تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 451 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مگه دست خودمونه که شیر نکنه؟ کجاباید برم؟ نگفتی من از کجا اخرینش رو دانلود کنم واسه این کارت 5730 ? میتونی بهم لینکشو از سایت ati بدی؟ راستی اون نمره ای هم که ویندوز به رم میده 6.2 هست نه 5.6 فکر کنم اون نمره مال کسایی هست که باس رمشون کمتره

هر چی در این مورد سرچ میکنم مطالب قدیمیه. آخه قدیم کارت گرافیک رم کمتری داشتن ... الان اوضاعشون خوبه تازه رمشون از رم سیستم قوی تره و نیازی ندارن به این رمها. همش همون گزینه ی AGP Aperture size رو میبینم تو سرچا ...

اصلا بی خیالش ... اینجا رو ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1024 MB and up
    Currently 1024 MB and more graphics RAM only makes sense for high end cards (like the GeForce GTX 280M) unsing high resolutions and Antialiasing. For SLI or Crossfire combinations, you have to count the amount of RAM each card has (and not sum it up as both cards store the same things in their memory).

رم بیشتر از یه گیگ تو بازیهای امروزی تنها در مورد کارت گرافیکای خوفی مثل GTX280 میتونه موثر باشه. واسه ما همین یه گیگ کافیه.

لینک فرپس کرک شده که بشه اگه لازم شد چیزی کپچر کرد یا امکانات کاملش رو استفاده کرد:

کد:

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفتم که احتمالا بلد نیستن بایوس پروگرم کنن و کل ماردبورد رو عوض میکنن. همین طور هم شده. امروز زنگ زدم ببینم چه خبر ... فعلا باید صبر کنم بین 1 تا 7 روز دیگه مادر بورد برسه.

خودشون هم زنگ نزدن احتمالا مثل کشورای خارجی رایگان تعویض میشه. ولی اگه بخوان پول بگیرن باید حسابی دعواشون کنم. پر رو نشن یه موقع !!!

با این حساب ، باید چشم به نظر ، عمل و نتیجه ی مراجعه به سازگار ارقام باشم! امیدوارم اونا متفاوت عمل کنن!
    شنبه ی اینده که مراجعه می کنم تا حدودی مشخص خواهد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا 2 ماهی میشه این لپتاپو خریدم و ازش راضیم ، فقط یه مشکل هست که نمیدونم فقط ماله من اینطوریه یا نه !
    سیستم من هر 5 یا 10 دقیقه کار کردن یه تیک کوجیکی میزنه مهم نیست تو چه برنامه ای باشی در همون حین تیک زدن هم صدایی شبیه موقعی که cd داخل درایو در حال خواندن باشه میده البته این مساله تو بازی ها بیشتر به چشم میاد .
    هارد لپتاپ من 640 گیگ با دور 5400 هست ، نمی دونم مشکل از دور پایین بودن هارده یا نه

لطفا اگر کسی نظری چیزی داره بگه ،ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا 2 ماهی میشه این لپتاپو خریدم و ازش راضیم ، فقط یه مشکل هست که نمیدونم فقط ماله من اینطوریه یا نه !
    سیستم من هر 5 یا 10 دقیقه کار کردن یه تیک کوجیکی میزنه مهم نیست تو چه برنامه ای باشی در همون حین تیک زدن هم صدایی شبیه موقعی که cd داخل درایو در حال خواندن باشه میده البته این مساله تو بازی ها بیشتر به چشم میاد .
    هارد لپتاپ من 640 گیگ با دور 5400 هست ، نمی دونم مشکل از دور پایین بودن هارده یا نه

لطفا اگر کسی نظری چیزی داره بگه ،ممنون میشم راهنماییم کنید.

فکر کنم به هارد مربوط میشه. سابقا دیدم بچه ها تو فروم میگفتن صدای تیک میده. منم گاهی این صدا رو شنیده بودم. هر 4 یا 5 ثانیه یه بار صدا میداد. البته 4 یا 5 ثانیه نه دقیقه !!!

مال من هاردش وسترن دیجیتال بود. برنامه ای هم نصب نبود که مثلا بخواد دفرگ کنه هارد رو. ولی اون صدای خیلی کم میومد.

خب نمیدونم مشکل چیه ولی این کارو کن :

اگه برنامه ای داری که یواش یواش دفرگ میکنه ممکنه ایراد از اون باشه. با توجه به اینکه میگی صدایی شبیه سی دی میده ممکنه مشکل از هارد باشه.
    این رو هم تست کن که آیا صدا از سمت هارد یعنی سمت چپ زیر جای دست میاد یا برعکس از اون طرفش که سی دی هست میاد. اگه از هارد باشه فکر کنم باید به گارانتی هم نشون بدی که مشکلش زودتر حل بشه.

راستی من هارد اکسترنالم رو میزنم جلوی کیس کامپیوتر خودم و بعضی کامپیوتر ها که پورتهای جلوش با فلش یا هدفون و یو اس بی های دیگه مشکل نداره، مشکل داره !!!! چراغش روشن میشه و تو پی سی میبینم پیام میده و میخواد باز کنه ولی یکمی مکث میکنه و صدای قطع و وصل شدن شبیه سی دی به قول شما میده !!!!

اشکال ار هم کیفیت پورتهاست که به خاطر خوب نبودن اتصال یکم آمپر کم میدن به هارده و نمیذارن کار کنه. گاهی کابل رو اینور اون ور میکنم و تو یه حالتی بالاخره مشکل حل میشه و کار میکنه ولی معمولا باید به پورت پشت کیس یا پورتهای دیگه ی جلوی کیس بزنم که کار کنه.

صداش شبیه صدای سی دی هست .... ممکنه هاردت محکم مونتاژ نشده باشه و با یه کوچولو سفت کردنش مشکل حل بشه.

من زیاد وارد نیستم. بزار بقیه ی دوستان که خوب واردن نظر بدند و بعدش یه فکری کن.
    Last edited by alireza1411; 14-09-2010 at 22:53.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

alireza1411 عزیز ممنون از اینکه جواب دادی
    شاید منظورم رو خوب متوجه نشده باشی ، منظورم از تیک زدن فقط صدا نیست منظورم اینه که برای 3-5 ثانیه سیستم گیر میکنه صدایی شبیه چرخش cd داخل درایو میده بعدش درست میشه انگار بخواد یه چیزیو لود کنه نمیدونم یه همچین چیزی که هر 10 -15 دقیقه اینجوری میشه البته این زمانی که میگم دقیق نیست بالا پایین داره

منتظر نظر دیگر دوستان هستم

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شاید منظورم رو خوب متوجه نشده باشی ، منظورم از تیک زدن فقط صدا نیست منظورم اینه که برای 3-5 ثانیه سیستم گیر میکنه صدایی شبیه چرخش cd داخل درایو میده بعدش درست میشه انگار بخواد یه چیزیو لود کنه نمیدونم یه همچین چیزی که هر 10 -15 دقیقه اینجوری میشه البته این زمانی که میگم دقیق نیست بالا پایین داره

PC من هم یک همچین مشکلی داشت، موقعی که داشت عادی کار می‌کرد، یکدفعه یک سکته میزد و بعد یک مدت کوتاهی دوباره خوب میشد (البته کاملا مشخص بود که هارد درگیر شده)، من TAsk MAnager رو فعال کردم و دیدم که هر موقع که اینجوری میشه، CPU USAGE میشه 100!!! سیستم رو که مطمئن بودم اشکالی نداره، شک‌ام به ویندوز بود که وقتی ویندوزش رو عوض کردم، درست شد و الان هم بخوبی داره کار می‌کنه. من فکر می‌کنم احتمالا یکی از فایل‌های سیستمی‌اش مشکل پیدا کرده بود...

رامین

8. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

منظور من هم صداش نبود. چون تو هر برنامه ای هستی این طوری میشه معلومه مشکل از هارده. میدونم دقیقا چه حالتی میشه سیستمتون. ویندوز سون وقتی از هارد به هارد کپی میکنی تموم انرژی رو میذاره واسه اینکار. واسه همین سرعت باز و بسته کردن برنامه ها به شدت کم میشه. مال شما تقریبا صفر میشه و مشکل اساسه.

دوستمون حرف خوبی میزنه. اگه مصرف سی پی یو هم تو اون لحظه به صد در صد برسه یه برنامه ای در حال کاره حالا ممکنه دفرگ کنه یا ویروس باشه یا هر چیه به هارد گیر میده طوری که برای چند لحظه برنامه های دیگه تعطیل میشن. این سی پی یو رو زیر نظر بگیر ...

اگه از ویروس باشه با ویندوز عوض کردن همه چی ردیف میشه. اگه از برنامه ی خاصی هم باشه باز با ویندوز عوض کردن حله.

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اق علیرضا .
    داداش من رفتم fraps رو گرفتم . توبازی under cover با اخرین تنظیمات مثل smoke و car damage بهم حدود 40 و 41 و 39 پایینتر نمیده . اما نمیدونم حالا مشکل از کرک بازیه یا نه . اما اساس میکنم بازی سر پیچها یکمی کند میشه! اما fraps که تغییری نمیکنه . جالب ایناست بدون high و فقط رزولوشن رو که بالا میبرم بهم 250 تا fps میده اما بازم اون حالت رو داره! چه کنم داداش؟ من تو gta 4 که روی high , anti aliasing 16 بهم راحت 80 تا رو میده حالا نمیدونم چکار کنم؟ یک اپدیت خود لنوو گذاشته مال 4 ماه پیشه ! 329 مگ اونو گرفتم ! اسمشم زده amd driver بعد رفتم از خود سایت ati هم اپدیت مخوصو کارتو به نام کاتالیست گرفتم 60 مگ حالا نمیدونم کدومو وصل کنم . اصلا کاتالیست چیه؟ باید فعالش کرد؟ نمیدونم والا . اپدیت گرافیکتونو از کجا شما گرفتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظور من هم صداش نبود. چون تو هر برنامه ای هستی این طوری میشه معلومه مشکل از هارده. میدونم دقیقا چه حالتی میشه سیستمتون. ویندوز سون وقتی از هارد به هارد کپی میکنی تموم انرژی رو میذاره واسه اینکار. واسه همین سرعت باز و بسته کردن برنامه ها به شدت کم میشه. مال شما تقریبا صفر میشه و مشکل اساسه.

دوستمون حرف خوبی میزنه. اگه مصرف سی پی یو هم تو اون لحظه به صد در صد برسه یه برنامه ای در حال کاره حالا ممکنه دفرگ کنه یا ویروس باشه یا هر چیه به هارد گیر میده طوری که برای چند لحظه برنامه های دیگه تعطیل میشن. این سی پی یو رو زیر نظر بگیر ...

اگه از ویروس باشه با ویندوز عوض کردن همه چی ردیف میشه. اگه از برنامه ی خاصی هم باشه باز با ویندوز عوض کردن حله.
    علیرضا و رامین جان ممنون ،شاید شما درست می گید ، من این قضیه رو بررسی می کنم شاید مشکل از ویندوز باشه .
    البته بگم من دوتا ویندوز روش دارم یکی همون سون 64 که از اول روش بود و یه سون 32 هم خودم نصبیدم روش تو هردو تاش همینطوریه و ویندوز 64 از همون اول همینطوری بود تقریبا

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام اق علیرضا .
    داداش من رفتم fraps رو گرفتم . توبازی under cover با اخرین تنظیمات مثل smoke و car damage بهم حدود 40 و 41 و 39 پایینتر نمیده . اما نمیدونم حالا مشکل از کرک بازیه یا نه . اما اساس میکنم بازی سر پیچها یکمی کند میشه! اما fraps که تغییری نمیکنه . جالب ایناست بدون high و فقط رزولوشن رو که بالا میبرم بهم 250 تا fps میده اما بازم اون حالت رو داره! چه کنم داداش؟ من تو gta 4 که روی high , anti aliasing 16 بهم راحت 80 تا رو میده حالا نمیدونم چکار کنم؟ یک اپدیت خود لنوو گذاشته مال 4 ماه پیشه ! 329 مگ اونو گرفتم ! اسمشم زده amd driver بعد رفتم از خود سایت ati هم اپدیت مخوصو کارتو به نام کاتالیست گرفتم 60 مگ حالا نمیدونم کدومو وصل کنم . اصلا کاتالیست چیه؟ باید فعالش کرد؟ نمیدونم والا . اپدیت گرافیکتونو از کجا شما گرفتید؟
    خب من نگرفتم مشکل چیه. وقتی آپشن ها رو نافعال میکنی گرافیک میاد پایین و سرعت اجرا میره بالا که طبیعیه. نید فور اسپید آندر کاور هم که گرافیکش زیاد خفن نیست که ... فکر میکنم 250 تا طبیعی باشه. همه چی فعال هم 30 40 تا خوبه. خب چون لب مرزه یه خورده بیاد پایین تر یعنی مثلا بشه 25 آدم حس میکنه کند شده. ولی اگه فرپس عدد ثابتی رو نشون بده ... بحثش فرق داره. نباید این جوری باشه.

اصلا تا حالا رو کامپیوتر جی تی ای بازی نکردم. نمیدونم چه قدر سرعت اجراشه ولی 80 به نظر یه خورده زیاد نیست ؟؟ مگه آخرین شماره ی جی تی ای همین 4 نبوده ؟ فکر کنم گرافیکش بالا باشه و 80 تا رو نتونه بره.
    من از همون لینکایی که دادم گرفتم. البته یه نسخه مخصوص جی پی یو های موبایل داره. اول اون رو نصب کرده بودم و بعد مال دستاپ رو نصب کردم. اون هم تو همون سایت ای ام دی هست. اینم لینکشه که هم مال 32 بیتیه و هم مال 64 بیتی:

کد:
    ببین کاتالیست یه برنامه برای مدیریت کردن تنظیمات کارت گرافیکه. درایور گرافیک هم یه بخش کوچولو از پکیجه. مثلا تنظیمات Power Play و iهمون تنظیمات آنتی الیاسینگ و Anisotropic Filtering و شماره مانیتور ها و .... همه توشه.
    Last edited by alireza1411; 15-09-2010 at 10:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •