تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 380 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان

با بودجه تقریبا یک میلیون تومان میشه تی وی 40 یا 42 اینچ گرفت؟

چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

در ضمن گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، ببخشید میشه برای ما و دوستان توضیح بدین دوام پنلها رو چجوری اندازه گرفتین شما و به این نتیجه رسیدین که تو سونی فقط پنلهای گران قیمت و ژاپنی دوام خوبی دارن؟
    من تا حالا جایی ندیدم شما مدلی غیر شارپو معرفی کنید به کسی.
    راستی مدلهای کواترون شارپ تا اونجا که دوستان خریدن و تو تاپیک تلویزیونهای شارپ که توسط آقای Kia.tahmtan درست شده برای بقیه توضیح دادند، تو تصاویر SD کیفیت مطلوبی ندارند و فقط در پخش Full HD حرفی واسه گفتن دارند.
    خودتون تو این تاپیک یه نگاه به پست اونایی که Le8300 خریدن بندازید متوجه میشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به حرف Fan ها هم اصلا گوش نکنید، سوالتونو از کسی بپرسید که خودش داره از یه محصول استفاده میکنه.
    شعارهای کارخونه ها باد هواست، هر شرکتی میگه مال من بهتره و عمر پنلهای من بیشتره.
    اين كاربر (samira_googleOne) براي قديمي هاي اين فروم آشنا هستند كساني كه جديدا ميان گولش رو نخورن بارها هم به به مسئولينه فروم گوشزد شده نميدونم چرا اقدامي نميكنن!
    Last edited by test14; 08-04-2012 at 11:25.

3. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله تلاششون ایجاد رنگهای طبیعی بوده.
    اما مسئله اینه چقد تو کواترون موفق عمل کرده باشن در 2011، چون کواترونشون هنوز اوله اوله راهه.
    اونام که می خرن بعضیا از تصویر SD ایش ناراضین.
    در مورد کیفیت تصاویر SD توی چند تا مطلب بالا توضیحاتی به دوست عزیزمون sameti دادم و اما در مورد کواترون باید بگم که واقعا" مقایسه کیفیت رنگهای زنده و طبیعی این tv با برخی از مدلها کاملا" قابل مشاهده هست و به راحتی میشه طبیعی و زنده بودن رنگ زرد رو توی کواترونها دید که موجب به وجود آوردن تصاویر بی نظیری شده ...
    بازهم میگم این موضوع سلیقه ای هست . بعضی ها از رنگهای تند و غیر طبیعی لذت میبرند و برخی از رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیت ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اين كاربر (samira_googleOne) براي قديمي هاي اين فروم آشنا هستند كساني كه جديدا ميان گولش رو نخورن بارها هم به به مسئولينه فروم گوشزد شده نميدونم چرا اقدامي نميكنن!
    شما حالت خوبهههه ؟!!!! اتفاقا" شما هم برای قدیمی های فروم آشنا هستین !!!! به این خاطر که همیشه دنبال جنجال و حاشیه ای!!! مثلا" من چه گولی میتونم بزنم ؟!!! یا به اصطلاح گول زدن افراد ! برای من چه سودی میتونه داشته باشه ؟!!! اینکه پیشنهادم رو با دلیل و منطق مطرح میکنم دلیل بر ناراحتی شما شده ؟!!!! تا حالا به خاطر ندارم پیشنهادی که به دوستان کردم بدون ذکر دلایلی که توی بیانشون مطمئن هستم ، بوده باشه !!!! به هر حال امیدوارم این حال شما یه روزی خوب بشه !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط parham511 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام، ببخشید میشه برای ما و دوستان توضیح بدین دوام پنلها رو چجوری اندازه گرفتین شما و به این نتیجه رسیدین که تو سونی فقط پنلهای گران قیمت و ژاپنی دوام خوبی دارن؟
    من تا حالا جایی ندیدم شما مدلی غیر شارپو معرفی کنید به کسی.
    راستی مدلهای کواترون شارپ تا اونجا که دوستان خریدن و تو تاپیک تلویزیونهای شارپ که توسط آقای Kia.tahmtan درست شده برای بقیه توضیح دادند، تو تصاویر SD کیفیت مطلوبی ندارند و فقط در پخش Full HD حرفی واسه گفتن دارند.
    خودتون تو این تاپیک یه نگاه به پست اونایی که Le8300 خریدن بندازید متوجه میشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به حرف Fan ها هم اصلا گوش نکنید، سوالتونو از کسی بپرسید که خودش داره از یه محصول استفاده میکنه.
    شعارهای کارخونه ها باد هواست، هر شرکتی میگه مال من بهتره و عمر پنلهای من بیشتره.
    parham عزیز من نگفتم فقط پنلهای گران قیمت سونی دوام خوبی دارن !!! من خودم بارها ex520 رو به دوستانی که بودجه معمولی داشتن پیشنهاد کردم ولی وقتی دوستان میگن پنل بادوام میخوان و مشکل بودجه ندارن منطق حکم میکنه که بهترینهایی که میشناسم رو مثل hx925 سونی و یا le8300 شارپ و یا vt30 پاناسونیک رو معرفی کنم که مرغوبیت پنل ژاپنیشون و کیفیت تصویرشون کاملا" محسوسه و حالا اینکه کدوم رو پیشنهاد بدم بر میگرده به بودجه و انتظارات کاربر از tv و ...
    در مورد کیفیت تصویر sd تلویزیونهای شارپ توی همین تاپیکی که گفتی اگه یادت باشه یه سری دوستان اولش اومدن نارضایتی خودشون رو اعلام کردن ولی به مرور به کمک راهنمایی های سایر دوستان تنظیمات tvشون رو تغییر دادن و بارها اومدن و رضایت خودشون رو اعلام کردن و ...
    به هر حال کاری که ما اینجا میکنیم راهنمایی دوستان بر اساس دیده ها و تجربیاتمون هست و در نهایت خودشون هستن که میتونن با دیده های خودشون این مطالب رو جمع بندی کنن ....
    موفق باشی
    Last edited by samira_googleOne; 08-04-2012 at 14:42.

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

دوستان سلام
    یه راهنمایی میخواستم
    بین nx710 46 سونی و d8880 سامی کدومو پیشنهاد میدین؟
    تو همین قیمت دیگه چه تلویزیونی خوب هست؟
    سوال آخرمم اینه که اگه از بانه بگیرم چقد فرق میکنه اصلن فرق میکنه؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    یه راهنمایی میخواستم
    بین nx710 46 سونی و d8880 سامی کدومو پیشنهاد میدین؟
    تو همین قیمت دیگه چه تلویزیونی خوب هست؟
    سوال آخرمم اینه که اگه از بانه بگیرم چقد فرق میکنه اصلن فرق میکنه؟
    مسلما d8880 بهتره حتی از nx720 هم بهتره هم از نظر فرکانس انطباق و هم از نظر امکانات جانبی.

9. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کلا" مقایسه پلاسما با led درست نیست چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی در مورد غیر واقعی بودن رنگ تصاویر شارپ که گفتی باید بگم که شارپ و به خصوص مدل le8300 دارای رنگهای زنده و کاملا" طبیعیه و تمام تلاش تکنولوژی کواترون توی ایجاد رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیته و اینکه به دلیل مرغوبیت خوبی که پنل این tv ها داره کیفیت تصاویرش خیلی خوبه . در مورد مدل VT30 هم باید بگم یکی از بهترین پلاسماهای موجود بازاره .
    با سلام
    دوست عزیز نمیدونم خودتون به این نتیجه رسیدید ویا اینکه این حرف رو از جائی نقل قول میکنید که نمیشه پلاسما و ال سی دی ها رو با هم مقایسه کرد .به هر جهت با این گفته کاملا مخالفم دلیل این مسئله هم اینست که هر دو با نام تلویزیون شناخته شده و کارکرد یکسانی دارند (پخش تصویر و صدا ) و بحث سر این که کیفیت کدامیک از این HDTV ها بهتر هستش .
    چه ال سی دی و یا پلاسما همگی در قالب HDTV ها جای میگیرند و از این رو میشه اونها رو با هم مقایسه کرد .
    شما فرمودید که کیفیت تصویر تلویزیون le8300x خیلی بالاست و full hd هست ولی در جواب شما باید بگم که تلویزیون LE8300 هم مثل اکثر تلویزیونهای امروزی فول اچ دی هستش و این مسئله به تنهائی نمیتونه ضامن کیفیت یک تلویزیون باشه اگه این جوری بود که خوب تمام تلویزیونهای فعلی باید کیفیت بالائی داشته باشند و دیگه نیاز به بحث نبود در صورتی که اکثر استفاده ما از HDTV های امروز دیدن تصاویر SD هستش و خوب بیشتر بحث ما در مورد LE8300 در مورد همین تصاویر هستش گر چه که تصاویر اچ دی اون هم کیفیت قابل قبولی نداره . چون نکته اصلی کیفیت بد رنگهای اون هستش و به نظر میاد کواترون بودن فقط میتونه یک حربه تبلیغاتی باشه ، در واقع اگه کواترون یه تکنولوژی به درد بخور بود تا به حال تمام رقیبان این شرکت به دنبال اون رفته بودند ، چون امروزه اکثریت شرکتها در یک رقابت تنگاتنگ با یکدیگر قرار دارند و حتی مشاهده نمیشه که شرکت دیگه ای به دنبال کپی کردن این مسئله رفته باشه چه برسه به اینکه بخواد تو این زمینه سرمایه گذاری کنه . برای مثال تکنولوژی سه بعدی که شرکتها یکی پس از دیگری به اون دست یافتند ویا تکنولوژی Local Dimming که شرکتها یکی پس از دیگری برای بالابردن کیفیت تصویر و عقب نموندن از دیگران رقیبان تی وی های خود را بدان مجهز میکنند .
    در ضمن جناب behzad habib به نکته درستی اشاره کردند که کواترون بودن باعث افت دقت رنگها شده برای این منظور میتونید به سایت hdtvtest مراجعه کنید و ریویو های مربوطه به شارپ رو مطالعه کنید .

البته من با گیرنده دیجیتال داخلی شارپ تصاویر رو دریافت میکردم واز کیفیت تصاویر اون ناراضی بودم ، حال شما حساب کنید اگه تصاویر به صورت انالوگ دریافت میشد کیفیت از اینی هم که بود پائین تر می رفت .به همین دلیل عرض میکنم که توضیحات شما به هیچ عنوان قانع کننده نیست . مشگل اصلی این تی وی کیفیت پائین رنگهای اون هستش نه اینکه پنل ساخت کدام کشور ویا دارای چه تکنولوژی هست و تصویر آنالوگ دریافت میشه ویا دیجیتال . در واقع به استناد حرفهای شما باید در موقع خرید ببینیم پنل ساخت کدوم کشور و چه تکنولوژیهائی رو داراست و بعد خود پنل رو ورداریم بیاریم خونه و هر کس پرسید تصویرش کو ، بگیم که تکنولوژی زیاد داره ، مگر به جز این هست که در موقع خرید بابت بسیاری از این تکنولوژی های غیر قابل استفاده حداقل در کشور خودمون باید پول بدیم و دست آخر خیلی از اونها رو استفاده نکنیم .
    به نظر من کواترون هم میتونه یکی از این تکنولوژی های به درد نخور باشه که بابتش به راحتی از ما پول میگیرند و ای کاش حداقل تاثیری در کیفیت تصویر داشت که متاسفانه نتیجه عکس میده .
    با تشکر
    Last edited by sameti; 08-04-2012 at 19:03.

11. 4 کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در مورد کیفیت تصاویر SD توی چند تا مطلب بالا توضیحاتی به دوست عزیزمون sameti دادم و اما در مورد کواترون باید بگم که واقعا" مقایسه کیفیت رنگهای زنده و طبیعی این tv با برخی از مدلها کاملا" قابل مشاهده هست و به راحتی میشه طبیعی و زنده بودن رنگ زرد رو توی کواترونها دید که موجب به وجود آوردن تصاویر بی نظیری شده ...
    بازهم میگم این موضوع سلیقه ای هست . بعضی ها از رنگهای تند و غیر طبیعی لذت میبرند و برخی از رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیت ....
    با سلام
    دوست عزیز من دقیقا به خاطر دیدن رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیت مجبور شدم تلویزیون شارپ رو با ضرر زیاد بفروشم و یک تی وی دیگه تهیه کنم . چرا که تصویر شارپ یه حالت خاصی داشت و انگار یه گرد خاکی رنگ رو بروی تصویر پاشیده باشند ، البته این مورد فقط برای من نبود و آقای دانیال نیز همین مشگل رو با تی وی داشتند که آخرین خبری که من از ایشون دارم ، پس از کلی سرو کله زدن با تنظیمات این تی وی و عدم دستیابی به کیفیت رنگ مناسب تلویزیون شارپ رو فروخته بودند و یه مدل از سامسونگ سری 8000 رو تهیه کرده بودند البته چند کاربر دیگه هم در تایپک شارپ همین مشگل رو داشتند و در نهایت مشگل این تی وی فراتر از تصاویر SD هست . رنگ زرد رو از ترکیب رنگهای دیگه هم میشه به دست آورد مثل تمام تلویزیونهای دیگه ، حتما نیازی به کواترون بودن نیست . شما چه جوری در بین رنگهای دیگه متوجه طبیعی بودن رنگ زرد شدید .البته رنگها در یک تلویزیون باید همگی طبیعی و زنده باشند نه یک رنگ خاص

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان

با بودجه تقریبا یک میلیون تومان میشه تی وی 40 یا 42 اینچ گرفت؟

چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

در ضمن گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.
    کسی نیست راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •