واسه اینکه companion رو به آخر برسونی لازمه گزگنما بشی
در کوئست آخر هم میشه درمان شد
واسه اینکه companion رو به آخر برسونی لازمه گزگنما بشی
در کوئست آخر هم میشه درمان شد
داداش من لولم 40 و خورده ای بود باز موقع شلوغی ها گرگنما میشدم چرا فکر میکنید ورولف ضعیفه؟! به نظر من شما حتما ورولف بشو فواید خیلی داره و ضرر خیلـــی کم![]()
حتی قلعه الف ها رو بدون هیچ چیزی فقط با ورولفی گرفتم! کلا خیلی حرکت های باحالی هم داره
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
ما نیز همین را گرفته ایم![]()
دوستانی که هنوز ست DAEDRIC رو نساختن سریع برید غرب شهر RIFTEN یه قلعه هست به اسم .... tooth یادم نیست ولی موقعیتش تو نقشه J7 هست
گرفتنش ساده هست منتها lockpick کافی همراه ببرید و افراد توش رو بکشید و همه ی جاهاش رو بگردید و همه چیز رو چک کنید کلی غنائم ارزشمند توش هست و تقریبا به اخرای قلعه که برسید یه صندوق هست با قفل سطح ماستر اونو باز کنید توش یک DAEDRIC ARMOR هست!!!! ناب و اعلا! بهترین زره توی بازی
و از اون به بعد سعی کنید فقط اپگیردش کنید
این 4مین ابزار دائدریکی بود که پیدا کردم
I used to post in here then I take an arrow in the knee
میخواستم اینجا پست بذارم ولی یک تیر به زانوم برخورد کرد![]()
من درمانش رو دارم ولی استفاده نکردم چون فایده ای نداره![]()
عرضه ده میلیون نسخه ای Skyrim]
Bethesda تایید کرد که عنوان The Elder Scrolls V: Skyrim اکنون توانسته در سراسر جهان ۱۰ میلیون نسخه فروش داشته باشد.
Bethesda این را گفت و افزود که این تعداد فروش این بازی در سراسر جهان باعث در آمد ۶۵۰ میلیون دلاری برای این شرکت شده است. Valve نیز اعلام کرد که Skyrim دارای بیشترین فروش در کم ترین مدت در بین تمامی بازی های عرضه شده از Bethesda بوده است.
این بازی عنوانی بود که توانست رکورد های خیلی جالبی را به خود اختصاص دهد. برای نمونه این بازی تنها بازی غربی بوده است که توانسته از Famitsu امتیاز کامل را گرفته و با وجود عرضه اش در اواخر سال ۲۰۱۱ با مشکلات فراوان اما در نهایت توانست که به عنوان بهترین بازی این سال برگزیده شود.
Skyrim در ۴۸ ساعت ابتدایی عرضه خود نیز توانست فروشی معادل بر ۳/۵ میلیون نسخه در جهان داشته باشد. همچنین این بازی هفته گذشته توانست عنوان Call Of Duty:Modern Warfare 3 را از رده اول پر فروش ترین بازی های هفته بریتانیا کنار بزند و خود در رده اول قرار گیرد و پیش بینی شده است که بتواند تا هفته های دیگر هم در صدر بماند.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
dbazinews...
فکر میکردم چیز خاصی هست که Dragonborn باشی ولی یکدفعه 10 میلیون Dragonborn ظاهر شدن!![]()
کسی از دوستان میتونه سیو هاشو که با stormclock ها رفته باشه رو بذاره ؟ تا اخر هم رفته باشه مشکلی نیست . سیو های خودم که تا اخر رفته بودم پاکـ شد :|
azura star or black star
نظرتون رو بگید لطفا
من خودم Azura رو گرفتم ولی Black بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)