تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 309 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

درود.
    دوست عزیز وقتی میخوای به رام اصلی آپدیت کنی باید علاوه بر درایور موتورولا باید برنامه ی RSD Lite روی کامپیوترتون نصب باشه.بعد باید گوشی رو خاموش کنید و با گرفتن دکمه ی پاور و ولوم بالا وارد منوی بوت بشید و بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه ی RSD Lite رو اجرا کنید و با انتخاب رامتون و شناسایی گوشیتون دکمه ی استارت رو بزنید و بهد از چند دقیقه گوشیتون به 2.2 رسمی آپدیت میشه...
    برنامه های دیگه ای هم واسه بکاپ گرفتن هست اما برای بکاپ از رام من فقط تیتانیوم بکاپ رو میشناسم....
    بكهام جان
    متوجه نشدم كامبيوتر كوشي رو ميشناسه يا نه؟
    سلام
    rsdlite نصب کردمه قبلا ک اون مراحل رو هم انجام دادم منتها مشک اینه که کامپیوتر گوشی رو شناسایی میکنه اما درایورش نصب نمیشه found new harware میده اما با اینکه moto drivers رو از همین لینکهایی که تو تاپیک دادین نصب میکنم درایور گوشی رو نمی شناسه moto driver رو چند بار clean و چندین بار دوباره نصبیدم بیفایده بود حتی بصورت دستی از inf های ویندوز درایور رو پیدا کردم و نصبسدم اما بیبفایده بود حالا...؟

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

اينقدر هم كه نه.....يه كم دير وصل ميشه ولي دقيقه و اگر ضعفي داشته باشه فقط توي سرعت دانلود نقشه است....بيشترين زمان براي وصل شدن هم حدود 30 تا 60 ثانه است....توي برنامه ماوريك پايين صفحه يه نشانگر مثل نشانگر آنتن گوشي وجود داره كه با جابه جايي گوشي ميتوني بهترين وضعيت سيگنال رو پيدا كني و اونوقته كه سريع عمل ميكنه....

3. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه اصلا هم اینطور نیست چیپ جی پی اس این گوشی خیلی عالیه فقط شما باید از قسمت ستینگ
    setting/location & security/
    تیک
    use wireless networks
    و
    use gps satellites
    رو بزنید (هر دو تیک هاشون فعال باشن).تا اول از شبکه تلفن همراه موقعیت حدودیتون رو پیدا کنه و بعد بلافاصله موقعیت دقیق رو هم با استفاده از جی پی اس نشون بده از این طریق جی پی اس سریع تر عمل میکنه.
    من که از گوگل مپ استفاده میکنم از نظر سرعت هم عالیه و برنامه ناویتل هم خوبه و همین طور ماوریک. در حالت عادی من تیک use gps satellites رو برداشتم چون باطری رو کم میکنه ولی وقتی نیاز به موقعیت دقیق داشته باشم تیکش رو فعال میکنم ولی وقتی موقعیت حدودی رو بخوام use wireless networks جواب میده.
    Last edited by boys666; 05-08-2011 at 10:19.

5. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من گوشی رو چند ماهی هست که دارم.و البته ازش راضی هم بودم.تا اینکه معلوم نیست به چه دلیل مشکلی پیدا کرد.متاسفانه صدای من برای مخاطبم درست پخش نمی شه و واضح نمی رسه.خیلی ضعیفه.بردم بدم برای تعمیر ولی نتونست تعمیر کنه.ظاهرا می گفت یه قطعش نیست.البته من علائدین نبردم.
    حالا می خواستم بدونم شما جایی رو می شناسید که بتونه دیفای رو تعمیر کنه.
    سوال دیگه اینکه سیستم گوشی من آندروید 2.1 هست و فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.می خواستم بدونم اگه گوشی رو به جایی بدم برای تغییر به 2.2(چون خودم بلد نیستم) همین کافیه که بگم به 2.2 برسوندش؟یا هر 2.2 ای فارسی نداره؟ واگه محلی مناسب رو برای اینکار برای دیفای میشناسی بفرمایید.

از دوستان پیشاپیش متشکرم.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اقا مشکل حل شد
    تو برنامه rsdlite از منوی config تیک قسمت devise id option رو first come first serve گذاشتم مشکل حل شد
    مرسی
    من بیشتر برای فارسی اپدیثتش کردم منتها الان فارسی نشون میده اما جدا جدا اینو چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

کل اپدیت 5دقیقه بیشتر طول نکشید همین بود دیگه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من گوشی رو چند ماهی هست که دارم.و البته ازش راضی هم بودم.تا اینکه معلوم نیست به چه دلیل مشکلی پیدا کرد.متاسفانه صدای من برای مخاطبم درست پخش نمی شه و واضح نمی رسه.خیلی ضعیفه.بردم بدم برای تعمیر ولی نتونست تعمیر کنه.ظاهرا می گفت یه قطعش نیست.البته من علائدین نبردم.
    سوال دیگه اینکه سیستم گوشی من آندروید 2.1 هست و فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.می خواستم بدونم اگه گوشی رو به جایی بدم برای تغییر به 2.2(چون خودم بلد نیستم) همین کافیه که بگم به 2.2 برسوندش؟یا هر 2.2 ای فارسی نداره؟ واگه محلی مناسب رو برای اینکار برای دیفای میشناسی بفرمایید.

برای تماس های تلفنیت میتونی از هندزفری استفاده کنی احتمالا میکروفن روی گوشی مشکل داره .رامت رو هم میتونی ببری بدی به نمایندگی پرشین تله کام توی میدون هفت تیر. و حتی ممکنه مشکل نرم افزاری باشه این مشکل نرسیدن صدات به مخاطب .خودت هم میتونی به راحتی این رام عربی امارات رو دانلود کنی و با برنامه ار اس دی نصب کنی .هر رامی فارسی نداره در حال حاضر تنها رام رسمی که فارسی هم ساپورت کنه 2.2 امارات هست و البته رام غیر رسمی سیانوژن که بهترین رام موجود از نظر سرعت و کاایی هست و روز به روز هم داره نسخه های بعدیش میاد و با امکاناتت بیشتر.
    یه نکته دیگه این که من اصلا برای تعمیر سخت افزاری این گوشی ایران رو توصیه نمیکنم چون تو ایران کسی نه قطعاتش رو داره نه دانشش رو حتی خود پرشین تله کام هم میفرسته امارات برای تعمیر.
    Last edited by boys666; 05-08-2011 at 11:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

دوست عزيز فكر نميكنم مشكل سخت افزاري پيدا كرده باشه و احتمالا يكي از برنامه هايي كه نصب كرديد با گوشي سازگار نيست...ابتدا گوشي رو ريست فكتوري كنيد ببينيد كه مشكل حل ميشه يا نه....براي ارتقا اندرويد هم اگر آموزش هاي قرار داده شده در اين تاپيك رو مطالعه كنيد حتما ميتونيد انجامش بديد و حتي اندرويد فعلي گوشي رو ميتونيد در عرض چند دقيقه فارسي كنيد....كمي وقت بزاريد و تاپيك رو كامل مطالعه كنيد و گوشي رو دست هر كسي نسپريد كه بعد پشيمون ميشيد....با كمي پشت كار و اعتماد به نفس ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد....اگر يك بار بتونيد انجام بديد از مراجعه مكرر به تعميركاران خلاص ميشيد.(شما اقدام كنيد اگر مشكلي بود دوستان راهنمايي ميكنن.نگران نباشيد)

فارسي سازي موتورولا با ركووري
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vafa1353; 05-08-2011 at 11:09.

10. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

اقا مشکل حل شد
    تو برنامه rsdlite از منوی config تیک قسمت devise id option رو first come first serve گذاشتم مشکل حل شد
    مرسی
    من بیشتر برای فارسی اپدیثتش کردم منتها الان فارسی نشون میده اما جدا جدا اینو چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

کل اپدیت 5دقیقه بیشتر طول نکشید همین بود دیگه!
    برنامه Dr.ben0x arabicfonts رو نصب كنيد..
    Last edited by vafa1353; 05-08-2011 at 11:35.

12. 2 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    آقای وفا ریست فکتوری چیه؟
    ضمنا مطالب انجمن واقعا زیاده و این یکمی ترسناکه!ولی سعی خودمو می کنم.
    ضمنا اینکه گفته شد برای تعمیر سخت افزاری می فرستن خارج یعنی در ایران امکانش نیست؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

برنامه Dr.ben0x arabicfonts رو نصب كنيد..
    مشکل جدا جدا نوشتن حروف رو حل نمیکنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •