تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 1805 اولاول ... 1161662062122132142152162172182192202262663167161216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اره دیگه من تازه صاحب خظ نیستم فقط از خطه خونه زنگ زدم اوناهم فقط اسممو پرسیدن نیم ساعت بعد هم وصل شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان دوستانی که بعثت داشتن میتونن طرح ۲۵۶ با ۴گیگ بگیرن که میاد رو قبض سرعتش مثل بعثته با ۱۳.500 تومان هرماه شارژ هم نمیسوزه هیچوقت یا
    ۱ مگ با ۲گیگ ۱۴.500 در ماه که سرعتش بیشتره یعنی بعثت من ۱۳۰ بود این که الان دارم ۲۰۰ هست
    اینا بهترین انتخاب هستند که نیاز نداره هزینه زیادی رو یکجا بپر دازید!!!! مثل او ۹۸ تومن راستی همه ی اینها دانلود شبانه از ۱ تا ۷ صبح دارن.
    راستی پیشنهاد میکنم با این گرونی ها نرم افزار dumeter دانلود کنید هم میزار مصرف در روز ماه و... را میده هم میتونید تنظیمش کنید که اگه از یه حدی رد شد اخطار بده بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o f t 9 8 . i r/soft/DU.Meter.6.20.Build.4628.rar
    قبلش فاصله بین حروف اسم سایت رو بردارین پسورد هم تو خوده فیل دانلود شده نوشته
    دوست عزیز ادرس اشتباه نده غیرازطرح خانواده بقیه طرح ها رو باید بالای شش ماه پیش پرداخت کنید تا شبانه رایگان داشته باشه

3. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اسمش هست یکساله یا شیش ماهه ولی هر وقت که بخوای میتونی کنسلش کنی!!!
    در ضمن عزیزم کافیه به جای اینکه بگی من اشتباه میگم یه زنگ به ۲۰۲۰ بزنی اطلاعات که کسب کردی بعد بیای حرف منو نقض کنی!!!
    این طرح ها طرح های کمپینگ نوروزی است که روی قبض تلفن میاد و خودم امروز گرفتم فقط با یک زنگ یک قرون هم ندادم نیم ساعت بعد وصل شد ۱۰ بار هم پرسیدم گفت شبانش رایگانه حالا امشب امتحان میکنم خبرشو میدم تا مطمن شید

5. 3 کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والله سعید خان من دیروزصبح ازمغازه زنگ زدم بنده خدا گفت هر طرحی بگیرید باید بالای شش ماه پرداخت کنید تا شبانه رایگان داشته باشه الان این طرحی هم که شما گرفتی که می گی یک مگه تو طرح های اون فایل pdf مخابرات وجود نداره فقط طرح نقره ایی هست که سرعت 1.5مگ داره که احتمالا شما همون رو گرفتی
    بعدشم شما مگه یکی دوروزقبل نمی گفتی باید 98تومان بدی چه جوری متوجه شدی که این جوری می تونی بگیری؟

7. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چرا دیروز من گفتم ولی مشکل من حجم ۲ گیگش هست که کمه اون ۹۸ تومنی که طرح کمپینگی نیست ۴گیگ در ماه که باید از قبل پرداخت کنی ولی این چون تو طرح هست دو گیگ هست و پیش پرداخت نداره.
    بله اسمش ۱ مگ است ولی پهنای باندش ۱.5 هست که میشه همون ۱۸۰-۱۹۰ کیلوبایت

9. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fum_com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

الان طرح امگ ۲گیگ
    رفتم گفت پهنای باند 1.5 میشه حالا که وصل شده اصلا تغییر نکرده اینا چقدر دزد هستند!!!!!

درسته اینا خیلی دزدن ولی من قضاوت عجولانه کردم مودمم را خاموش نکرده بودم!!!!!
    الان سرعتم امروز از ۱۳۰ به ۲۰۰ ارتقا پیدا کرد
    طرحتون 64kb ؟؟
    سرعت شبانش چنده؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعد از این که 4 گیگ حجمم بدون هیچ استفاده ای رفت دوباره 1 گیگ شارژ کردم دیشب چنتا تست تو ساعت رایگان گرفتم اینم نتیجش:

واقعا معلوم نیست این سامانه مخابرات با خودش چن چنده

به صورت عشقی یه سری رو رایگان حساب کرده یه سری رو غیر رایگان!!!
    آدم بلاخره با خودش تکلیفش معلوم نیست ساعت 1 تا 7 رایگانه یا رایگان نیست

به عنوان مثال ساعت 2 و39 دقیقه بامداد که 2 دقیقه وصل بودم 16 مگابایت مصرفی رو غیر رایگان حساب کرده ولی تایمهای قبل و بعدش رو یه مقدارش رو رایگان حساب کرده...واقعا با چه الگوریتمی این مقادیر رو حساب می کنن

هی این چند روزه با خودم فکر می کنم الانه که یکی از 2020 زنگ بزنه بگه شما در مقابل دوربین مخفی قرار گرفتید لطفا لبخند بزنید

دوستان برای حل مشکلات به جز 2020 راه ارتباطیه دیگه ای وجود نداره؟
    سامانه شما با مال ما فرق داره ؟ من تا جایی که یادم میاد اخرین باری که وصل شدم به سامانه (سه هفته ای میشه فکر کنم) اینجوری اطلاعات نمیداد راجع به ریز اتصالات .

دو ستون اول که هیچی ولی 4 ستون اخر یکی حجم ارسالی ، یکی حجم دریافتی ، یکی حجم ارسالی محاسبه شده ، یکی هم حجم دریافتی محاسبه شده بود که کلا تو ساعات رایگان هیچی نشون نمیداد . یعنی کلا راجع به اتصالات ساعات رایگان (از یک تا 7 صبح) هیچ چیزی نشون نمیداد . به محض اینکه از 7 رد میشدی اتصالات بعد از اون قشنگ دیده میشد .
    الان هم که اصلا چند هفته ای میشه به کل رنگ سامانه رو ندیدم .
    Last edited by Gregar; 03-05-2013 at 18:09.

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حاجی 1.5 مگ را تقسیم بر هشت میکنیم میشه ۱۸۷ شما ۶۴KB را ضرب در چند کردی به ۲۰۰ رسیدی؟
    طرحم کمپینگ نوروزی هست ۲گیگ در ماه ۱۴.5 رو قبض تلفن تازه امروز گرفتم شب تست میکنم خبرشو میدم تو روز که فعلا بین 180-200 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این مقدار MRU که تو شکل نشون میده چیه؟
    از پشتیبانی پرسیدم چیزی در موردش نمیدونن میگن ما فقط vpi و vci میدونیم چنده

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سرعت در شب از مدیا فایر که غوله سرور هاست ۴۰!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •