با سلام خدمت دوستان
من گوشی رو چند ماهی هست که دارم.و البته ازش راضی هم بودم.تا اینکه معلوم نیست به چه دلیل مشکلی پیدا کرد.متاسفانه صدای من برای مخاطبم درست پخش نمی شه و واضح نمی رسه.خیلی ضعیفه.بردم بدم برای تعمیر ولی نتونست تعمیر کنه.ظاهرا می گفت یه قطعش نیست.البته من علائدین نبردم.
حالا می خواستم بدونم شما جایی رو می شناسید که بتونه دیفای رو تعمیر کنه.
سوال دیگه اینکه سیستم گوشی من آندروید 2.1 هست و فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.می خواستم بدونم اگه گوشی رو به جایی بدم برای تغییر به 2.2(چون خودم بلد نیستم) همین کافیه که بگم به 2.2 برسوندش؟یا هر 2.2 ای فارسی نداره؟ واگه محلی مناسب رو برای اینکار برای دیفای میشناسی بفرمایید.
از دوستان پیشاپیش متشکرم.
دوست عزيز فكر نميكنم مشكل سخت افزاري پيدا كرده باشه و احتمالا يكي از برنامه هايي كه نصب كرديد با گوشي سازگار نيست...ابتدا گوشي رو ريست فكتوري كنيد ببينيد كه مشكل حل ميشه يا نه....براي ارتقا اندرويد هم اگر آموزش هاي قرار داده شده در اين تاپيك رو مطالعه كنيد حتما ميتونيد انجامش بديد و حتي اندرويد فعلي گوشي رو ميتونيد در عرض چند دقيقه فارسي كنيد....كمي وقت بزاريد و تاپيك رو كامل مطالعه كنيد و گوشي رو دست هر كسي نسپريد كه بعد پشيمون ميشيد....با كمي پشت كار و اعتماد به نفس ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد....اگر يك بار بتونيد انجام بديد از مراجعه مكرر به تعميركاران خلاص ميشيد.(شما اقدام كنيد اگر مشكلي بود دوستان راهنمايي ميكنن.نگران نباشيد)
فارسي سازي موتورولا با ركووري
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید