این لینک رو شما باید میدادی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو شما باید میدادی :
فرقی نداشت!؟!
چطور فرقی نداشت با لینک اولی شما میری به صفحه اصلی سایت ولی با لینکی که من گذاشتم مستقیم میری به صفحه دانلود مد های euro truck sim 2 واسه دانلود و دیدن مد ها هم باید عضو باشین که سر بازی جرمن تراک یکی از دوستان که اسمش یادم نیست عضو شده بودن و یوزر پسورد رو گذاشته بودن ملت صفا کنن :
user : p30world
pass : 123456
بچه ها اول از بازی جرمن تراک فایل base رو استخراج کنید بع پوشه ای به اسم material بازکرده بعد پوشه ui وبعد پوشه driver فایلهای بافرمت dds را میتونید با فوتشاپ بازکنید
که عکس راننده هاست شما باید دنبال عکس پروفایل خود باشید واونو با فتوشاپ باز کنید وعکس خودتونو بزارید به جای عکس قبلی فقط دقت داشته باشید که سایز عکس خودتون هم اندازه عکس راننده باشه وحتما باید سیو بشه به همون اسم وشماره داخل پوشه راننده ها
ودرآخر کار پوشه را راست کلیک کرده گزینه add to archive رو بزنید ودر کادر باز شده archive format گزینه zip ودرقسمت compression mothed گزینه store ودرقسمت
archhive name یه اسم برای کارتون انتخاب کنید ودر آخر اسم پسوند scs بنویسید و ok بزنید به عنوان مثال driver.scs حالا شما یه مد ساختین اونو تو قسمت مدها بریزی و حالشو ببرید
اینم اضافه کردن پلاگین dds برای فتوشاپ که فایلهای dds رو باز کنید
باز اگه مشکلی داشتید در حد توان درخدمتیم
Last edited by hosein0mid; 28-10-2012 at 10:47.
اینطور که پیداست DAF هم لایسنس شده و قراره تو آپدیت بعدی که شامل موارد زیر هم میشه به بازی اضافه بشه . آپدیت شامل بهبود و تغییر در نقشه ، هوش مصنوعی ، فیزیک ، نور و زبان بازی میشه . منبع : blog.scssoft.com
[QUOTE=JOOOLY;7286138]درود بر دوستان عزیز
من این بازی رو تا لول 4 رفتم بعد از این که به لول 4 رسیدم دیگه همش اروور میده کد رو وارد کن بعد که وارد میکنم قبول نمیکنه این اروور رو میده :
دوستان راهنمایی کنید
باید کد اکتیو رو وارد کنی اینا جدید ترین کد های اکتیو هستن
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21![]()
یکی میتونه این مدها رو از این سایت معنی کنه ببینیم چی هست ؟ خوباش رو بگیریم
دوستمون این پسوورد ورود رو گذاشته بود
user : p30world
pass : 123456
با این وارد شید
شما برو تو این سایت مترجم گوگل رو درگ کن تو نوار bookmark مرورگرت بعد کل صفحه رو ترجمه کن آخه سخته همه رو بیایم بنویسیم که چیه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر نصبیده بودید
من اعصابم از دست این راننده ها خورد شد دوباره همون پچ رو نصبیدم
متاسفانه بعد از یک مدت هر یکی یا دوتا باری که ببری پیغام اکتیو کردن میده که از بازی میام بیرون و دوباره میرم داخل همه چیز درست میشه
Last edited by MahdiX; 28-10-2012 at 14:31. دليل: تعویض لینک
میدونی چیه !؟ میشه بازی کرد ولی میبینی یهو ازت کد میخواد که یا با وارد کردن کد درست میشه یا باید از بازی بری بیرون دوباره وارد بشی کد رو وارد کنی تا بتونی بازی کنی یا بعضی وقتا Esc رو میزنی کد میخواد . میشه بازی کرد ولی با دردسر . راستی این کرکی که بچه ها میگفتن تو نوامبر میاد جریانش چیه ؟ چه کسی میخواد کرک بده ؟
Last edited by hamed30; 28-10-2012 at 14:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)