تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 639 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

وام های بانک های خصوصی چطوره؟
    وام بانک های خصوصی اکثرا مبالغ بالا هستش و اکثرا به صورت مضاربه ای هستش

اقا دیروز عصری رفتم عابر بانک صادرات و کارتم رو وارد کردم و یه صورت حساب گرفتم ...
    امروز زنگ زدن بهم گفتن ...دیروز قبل از من یکی کارتش رو وارد میکنه و 60 تومن میخاسته پول بگیره ...و دستگاه طول میکشه و کارش رو انجام نمیده و طرف ول میکنه میره ...
    و طبق گفته یارو بانک داره و اون پرینتی که نشون من داد ...دقیقا 4 ثانیه قبل از اینکه من کارتم رو وارد کنم پول و کارت طرف قبلی از باجه میاد بیرون و یکی هم پول رو بر میداره و هم کارت عابر بانک طرف رو
    حالا سوالم اینه چجوری معلوم میشه واقعا کارت و پول طرف از عابر بانک اومده بیرون ؟؟؟؟ تو تراکنش مینویسه ؟؟؟ و اگه واقعا کارت و پول طرف اومده بیرون دستگاه عکس یا فیلمی تهیه میکنه که واقعا کی اون موقع جلو عابر بانک بوده ؟؟؟؟
    از دوستان تو این قضیه کمکم کنن ممنون میشم
    قضیهه از ناموسی هم واجب تر شده واسم
    خیالت راحت تمام تراکنش ها ثبت میشه و توی پرینتی که طرف بگیره مشخص میشه که توی چه ساعتی و تاریخی و ... پول برداشت شده

بانک ها دوربین دارن اگر کار به مراجع قضایی برسه باید از فیلمی که دوربین بانک گرفته استفاده بشه

در ضمن اگر دستگاه کارت رو بگیره مینویسه کارت گرفته شده مثلا به دلیل اشتباه وارد کردن رمز و .. و بعد شخص باید به شعبه مراجعه کنه برای تحویل کارت اگر طرف بدون این که ببینه سر کارتش چی اومده ول کرده رفته و یکی دیگه اومده پول گرفته رفته هیچ کس جوابگو نیستش و خود شخص مقصره .

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آیا موسسه یا بانکی هست که برای خودرو سریع وام بده. حالا 15 20 درصدش مهم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اقا دیروز عصری رفتم عابر بانک صادرات و کارتم رو وارد کردم و یه صورت حساب گرفتم ...
    امروز زنگ زدن بهم گفتن ...دیروز قبل از من یکی کارتش رو وارد میکنه و 60 تومن میخاسته پول بگیره ...و دستگاه طول میکشه و کارش رو انجام نمیده و طرف ول میکنه میره ...
    و طبق گفته یارو بانک داره و اون پرینتی که نشون من داد ...دقیقا 4 ثانیه قبل از اینکه من کارتم رو وارد کنم پول و کارت طرف قبلی از باجه میاد بیرون و یکی هم پول رو بر میداره و هم کارت عابر بانک طرف رو
    حالا سوالم اینه چجوری معلوم میشه واقعا کارت و پول طرف از عابر بانک اومده بیرون ؟؟؟؟ تو تراکنش مینویسه ؟؟؟ و اگه واقعا کارت و پول طرف اومده بیرون دستگاه عکس یا فیلمی تهیه میکنه که واقعا کی اون موقع جلو عابر بانک بوده ؟؟؟؟
    از دوستان تو این قضیه کمکم کنن ممنون میشم
    قضیهه از ناموسی هم واجب تر شده واسم
    چون پول از حساب مشتری کم شده و کارت هم داخل دستگاه نیست تو تراکنش هم می نویسه خیر فکر نکنم دستگاه عکسی گرفته باشه

4. این کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آیا موسسه یا بانکی هست که برای خودرو سریع وام بده. حالا 15 20 درصدش مهم نیست
    وام خودرو 7 میلیون تومن هستش که با این پول نمیشه ماشین خرید ضمنا بانک این پول رو مستقیما به حساب شرکت تولید کننده خودرو می ریزه نه به حساب شخص شما
    البته باید یه خورده پول تو بانک بخوابونی

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وام خودرو 7 میلیون تومن هستش که با این پول نمیشه ماشین خرید ضمنا بانک این پول رو مستقیما به حساب شرکت تولید کننده خودرو می ریزه نه به حساب شخص شما
    البته باید یه خورده پول تو بانک بخوابونی
    خوب بیشتر پولشو دارم می خوام یه 5 6 تومن وام بگیرم ماشین بهتر بخرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چون پول از حساب مشتری کم شده و کارت هم داخل دستگاه نیست تو تراکنش هم می نویسه خیر فکر نکنم دستگاه عکسی گرفته باشه
    پول و کارت و که دستگاه مشخص میکنه اومده بیرون یا نه ، شکی نیست و یا چه اسکناسهایی داده
    ولی اینکه دستگاه از اون نفری که بعدا اومده کارت و پول و برداشته عکس گرفته یا نه بستگی به دستگاه داره یعنی اینکه تو تعریف atm اومده باشه که وقتی پول برداشته بشه از دستگاه مثلا همون لحظه یک عکس دیگه بگیره (فکر کنم اینجوری باشه قاعدتا)
    ضمنا ممکنه بانک دوربین پیاده رو داشته باشه

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در رابطه با بورس اوراق بهادار لطفا توضیح بدید .نحوه کار باهاش چطوریه ؟

ارزش داره روش کار کنم ؟چقدر سرمایه میخاد؟
    Last edited by Amin4All; 24-05-2013 at 20:05.

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دستگاه atm بانک ها خیلی جالبا لحظه ورودکارت عکس میگیره لحظه ورود رمز و دریافت پول و دریافت کارت هم عکس میگیره . وضوح عکس هم بسیار خوبه حتی اسکناس بالایی که برمیداری رو میشه سریالش خوند..... روی هر عکس زمان وتاریخ ونوع عملیاتی که داری انجام میدی و شماره کارت درج میشه.

10. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در رابطه با بورس اوراق بهادار لطفا توضیح بدید .نحوه کار باهاش چطوریه ؟

ارزش داره روش کار کنم ؟چقدر سرمایه میخاد؟
    کسی نمیدونه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان سکه های پیش فروش رو دادند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •