تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 284 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    میخواستم بادی گروم بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم؟
    یه چیزی میخوام که بدنم کامل شیو و صاف بشه (مورچه روش سر بخوره ) و نخواد 5-6 بار یه قسمت رو بکشم که شیو کنه. یا بعد از مدتی تیغه اش کند شه و از خریدش پشیمون شم. حساسیت هم ایجاد نکنه.
    من یکم موهای بدنم ضخیمه و میخوام راحت شیو کنه .
    در کل به چیز خوب و تمیز میخوام
    Last edited by ali moon; 20-07-2014 at 05:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا کسی جواب ما رو نمیده

3. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من بین برند پاناسونیک و براون موندم.تنها دلیلی هم که موندم کدوم رو انتخاب کنم اینه که من حدود 400 الی 500 میخوام خرج کنم مشکلی دارم بین این دو برند اینه که درسته که الان هر دو خوبن ولی من که نمیخوام یه ریش تراش بخرم بعد دو الی سه سال بندازمش دور.بعد سه سال مجبورم فویل و تیغش رو عوض کنم که توی پاناسونیک اینجور که من فهمیدم یه دویست تومنی میشه ولی توی براون با قیمتایی که دیدم حدود 30 تا 60 تومن بود این تعویض فویل حالا به نظر دوستان بین مدلای زیر کدوم بهتره که بخرم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که البته این مدل رو توی سایت براون پیداش نکردم

من پیشنهاد میکنم پاناسونیک بخر اگه درست استفاده کنی تا 10 سال دیگه هم لازم نیست چیزاشو عوض کنی

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    4 سال پیش یه ریش تراش فیلیپس خریدم تا الان عین تراکتور کار کرده و کند هم نشده اما پوستم حساس شده می خوام یه ریش تراش برای پوست حساس بگیرم به نظرتون panasonic lv 95 و lv 81 برای پوست های حساس کاربرد دارند...؟؟؟؟؟؟
    پ.ن
    از کجای تهران بخرم که مطمئن باشه؟
    Last edited by حمید031090; 24-07-2014 at 16:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ما آخر تفاوت بین ال وی 85 و 61 و 65 و 95 رو نفهمیدیم چه فرقی دارند از لحاظ قدرت و کیفیت شیو ؟؟

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    4 سال پیش یه ریش تراش فیلیپس خریدم تا الان عین تراکتور کار کرده و کند هم نشده اما پوستم حساس شده می خوام یه ریش تراش برای پوست حساس بگیرم به نظرتون panasonic lv 95 و lv 81 برای پوست های حساس کاربرد دارند...؟؟؟؟؟؟
    پ.ن
    میشه لطفا جواب بدید

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    میخواستم بادی گروم بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم؟
    یه چیزی میخوام که بدنم کامل شیو و صاف بشه (مورچه روش سر بخوره ) و نخواد 5-6 بار یه قسمت رو بکشم که شیو کنه. یا بعد از مدتی تیغه اش کند شه و از خریدش پشیمون شم. حساسیت هم ایجاد نکنه.
    من یکم موهای بدنم ضخیمه و میخوام راحت شیو کنه .
    در کل به چیز خوب و تمیز میخوام
    سلام

بادی گروم فیلیپس رو من داشتم زود خراب شد البته مدل قدیمیش رو! رمینگتون هم یه دوستی خرید اصلا راضی نیست!

اگه میخوای زیر دوش بزنی فیلیپس 2040 رو بگیر...چون پاناسونیک رو نمیتونی کل دستگاه رو ببری زیر دوش! فقط میتونی بدنت رو خیس و کفی کنی و بزنی...

تیغه و توری هر دو هم ضد آلرژی هست

277 تومنه پاناسونیک

فیلیپس 300 تومن
    Last edited by Ali_softcenter; 26-07-2014 at 12:21.

9. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    پ.ن
    عزیز ریش تراش های پاناسونیک مخصوصا این 5 تیغه هایی که شما اسم بردی و بالای یه تومن هستند...جزء تیز ترین ریش تراش های دنیا هستن....در واقع اصلا تیز ترین هستند....ولی در کل بعیده که حساسیت خاصی ایجاد کنند...شاید چند روز اول کمی طول بکشه پوستتون باهاش سازگار بشه ولی ارزششو دارن...
    اما اگر مثل برخی ریش تراش های فیلیپس مخصوص پوست های حساس باشند..خیر...در توضیحاتشون که همچین چیزی نیست
    من خودم 4 تیغه دارم...اصلا قرمز نمیکنه....اگه منظورتون قرمزی هست...
    اگر هم منظورتون جوش زدن هست باز هم نه..به شرطی که قبلش پوستتون رو با یه شوینده غیر صابونی بشورید خشک کنید و بعد اصلاح کنید و بعد از اصلاح هم از همون شوینده ملایم استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
    در ضمن Lv65 دقیقا همون lv95 بدون دستگاه شست و شو هست...میتونید دستی تمیزش کنید.

برای خرید هم خیابون جمهوری نرسیده به پل حافظ....بگردید هر جا ارزون تر بود بخرید فقط حواستون باشه پلمپ باشه و با ضمانت آژند سرویس

11. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما آخر تفاوت بین ال وی 85 و 61 و 65 و 95 رو نفهمیدیم چه فرقی دارند از لحاظ قدرت و کیفیت شیو ؟؟
    85 که نداریم اصلا 81 داریم

فرقشون اینه :

65 و 95 دقیقا مثل هم هستن! هیچ فرقی ندارن در ظاهر و موتور و فویل و تیغ و .....فقط مدل 95 یه دستگاه جدا داره برای شست و شوی دقیق تر ریش تراش! همون دستگاه گرون ترش کرده

lv81 و 61 هم دقیقا مثل بالا! مثل هم هستند فقط 81 یه دستگاه شست و شو جدا داره!

همه این 4 تا پنج تیغه هستند

فرق اساسی دسته اول یعنی 95 و 65 اینه که از تکنولوژی جدید استفاده میشه در اونها...یه سنسور هوشمند داره که به صورت خودکار با تشخيص ضخامت مو سرعت موتور را تنظيم مي کنه.

تیغه های دسته اول تکنولوژی نانو استفاده شده و پاناسونیک اعغتقاد داره که تیز تره و اصلاح کامل تره....سوراخ های توری دسته اول کلا فناوری توری سرش فرق داره و پاناسونیک ادعا کرده که باعث شده اصلاح یکدست تری داشته باشید...

13. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

85 که نداریم اصلا 81 داریم

فرقشون اینه :

65 و 95 دقیقا مثل هم هستن! هیچ فرقی ندارن در ظاهر و موتور و فویل و تیغ و .....فقط مدل 95 یه دستگاه جدا داره برای شست و شوی دقیق تر ریش تراش! همون دستگاه گرون ترش کرده

lv81 و 61 هم دقیقا مثل بالا! مثل هم هستند فقط 81 یه دستگاه شست و شو جدا داره!

همه این 4 تا پنج تیغه هستند

فرق اساسی دسته اول یعنی 95 و 65 اینه که از تکنولوژی جدید استفاده میشه در اونها...یه سنسور هوشمند داره که به صورت خودکار با تشخيص ضخامت مو سرعت موتور را تنظيم مي کنه.

تیغه های دسته اول تکنولوژی نانو استفاده شده و پاناسونیک اعغتقاد داره که تیز تره و اصلاح کامل تره....سوراخ های توری دسته اول کلا فناوری توری سرش فرق داره و پاناسونیک ادعا کرده که باعث شده اصلاح یکدست تری داشته باشید...
    ممنون از لطفتون
    پس با توجه به تفاسیر LV65 از همه بهتر هست چون به نظرم دستگاه تمیز کننده جدا و اینها دست و پا گیره

پس من همون ال 65 ایشالا میگیرم . قیمت هم 1.100 باشه فک کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •