تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 645 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

نه تازه همین امروز ویندوزم هم عوض کردم ولی حل نشد
    باور کنید دارم از حرص می ترکم دیروز بعد از ظهر گرفتمش هنوز عصر نشده فهمیدم که شارژ نمیکنه باهزار جور مکافات بردم در مغازه طرف یه جوری درستش کردم دوباره همین امروز متوجه مشکل مودمش شدم زنگ طرف زدم گفت پنجشنبه ها عصر کار نمی کنم باور کنید از صبح تا همین الان داشتم باهاش سروکله میزدم فکر کنم سخت افزاری یه مشکلی داره
    لعنت به این شانس...
    اگه دسترسی داری رو یه سیستم دیگه امتحان کن .....
    حرص هم نخور حیف تو نیست ....
    به هر حال ممکنه سخت افزاری هم باشه .....

2. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

[quote=omid.k;3796977]اگه دسترسی داری رو یه سیستم دیگه امتحان کن .....
    quote]

من روی یه سخت افزار دیگه هم امتحان کردم مودمه راحت کار میکنه...یعنی مشکل از لپ تاپه!! لپ تاپ که مودم رو فقط به عنوان یه ورودی usb میشناسه (درگاه usb هم کاملا درست کار میکنه!)پس دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

من روی یه سخت افزار دیگه هم امتحان کردم مودمه راحت کار میکنه...یعنی مشکل از لپ تاپه!! لپ تاپ که مودم رو فقط به عنوان یه ورودی usb میشناسه (درگاه usb هم کاملا درست کار میکنه!)پس دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟
    چک کن که درایورش رو کامل بشناسه ....
    مشخصات دبال آپ کانکشنت رو هم چک کن مشکلی نداشته باشه ... ممکنه تنظیم شده باشه اگه تبادل نداری دی سی بشه یا چیز دیگه ای
    اینا به ذهنم می رسه ... نمی دونم والا ...

5. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مشکل خاصی نیست و میشه درستش کرد و ممکنه از تو تنظیمات BIOS تنظیم شده باشه ( تنظیم کارخانه ) و یه سری به BIOS بزنید برید داخل تنظیمات نمایشگر . برای باطری و شارژر هر دو تا رو به بالاترین مقدار افزایش بدید و Restart کنید و نتیجه رو ببینید ( شاید اینطوری درست بشه )
    ممنون
    کلید fn درست کار می کنه ولی توی xp خوب notification نمی ده! واسه همین فکر کردم درست کار نمی کنه.
    ولی wirless همچنان access point رو نمی بینه. با نرم اقزار wirleess monitor می تونم connectشم. الان هم با همون connect هستم ولی توی لیست available wirless network خود wirless connection شبکه ها دیده نمی شند.
    عجیبه!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه تازه همین امروز ویندوزم هم عوض کردم ولی حل نشد
    باور کنید دارم از حرص می ترکم دیروز بعد از ظهر گرفتمش هنوز عصر نشده فهمیدم که شارژ نمیکنه باهزار جور مکافات بردم در مغازه طرف یه جوری درستش کردم دوباره همین امروز متوجه مشکل مودمش شدم زنگ طرف زدم گفت پنجشنبه ها عصر کار نمی کنم باور کنید از صبح تا همین الان داشتم باهاش سروکله میزدم فکر کنم سخت افزاری یه مشکلی داره
    لعنت به این شانس...

حرص نخور بابا حل میشه!
    منم سر این wirless کلی حرص خوردم ولی آخرش به را حتی حل شد( البته بعد از 2 روز ور رفتن!}
    بازم الان یه نمه راه نمیاد!
    موفق باشی...

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان شرمنده که چند تا سوال با هم دارم
    من لپ تابم acer aspire3690
    میخوام نرم افزار امنیتی نصب کنم که با شناسائی چهره اجازه logon بده و کسی غیر خودم وارد سیستمم نشه و با وبکم لپ تاب کار کنه؟
    در مدل های acer نرم افزاری هست بنام empowering technology که قبلا یه بار دانلود کردم و نصب کردم اما الن دانلود که میکنم بعد نصب زمان اجرا پیام میده که ساپورت نمیکنه سیستمم ویندوزم xp هستش کسی میتونه کمکم کنه.( سایتacerهم این نرم افزار رو برا ویستا گذاشته) کسی برا ویندوز xp رو نداره؟
    و آخر هم اینکه وقتی ویندوز ویستا نصب میکنم وبکم لپ تابم شناسائی نمیشه و درایوش رو هم نصب میکنم وب کم کار نمیکنه فقط با xp کار میکنه چیکار کنم؟
    با تشکر از دوستان
    Last edited by aban366; 24-05-2009 at 13:09.

در آغاز فعالیت mehiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشكر از همه دوستان
    من dell 1535 دارم كه فروشنده روي آن xp نصب كرد و گفتند ريموت كنترل آن در xp كار نميكند! آيا روشي براي آنكه بتوان از ريموت كنترل آن در xp استفاده كرد وجود ندارد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال داشتم

1.در مورد باتری : من 2-3 روز یش لپ تاپم رو گرفتم و وقتی شارژش 100% میشه تقریبا 2.30 دقیقه بعدش تموم میشه. این عادیه ؟

2. طریقه شارژ کردن چطوریه ؟ باید یه بار فول شارژش کنم و وقتی به 7-8 درصد رسید دوباره شارژش کنم ؟ یا همیشه این اداپتور بهش وصل باشه و شارژش کنه ؟

3. این یارویی که لپ تاپ رو ازش گرفتم فقط 2تا درایو ساخته و 280 گیگ رو گذاشته فقط برای درایو c که درایو ویندوز هست . با پارتیشن مجیک ، پارتیشن بندیش کنم یا دوباره ویستا رو نصب کنم و از همونجا پارتیشن بندی کنم ؟

4. ایا روزی 2-3 ساعت بازی کردن ، میتونه عمر لپ تاپ رو کم کنه یا نه ؟

5.این پوشه های dell و drivers و source و tools که داخل 2تا درایوم هستند، چی هستند ؟

6.در مورد طریقه شفاف کردن پنجره ها ، تاپیکی هست در فروم ؟

خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    با تشکر
    Last edited by IstaaKon; 25-05-2009 at 09:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال داشتم

1.در مورد باتری : من 2-3 روز یش لپ تاپم رو گرفتم و وقتی شارژش 100% میشه تقریبا 2.30 دقیقه بعدش تموم میشه. این عادیه ؟

2. طریقه شارژ کردن چطوریه ؟ باید یه بار فول شارژش کنم و وقتی به 7-8 درصد رسید دوباره شارژش کنم ؟ یا همیشه این اداپتور بهش وصل باشه و شارژش کنه ؟

3. این یارویی که لپ تاپ رو ازش گرفتم فقط 2تا درایو ساخته و 280 گیگ رو گذاشته فقط برای درایو c که درایو ویندوز هست . با پارتیشن مجیک ، پارتیشن بندیش کنم یا دوباره ویستا رو نصب کنم و از همونجا پارتیشن بندی کنم ؟

5.این پوشه های dell و drivers و source و tools که داخل 2تا درایوم هستند، چی هستند ؟

با تشکر

1.منظورت 2 ساعت و نیم هست دیگه! آره برای باطری 6 سلولی عادیه. البته بستگی به استفاده شما داره. بازی، وایرلس، بلوتوس، ... باطری زیادی مصرف می کنند.

2. یعنی چی طریقه شارژ کردن چطوریه! ؟ شارژر رو به برق می زنید و بعد به لپتاپ، شروع به شارژ کردن می کنه. برای چند بار اول باطری رو به مدت زیاد مثلا10-15 ساعت به برق وصل کنید تا سلولهای باطری به بالاترین توان خودشون برسند. اینکه مدام لپتاپ به برق وصل باشه و باطری هم شارژ بشه از عمر باطری کم میکنه.

3. یکی از این دوتا درایو درایو backup شما هست که حجمش کمتره. به هیچ وجه اون رو پاک یا format نکنید مگر اینکه backup کامل از سیستم گرفته باشید و درایورهای قطعات رو دانلود کرده باشید.
    برای پارتیشن بندی هم توی فرومها بگردید راههای زیادی هست.

4. بازی چون توان زیادی از قطعات می گیره و حرارت قطعات رو بالا میبره می تونه عمر اونها رو کمتر کنه! ولی شما لپتاپ خریدی استفاده کنی دیگه! ترشی لپتاپ که نمی خوای بزاری؟! انتخاب با شماست. من که از بازی نمی گذرم

5.این پوشه ها درایورها و برنامه های مورد استفاده لپتاپ هستند.

6.نمی دونم!

موفق باشید

12. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال داشتم

با تشکر
    البته دوستمئن کامل توضیح دادن ولی در مورد نحوهی شارژ لب تاب باید بگم که اصولا با شارژر کار میکنن ولی هفته ی یه بار میزارن با باطری کار کنه تا کاملا خالی شه بعد دوباره شارژش میکنن. ( باطری باید یه طور مداوم پر و خالی شه)
    به نظر من پارتیشن بندی با نصب دوباره ِ ویندوز بهتره(خصوصا وقتی لب تابتون dell باشه)
    لب تاب گرقتیم بازی کنیم دیگه یعنی عمرش کم میشه؟( )
    Last edited by mo.mo; 25-05-2009 at 11:42.

14. این کاربر از mo.mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •