تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 311 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستانه گله گلاب!
    من به مشکلاتی برخورد کردم که از دیده خودم عجیب است!
    لطفا به بنده ی حقیر حلپ نمایید!!!
    1: آقا ما یک زمانی Staff Upgrade و نمی دونم Youth Academy و... داشتیم اینها کجا رفتن؟؟( آدرس دقیق )
    2:بعد اینکه اون مشکل دوربین Dynamic V2 هم هنوز هست!!
    3: شما با کدوم دوربین بازی می کنین؟
    یک باگ هم به نمایش اومد که حکایت از این دارد :
    وارد زمین بازی شدم ، بازی با صدایه اسف ناک داور شروع شد آقا یکدفعه بازیکنا جاهاشونو اشتباه رفته بودن
    یعنی اینکه بازی شروع شد! همه جاهاشونو عوض کردن! دروازه بان از سمت چپ رفت راست
    خلاصه باگه جالبی بود!!
    نمی دونم یک سنسی در بدنم میگه که آپشن هایه بازی یکمی کمن...

2. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ببخشید یکی از دوستان جواب بده لطفا
    اینکه آیا درسته که کلا این بازی شبیه همون fifia world cup 2010 هست؟ یعنی گرافیک و حرکات و کلا همه چیز
    و اینکه بر خلاف پارسال با نسخه کامپیوترش هیچ فرقی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خب امین بازیو که گرفتی خودت چه تیمی رو در چه حالتی انتخاب میکنی ؟
    حسین باورت میشه من تا الان هیچ مودی رو امتحان نکردم و هنوز دارم روی سرعت بازی کار میکنم دی:
    واینکه بفهمم این چه مرگش میشه بعضی مواقع بازی سریع میشه
    اما احتمالا یه تیم از لیگ انگلیس رو بر میدارم.یه جورایی بنظر میاد رو این لیگ بیشتر کار کردن.مثلا شما با منچستر تو الترافورد بازی کنید انگار واقعا همونجا یید! و همینطور چهره های بیشتری از بازیکنای این لیگ رو با این تکنولوزی جدیدشون درست کردن.
    من یا استون ویلا رو انتخاب میکنم یا تاتنهام.روی manual و درجه سختی ورد کلاس.
    Last edited by JUSTIN11; 30-09-2010 at 23:52.

5. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حسین باورت میشه من تا الان هیچ مودی رو امتحان نکردم و هنوز دارم روی سرعت بازی کار میکنم دی:
    واینکه بفهمم این چه مرگش میشه بعضی مواقع بازی سریع میشه
    اما احتمالا یه تیم از لیگ انگلیس رو بر میدارم.یه جورایی بنظر میاد رو این لیگ بیشتر کار کردن.مثلا شما با منچستر تو الترافورد بازی کنید انگار واقعا همونجا یید! و همینطور چهره های بیشتری از بازیکنای این لیگ رو با این تکنولوزی جدیدشون درست کردن.
    من یا استون ویلا رو انتخاب میکنم یا تاتنهام.روی manual و درجه سختی ورد کلاس.
    دوستان تنظیمات حالتهای manual یا assistant یا semi میتونین بگین چه حالتی بگذارم تا بازی واقعی بشه ترو خدا زودتر میخواهم بازی کنم نوکرررررررررررررررررم

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

دوستان تنظیمات حالتهای manual یا assistant یا semi میتونین بگین چه حالتی بگذارم تا بازی واقعی بشه ترو خدا زودتر میخواهم بازی کنم نوکرررررررررررررررررم
    تو ستینگ کنترل بازی پاس - شوت -سانتر و خلاصه هرچی دیدی رو manual کن.ولی اولش خیلی سخته باید تمرین کنی

:بعد اینکه اون مشکل دوربین Dynamic V2 هم هنوز هست!!
    3: شما با کدوم دوربین بازی می کنین؟
    دوربین tele که دیگه خیلی قدیمی شده و تو فوتبال واقعی هم ازش استفاده نمیشه.حالت برادکست هم زیاد قابل انعطاف نیست و ثابته.بقیه دوربینها زیاد جالب نیستن.
    امسال در pes دوربین واید بازی خیلی عالی شده .هرچی خواستم همونو رو فیفا در بیارم نشد.
    Last edited by JUSTIN11; 01-10-2010 at 01:09.

8. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقا از شانس بد ما این بازی زبان English نداره !!! نمیشه کاریش کرد که درست بشه ؟؟؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اما در مورد بخش بالا یک مقدار اختلاف نظر داریم .به نظر من نسخه 11 نسبت به 10 پیشرفتش بیشتر بوده تا نسخه 10 به 9 .
    اساس تحولات نسخه 11 رو میشه نسخه 10 حساب کرد ولی تو نسخه 2010 همه چیز گیم پلی با اومدن اون حرکت 360 درجه به کل عوض شد. کلا فکر نکنم به این زودی ها جهشی مثه نسخه 10 ایجاد بشه.
    نسخه 10 بازیهای فوتبال رو واقعا دوباره تعریف کرد ولی نسخه 11 بهبودی بود برای 10

11. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به هیچ وجه از فیفا 11 راضی نیستم!!!

انتظار بازی به مراتب بهتری رو داشتم ... دیروز با کلی شوق و ذوق رفتم بازی رو گرفتم و از دیشب تا حالا دارم بازی میکنم ... به نظر من نسبت به دمو پیشرفت خاصی نداشته فقط چند تا باگ بازی برطرف شده اما من از همین دیروز تا حالا چند باگ جدید و عجیب در بازی دیدم!!! این واقعا عجیبه چون من یک سال تمام فیفا 10 بازی کردم اما چنین باگهایی رو ندیده بودم !!!

سرعت بازی خیلی بالاست ... حسین جان شما می گفتی سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده اما من سرعت بیشتری رو نسبت به دمو می بینم. کیفیت بازی به نظر من در حالت بارانی با حالت معمولی تفاوت خاصی با هم ندارند در حالی که در فیفا 10 این تفاوت کاملا محسوس بود!

بازی خیلی خیلی خیلی راحته این اعصاب منو خورد کرده !! روی درجه افسانه ای تو منیجر مد با منچستر 5 بر یک چلسی رو بردم! این در حالی هست که بدون تمرین بازی رو در منیجر مد شروع کردم!

CPU به طور کاملا غیر واقعی از تکنیکهای فضایی استفاده میکنه جاهایی که اصلا نیاز نیست و خیلی راحت می تونه گل بزنه تکروری میکنه... جالب تر اینکه با تیم دسته سومی انگلیس بازی کردم بازیکنانش آن چنان تکنیکهایی می رفتند که بازیکنانی مثل کاکا ، مسی و ... تو خوابشون هم نمیزنند!! جالبه مدافعین دریبل زیدانی میزنند!!!

مثل فیفا کارنت که با یک قلق می شد گلهای زیادی زد اینم اینطوریه جالبه تو دمو اینطوری نبود!! من الان از یه سبک و یه حرکت منحصر به فرد تو هر بازی با وین رونی گل میزنم!! همین بازیو واقعا خسته کننده کرده واسم

من از دیروز تا حالا فردیت گرایی رو اصلا تو بازی احساس نکردم ... شاید بیشتر بازی کنم این مورد احساس بشه ...پاسهای پینگ پنگی کماکان یکی از مشکلات اصلی بازی است و سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ... با بازیکنی مثل وین رونی از اول بازی تا اخر بازی مثل یه سوپر من همه تیمهای حریف رو قیچی میکنم و اصلا خسته نمیشه و حتی در دقایق 85 به بعد بازم استارتهای انفجاری میزنه!!! رنگ خستگیش زرد میشه اما هیچ تاثیری در بازیش نداره... مشکلی که در PES ازش گله می کردیم در این فیفا به اوج خودش رسیده و با بازیکنان سرعتی میشه راحت مانور داد!!

من قبلا به دمو نمره 9.2 رو داده بودم که از این نمره پشیمانم و باید بگم نمره ای بیشتر از 8 نمیشه به این بازی داد.

حالا درک میکنم چرا IGN نمره 8.5 به بازی داده

Last edited by konami-pes; 01-10-2010 at 09:15.

13. 9 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا سختی CAREER Mode خیلی بیشتر شده من تو Legendary فولام رو برداشتم بیچاره شدم تو Manual کنترل پاس رو گذاشتم رو SEMi ولی واقعا بازی سخت شده

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

3

به هیچ وجه از فیفا 11 راضی نیستم!!!

انتظار بازی به مراتب بهتری رو داشتم ... دیروز با کلی شوق و ذوق رفتم بازی رو گرفتم و از دیشب تا حالا دارم بازی میکنم ... به نظر من نسبت به دمو پیشرفت خاصی نداشته فقط چند تا باگ بازی برطرف شده اما من از همین دیروز تا حالا چند باگ جدید و عجیب در بازی دیدم!!! این واقعا عجیبه چون من یک سال تمام فیفا 10 بازی کردم اما چنین باگهایی رو ندیده بودم !!!

سرعت بازی خیلی بالاست ... حسین جان شما می گفتی سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده اما من سرعت بیشتری رو نسبت به دمو می بینم. کیفیت بازی به نظر من در حالت بارانی با حالت معمولی تفاوت خاصی با هم ندارند در حالی که در فیفا 10 این تفاوت کاملا محسوس بود!

بازی خیلی خیلی خیلی راحته این اعصاب منو خورد کرده !! روی درجه افسانه ای تو منیجر مد با منچستر 5 بر یک چلسی رو بردم! این در حالی هست که بدون تمرین بازی رو در منیجر مد شروع کردم!

CPU به طور کاملا غیر واقعی از تکنیکهای فضایی استفاده میکنه جاهایی که اصلا نیاز نیست و خیلی راحت می تونه گل بزنه تکروری میکنه... جالب تر اینکه با تیم دسته سومی انگلیس بازی کردم بازیکنانش آن چنان تکنیکهایی می رفتند که بازیکنانی مثل کاکا ، مسی و ... تو خوابشون هم نمیزنند!! جالبه مدافعین دریبل زیدانی میزنند!!!

مثل فیفا کارنت که با یک قلق می شد گلهای زیادی زد اینم اینطوریه جالبه تو دمو اینطوری نبود!! من الان از یه سبک و یه حرکت منحصر به فرد تو هر بازی با وین رونی گل میزنم!! همین بازیو واقعا خسته کننده کرده واسم

من از دیروز تا حالا فردیت گرایی رو اصلا تو بازی احساس نکردم ... شاید بیشتر بازی کنم این مورد احساس بشه ...پاسهای پینگ پنگی کماکان یکی از مشکلات اصلی بازی است و سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ... با بازیکنی مثل وین رونی از اول بازی تا اخر بازی مثل یه سوپر من همه تیمهای حریف رو قیچی میکنم و اصلا خسته نمیشه و حتی در دقایق 85 به بعد بازم استارتهای انفجاری میزنه!!! رنگ خستگیش زرد میشه اما هیچ تاثیری در بازیش نداره... مشکلی که در PES ازش گله می کردیم در این فیفا به اوج خودش رسیده و با بازیکنان سرعتی میشه راحت مانور داد!!

من قبلا به دمو نمره 9.2 رو داده بودم که از این نمره پشیمانم و باید بگم نمره ای بیشتر از 8 نمیشه به این بازی داد.

حالا درک میکنم چرا IGN نمره 8.5 به بازی داده

قابل توجه تمام دوستانی که از fifa یه امسال دفاع می کردن نه این دوستمون بلکه تمامی دوستان هی نمره پارسالو به رخ همه می کشیدین دیدین چی شد .....معلوم بود از همون اولش...وبعضی از دوستان هم در چند پست قبل گفتن که ما به نمره سایت ها کاری نداریم حالا که نمره کم شده کاری ندارین نمره 9 بود که کاری داشتید. ! ! !
    همون بلایی که سره PES اومد داره سره این هم مییاد (خدا بخیر کنه) ولی امسال PES خدایش بهتر کار کرده ...

توجه: کلان منظور خواصی نداشتم و نمی خوام کسی روناراحت کنم فقط خواستم بدونید ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •