کسی نیست جوابه منو بده
الانم که خواستم روشن کنم زده بود 13دقیقه اشت که روشته!!!!!!!
کسی نیست جوابه منو بده
الانم که خواستم روشن کنم زده بود 13دقیقه اشت که روشته!!!!!!!
برادر، این مشکلاتی که بیان میکنی بیشتر به نشانه های ویروس میمانند. حتی اگه آنتی ویروست چیزی یافت نکنه میشه رفتارهای غیر طبیعی اینجوری رو کاملا مشکوک و ویروس مابانه برداشت کرد!!
تقلبی که فکر نمیکنم وجود داشته باشه
ابنکه تاکید شده در سایت dell سرویس تگ رو چک کنید به این خاطره که اگه فعال باشه میتونید سخت افزار اصلیه لپ تاپ رو چک کنید که احیانا تغییری نداده باشن
خواهش میکنم دوست من
وقتی روی باتری بازی میکنید ولتاژ گرافیک روی حالت کم مصرف قرار داره و به این خاطر یه مقدار در کیفیت کار تاثیر میذاره توی صفحه اول روش برطرف کردنش(البته به قیمت زودتر تموم شدن باتری) نوشته شده
مگه میشه گچ پژ ننویسه؟ اگه اینتوره احتمالا به جای فارسی ، عربی نصب کردین که میتونید در region and language درستش کنید
اگه منظورتون اطلاعات سیستمه اولا suport center جدید که در سایت dell قرار گرفته و به صورت online نصب میشه رو نصب کنید
و بعد از اجرای support center دکمه ی detailed system information رو بزنید تا تمام اطلاعات رو نشون بده
در همین قسمت memory type رو هم میتونید ببینید که باید ddr3 1333 Mhz باشه
در این پست نرم افزارهای دیگه هم معرفی شدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مقدار روشن بودن لپ تاپتون اطلاعی ندارم اما
اون که میگید فایل هاتون پاک شده ، این فقط میتونه کار ویروس باشه ( احتمالا پاکشون نکرده بلکه hidden شدن و احتمالا از نوع سیستمی) حجم پارتیشنت روو نگاه کن اگه تغییری نکرده یعنی فایل ها فقط پنهانن ولی اگه در حد kb یعنی پاک شدن
حتما آنتی ویروست رو آپدیت کن
برا برگردوندن فایل ها اول باید ویروس از بین بره بعد از داخل رجیستری باید show hiden files فعال شه که اینارو در تاپیک مربوطه باید بپرسی چطوریه
موفق باشی![]()
مرسی زحمت دادین جواب دادین
با نرم افزار تست کردم بد سکتورم نداشت
دلمم نمیاد ویندوز اصلیو پاک کنم
آنتی ویروسم node32 هر روزم آپدیت میشه![]()
مگه از ویندوزت بک آپ نگرفتی؟
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که یه بار درایو ویندوز رو دیفراگمنت کن ، شاید تاثیری داشته باشه![]()
این مشکل من حل نشد چیکار کنم؟ (گریه)
سیستمو با سی دی بوت ویروس یابی کن.
Last edited by arfnpm; 23-12-2010 at 12:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)