبی و اناری ها فوتیال بهتری بازی می کنند، گفت که تیمش، تیم بهتری از بارسلوناست و قهرمان سه گانه سال قبل، اکنون در خطر حذف از لیگ قهرمانان قرار دارد.

بارسا در بازی این هفته مقابل اتلتیک بیلبائو با نتیجه 1-1 متوقف شد تا دو امتیاز حساس را از در آستانه ال کلاسیکو از دست بدهد و رئال مادرید به لطف پیروزی 1-0 در مقابل راسینگ سانتاندر، به عنوان تیم صدر نشین راهی نوکمپ خواهد شد. بعد از دیدار های این هفته لیگ قهرمانان اروپا، همه نگاه ها به بازی روز یک شنبه دو تیم در ال کلاسیکو معطوف خواهد شد و ستاره برزیلی گفت امیدوار است که برتری تیمش در صدر جدول پس از بازی هفته آینده به چهار امتیاز برسد.

او در مصاحبه با Sport گفت:" بارسلونا بهتر از ما بازی می کند زیرا آنها مدت هاست که در کنار هم بازی می کنند و این مسئله تفاوت زیادی ایجاد می کند زیرا هماهنگی بین بازیکنان به زمان زیادی نیاز دارد. درست است که بارسلونا بهتر بازی می کند اما ما تیم بهتری هستیم.

ما اکنون صدر نشینیم. فکر نمی کنم شانس بارسلونا برای پیروزی در ال کلاسیکو بیشتر باشد. ما اکنون در صدر قرار داریم و آنها به مشکل برخورده اند. خیلی خوب است که یک امتیاز جلو افتاده ایم واگر در بازی هفته آینده برنده شویم، این اختلاف به چهار امتیاز می رسد. فصل، طولانی است و بازی های زیادی در پیش داریم اما قرارداشتن در رتبه اول همیشه خوب است."

کد:
    2009/11/23

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چلسی با خرید ریبری برنامه‌های رئال را به هم خواهد زد

سایتت گل - چلسی اعلام کرده که آماده‌است در ماه ژانویه فرانک ریبری را از بایر مونیخ بخرد. پیشنهاد چلسی تلاش رئال مادرید برای خریدن این بازیکن فرانسوی را زایل خواهد کرد. سان گزارش می‌دهد که ساکنان غرب لندن تصمیم دارند ریبری را با پیشنهاد 45 میلیون پوندی خود به چلسی بکشانند. ان‌ها اماده‌اند تا با این بازیکن 26 ساله قرار داد ببندند و هفته‌ای 172 هزار پوند به او بدهند. این گونه فرانک ریبری یک میلیون پوند در سال بیشتر از آن چیزی درآمد خواهد داشت که لوس بلانکوس به او پیشنهاد داده و این در حالی است که رئالی‌ها خیال می‌کنند با بایرن به توافق رسیده‌اند و دارند اسباب انتقال این بازیکن به اسپانیا را مهیا می‌کنند. کارلو آنچلوتی ظاهرا به صاحب باشگاه چلسی، رومن آبراموویچ، خبر داده که اگر دو بازیکن قراردادهایشان را در ژانویه امضا کنند، آبی‌ها می‌توانند از محرومیتی که فیفا در نقل و انتقالات تابستانی بر آن‌ها اعمال کرده، جان سالم به در ببرند. به جز خرید سرجیو آگرو از اتلتیک مادرید، آبی‌های چلسی ظاهرا آماده‌اند تا با کشیدن یک چک 100 میلیون یورویی بعد از کریسمس و مهم‌ترین خریدشان یعنی فرانک ریبری خودی نشان دهند.

کد:
    2009/11/24

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بولت: من هم جاي آنري بودم همان کار را مي کردم

نمي توان فهميد که در سر يک بازيکن در برخي لحظات چه چيزي مي گذرد. براي همين نمي دانم که خود من هم درآن شرايط چگونه رفتار مي کردم.

سايت گل - در فرانسه همه آماده اند تا تيري آنري را براي اينکه فرانسه را به زور دست به جام جهاني برده، محاکمه کنند ولي اوسين بولت، سريعترين مرد دنيا او را تبرئه مي کند.
    اوسين در مورد حرکت آنري و اينکه اگرجاي او بود، چه کاري انجام مي داد، مي گويد: هيچ کس نمي داند. شايد من هم دقيقاً همين کار را مي کردم.
    بولت به غيرممکن ها عادت کرده است.هربار که داخل پيست مي رود، رکوردهاي جهاني را پشت سرهم مي شکند. بولت که در مونت کارلو براي دومين سال پياپي عنوان بهترين دووميداني کار سال را به دست آورده، در افسانه رکوردهايش لحظه اي از غيرقابل پيش بيني بودن بشريت را هم جا داده است: نمي توان فهميد که در سر يک بازيکن در برخي لحظات چه چيزي مي گذرد. براي همين نمي دانم که خود من هم درآن شرايط چگونه رفتار مي کردم. من يک منيجر ايرلندي دارم که دوست دارد خلاف اين حرف را از من بشنود ولي نمي توانم اين را نگويم.
    يک نظرسنجي از سوي شبکه فرانسه دو نشان داده که 81 درصد فرانسويها از اينکه به اين شکل تيم آنها به جام جهاني صعود کرده، حالشان به هم مي خورد.
    شايد اگر بولت زودتر در اين مورد اظهار نظر مي کرد، نتيجه تا حدي تغيير مي کرد. بولت تاريخ ورزش دنيا را تغيير داده، زندگي متفاوتي را نسبت به ديگر ورزشکاران مي گذراند و کاري به نظر و افکار عمومي ندارد. حتي اگر آقاي غيرممکن جلوي اين وسوسه مقاومت کرده بود ،نمي توانست نظر آنري را در اين رابطه بپرسد.

کد:
    2009/11/24

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سامی الجابر در کمیته قطری ها برای دستیابی به میزبانی جام جهانی 2022

مهاجم سابق پسران صحرا، اکنون نقش جدیدی را برای فوتبال اعراب بازی می کند.

سایت گل- کمیته ویژه قطری ها برای دستیابی به میزبانی جام جهانی 2022 امروز اعلام کرد سامی الجابر، مهاجم اسطوره ای فوتبال عربستان سعودی، به عنوان سفیر این کمیته انتخاب شده است.
    این مهاجم باتجربه سال گذشته بعد از انجام 163 بازی و به ثمر رساندن 44 گل برای تیم ملی کشورش، از فوتبال خداحافظی کرد. او در چهار جام جهانی متوالی، بین سال های 1994 تا 2006 در تیم ملی عربستان حضور داشت و سه بار نیز در این رقابت ها گلزنی کرد.
    جابر گفت که میزبانی قطر در جام جهانی یک فرصت بزرگ برای همه کشورهای خاور میانه است.
    " این یک مسئولیت بسیار هیجان انگیز برای من است زیرا قلبا معتقد هستم منطقه فوتبال دوست خاورمیانه شایستگی میزبانی بزرگترین رقابت فوتبال دنیا را دارد. تجربه من می گوید که قطر می تواند میزبانی فوق العاده، حیرت انگیز و یگانه برای جام جهانی باشد و موجب شود که بسیاری از کودکان این منطقه راه بازیکنانی مانند من را ادامه دهند و برای کشورشان در رقابت های جام جهانی بازی کنند."
    حسن عبدالله الطوادی، رئیس کمیته حمایت از میزبانی قطر برای جام جهانی 2022، گفت:" از اینکه سامی الجابر را در جمع مان می بینیم، خوشحال هستیم. سامی تبلور استعداد و شور موجود در فوتبال خاورمیانه است. ما معتقدیم او به خوبی اتحاد و توانایی فوتبال قطر برای میزبانی جام جهانی را به فیفا و خانواده فوتبال در جهان نشان می دهد."
    سامی الجابر 20 سال برای تیم الهلال توپ زد و سرانجام با انجام بازی بزرگداشت مقابل منچستر یونایتد، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. در آن مسابقه دوستانه، الهلال 3-2 به پیروزی رسید و یکی از گل ها را سامی الجابر وارد دروازه حریف کرد. او مدتی نیز برای تیم انگلیسی وولورهمپتون بازی کرد.
    او اولین بازی اش برای عربستان را در سال 1992 انجام داد و یکی از اعضای تیم رویایی عربستان در جام جهانی 1994 آمریکا بود. او همچنین با گلی که در جام جهانی 1998 فرانسه و در تساوی 2-2 مقابل آفریقای جنوبی، وارد دروازه حریف کرد، به اولین بازیکن آسیایی تبدیل شد که در دو جام جهانی متوالی گلزنی کرده است.
    جابرگفت:" گلزنی در جام جهانی برای کشورتان، بزرگترین افتخار است و من این نقش جدید به عنوان سفیر قطر برای رسیدن به میزبانی جام جهانی 2022 را نیز با غرور و اطمینان بر عهده می گیرم. اعتقاد دارم این بزرگترین فرصت است تا شور و علاقه مان نسبت به فوتبال زیبا را به دنیا نشان بدهیم. میزبانی یک دوره جام جهانی برای مدت ها در یادها خواهد ماند و الهام بخش میلیونها کودک و پیشرفت های بیشتر در فوتبال منطقه خواهد شد."
    کد:
    2009/11/25

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •