سلام به همه و پروفشنال.شیفت2نسبت به نسخه1از نظرگرافیک و موزیک و صداگذاری و گیم پلی بهتره و واقعا یک بازی حرفه ای است.ارزش بازی کردن رو داره.
سلام به همه و پروفشنال.شیفت2نسبت به نسخه1از نظرگرافیک و موزیک و صداگذاری و گیم پلی بهتره و واقعا یک بازی حرفه ای است.ارزش بازی کردن رو داره.
سلام بچه يه سوال
اين نسخه قشنگ تره يا شيفت 2؟
این کلا سریش با شیفت فرق می کنه ، شیف ریسینگ تو پیست هست این مسابقه تو شهر
من اینو بیشتر می پسندم ، کلا از شیفت 2 خوشم نیومد ، گرافیکش در هر بوقلمونه
سلام
چرا این بازی اینهمه فرمونش سنگینه و خیلی دیر دور می زنه سر پیچ ها خیلی در جواب میده . چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
آره واسه ما هم سوال هستش. واسه همین نمیشه درست بازی کرد همش عقب میمونی! یا اینور اونور میزنی! کلا خرابه همین فرمونش درست نکردنش!
به عادت بستگی داره!اگه سرپیچ ها یکی دوبار گاز رو ول کنید و دوباره گاز بدید ماشین خیلی قشنگ دریفت میزنه!!!!
من این بازی رو خیلی خوب بازی میکنم و مشکلی ندارم!ولی تو شیفت و سایر بازی ها به سبک شیفت اصلا نمیتونم بازی کنم!فرمونشون خیلی تیزه و غیر طبیعیه!
نسخه های most wantedوh pursuitsنسبت به دیگر بازیهای race خیلی جذابترند.من میدونم بازم EA میترکونه.بی صبرانه منتظرم.![]()
اتفاقا اصلا اینطور نیست و کنترل ماشین خیلی راحته باید سر پیچها حتما سرعت با ترمز کم بشه من همه مرحله ها رو طلا گرفتم.بی اندازه بازیش قشنگه خیلی هم تو این بازی ادعا دارم.![]()
سلام
دوستان می خواستم بدونم این بازی رو میشه به صورت دونفره با کی بورد هم بازی کرد ؟ اگه میشه چطوری باید دونفره ش کنم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)