تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 449 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان برای استفاده از فایروال comodo باید internet security رو نصب و بعد بخش آنتی ویروسش رو غیرفعال کنم یا میشه فقط فایروالش رو نصب کرد؟

آنتی ویروس نود 32 دارم...با این حساب لازمه از قابلیت defence+ و sandbox استفاده کنم...اینا تداخلی با کار آنتی ویروس ندارن؟

این برنامه قابلیت شناسایی malware و spyware هم داره؟!

تشکر از راهنماییتون.

2. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای استفاده از فایروال comodo باید internet security رو نصب و بعد بخش آنتی ویروسش رو غیرفعال کنم یا میشه فقط فایروالش رو نصب کرد؟

آنتی ویروس نود 32 دارم...با این حساب لازمه از قابلیت defence+ و sandbox استفاده کنم...اینا تداخلی با کار آنتی ویروس ندارن؟

این برنامه قابلیت شناسایی malware و spyware هم داره؟!

تشکر از راهنماییتون.
    موقع اینستال ، فقط گزینه ی firewall only رو تیک بزن تا تداخل پیدا نکنه . بعضی از گزینه های defenece+ رو استفاده کنی بهتره مثلا همین sandbox که گفتی و dns server یا cloud scsn
    بله اگر internet security رو بریزی malware و spyware هم شناسایی میکنه (ولی باید در این صورت آنتی ویروس nod32 رو پاک کنی)
    اگر هم فایروال خالیش رو بریزی ، از طریق cloud scannig موجود در defence+ بعضی از malware ها و spy ها رو شناسایی میکنه .
    Last edited by imanpod; 15-03-2011 at 02:07.

4. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بنده هم سیزده روز پیش در همین تاپیک و پست شماره 2088 عرض کردم که برای دریافت آخرین و کاملترین آپدیت کومودو دوستان

چیکار بکنند. ولی مثل اینکه دوستان فقط صفحه آخر هر تاپیک رو میخونند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمناً دوستان سعی کنند هفته ای دوبار از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض :

C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners

قرار دارد ،کپی جدید بگیرند.یک دقیقه هم زمان نمیبره.این کار باعث میشه که اگر ورژن جدید کومودو را نصب کنید چون آخرین bases

را با آخرین تغییرات دارید ،به راحتی کومودو را آپدیت آفلاین بکنید و هیچ مشکلی هم نداشته باشید.

برای آپدیت آفلاین کومودویی که در سیستم دیگری نصب است هم از همان بکابی که در سیستم خودتان دارید استفاده بفرمایید.
    خوب قدیما اینجور نبود مثلا ۲ ماه پیش اپدیت رو کپی کردم بعد ۱ ماه همون فایل قدیمی رو کپی میکردم ولی هیچ مشکلی پیش نمیومد الان اینجوری که شما میگی هر روز باید کپی جدید گرفت
    روش خیلی خوبی نیس

6. این کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بنده هم سیزده روز پیش در همین تاپیک و پست شماره 2088 عرض کردم که برای دریافت آخرین و کاملترین آپدیت کومودو دوستان

چیکار بکنند. ولی مثل اینکه دوستان فقط صفحه آخر هر تاپیک رو میخونند.

کد:

ضمناً دوستان سعی کنند هفته ای دوبار از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض :

C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners

قرار دارد ،کپی جدید بگیرند.یک دقیقه هم زمان نمیبره.این کار باعث میشه که اگر ورژن جدید کومودو را نصب کنید چون آخرین bases

را با آخرین تغییرات دارید ،به راحتی کومودو را آپدیت آفلاین بکنید و هیچ مشکلی هم نداشته باشید.

برای آپدیت آفلاین کومودویی که در سیستم دیگری نصب است هم از همان بکابی که در سیستم خودتان دارید استفاده بفرمایید.

سلام
    شما تو اون پست كه ادرس دادين فرمودين 3 روز يك بار و اينجا دارين ميگين 2 هفته يكبار. بالاخره كدوم؟!
    بعدم اينكه شما خودتون باشين ميشينين 250 صفحه فروم رو بخونين؟ وقتي حجم مطلب بالا ميره سخت ميشه خوندنش. من چند روزي هست كه اين مطلب رو هر روز دارم سر ميزنم و مطالب جديد رو مي خونم اما انتظار نداشته باشين چه من و چه ديگران بيايم بشينيم دونه دونه پست هارو بخونيم

8. این کاربر از vahid_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

الان اینجوری که شما میگی هر روز باید کپی جدید گرفت
    اگه بخواهیم هر روز کپی جدید بگیریم بله خسته کننده میشه. ولی اگه کمی توجه کنید متوجه میشوید که اصلا نیازی

به این کار نیست دلیلش رو پایین میگم.

اينجا دارين ميگين 2 هفته يكبار
    نه؛؛ من گفتم: هفته ای دوبار؛؛ معنیش هم یعنی هفته ای دو بار، نه دوهفته یکبار

=========

دو حالت را من اینجا فرض میگییرم و توضیح میدم:

اینکه من گفتم هفته 2 بار کپی بگیرید فقط و فقط جهت اطمینان عرض کردم.وگرنه این هم لازم نیست.

فقط زمانی نیاز است که از فایل bases.cav کپی بگیریم که بخواهیم از آن استفاده بکنیم و کومودو را آپدیت آفلاین بکنیم. . .

حالت اول:

بخواهیم کومودو را مثلا روی سیستم دیگری نصب بکنیم: انوقت کومودو را آپدیت میکنیم و بعد از فایل bases.cav کپی میگیریم .. .{میبینیم که نیاز نیست هر روز کپی بگیریم}

حالت دوم:

وقتی بخواهیم ورژن جدید کومودو را نصب بکنیم: باز هم اول کومودو را آپدیت میکنیم و از فایل bases.cav کپی میگیریم و ورژن جدید را نصب میکنیم و فایل bases.cav را جایگزین میکنیم(اینجوری میشه حدودا هر 4 الی 5 ماه . .)
    {اینجا هم میبینیم که نیاز نیست هر روز کپی بگیریم}

====
    دوستانی هم که فرمودند ما مدت زیادی(مثلا 15-20 روز) کومودو را آپدیت نکردیم و در آپدیت مجدد کومودو شروع به آپدیت از ابتدا نمود هم من فکر میکنم این اتفاق نادر باشه چون ما اگر هر برنامه ای را آپدیت نکنیم لااقل آنتی ویروسمان را همیشه آپدیت نگه میداریم.و فرقی هم نداره که از چه برنامه امنیتی استفاده بکنیم در کل همبشه باید اونو آپدیت داشته باشیم.. .

ولی در کل خودم سعی میکنم اینرا یک تستی بکنم ببینم راهی وجود داره.

10. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان من از comodo استفاده میکنم چند وقتی هست و یه مشکل حاد برام پیش اومده که خیلی نگرانم کرده !
    اونائی که میتونن کمکم کنن ممنون میشم بیان این تاپیک :

کد:

12. 3 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض برای دوستان کومودویی

رفتار شناسی HIPS

همینطور که دوستان مطلع هستند +D کومودو دارای رفتار شناسی مناسبی است و در برابر فایلهای ناشناخته ، کومودو از این قابلیت استفاده میکند.در دو مثال عملی سعی میکنم توضیحاتی ارائه بدهم:

در عکس زیر یک مخرب که توسط آنتی ویروس کومودو شناسایی نشده اجرا شده و اوتوسندباکس گردید، برای اطلاع از نظر کومودو در برابر این فایل میتوانیم مطابق عکس بر روی قسمت نشان داده شده کلیک کنیم و فایلهای فعال در سندباکس را مشاهده کنیم:

و در پنجره باز شده همینطور که مشاهده میشود زیر عنوان Verdict که کومودو نظر خود را بیان میکند نوشته شده است:Suspicious ؛ یعنی کومودو از روی رفتار شناسی به فایل اجرا شده مشکوک است.و احتمال بسیار قوی فایل یک مخرب است.

پیغام واضحتر همان فایل به صورت پیغام زیر نشان داده میشود:

==

و مثال بعدی:

. . . و باز پیغام مشخص ترش این عکس است:

==
    این عکس :

اینجا یک مخرب اجرا میشود و اوتو سندباکس میشود و کومودو نمیتواند از روی رفتار شناسی تشخیص بدهد و در زیر عنوان Verdict نوشته شده است Unknown ؛ در برابر این فایلها: تا سالم بودن فایل برایمان مشخص نشده است به عنوان فایل سالم به کومودو معرفی نخواهیم کرد.

نتیجه:هر وقت کومودو فایلی را برد توی سندباکس حتما سری به بخش Verdict بزنیم.

14. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بعد مدتی در حدود سه ساعت و نیم ویروس یابی و اسکن در حدود یک میلیون و هفتصد هزار فایل توسط کمودو ،سیستم خودبه خود شات دان و خاموش میشه ،ایراد از چیه

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بعد مدتی در حدود سه ساعت و نیم ویروس یابی و اسکن در حدود یک میلیون و هفتصد هزار فایل توسط کمودو ،سیستم خودبه خود شات دان و خاموش میشه ،ایراد از چیه
    با سلام

به نظرم این مشکل ربطی به اسکن کومودو نداره.راستی وقتی کومودو اسکن کرد، مخربی پیدا کرد یا نه؟

دلیل اول مشکل سخت افزاری به ذهن میرسه، مثلا مشکل برای هارد و وجود بد سکتور یا سی پی یو خیلی داغ کند یا مشکل رم یا مشکل برای پاور و ...

شما سیستم را کاملا تمیز کنید و گرد و غبار داخل کیس و روی سی پی یو و پاور . . . . را کاملا پاک کنید و اگر قطعه جدیدی مثل کارت TV نصب کرده اید را فعلا جدا کنید.

اگر هنگام خاموش شدن صدای تق از هارد شنیدی احتمالا مشکل از هارد یا پاور است.ببین کابل پاور خوب وصله و شل نباشه؟ یا فن سی پی یو خوب کار میکنه ؟

شایدم برنامه ای مثل تایمر و auto shotdown این کارو بکنه.

در کل از اینکه به کومودو ربطی داشته باشه احتمالش خیلی ضعیفه.راستی در کنار کومودو نرم افزار امنیتی دیگری به

شکل فعال که نداری؟اگر اینجوریه اونو یا پاک کن یا به شکل دیسیبل داشته باش.

17. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بیزحمت آخرین ورژن کمودو و دیتابیسشو برام بنویسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •