به نظرم با این که این نسخه خیلی زیبا بود اما دیگه عمر COD داره تموم میشه... واقعا داره تکراری میشه... من شخصا دیگه تحمل غیر از MW 3 رو ندارم (گرچه شاید ساخته نشه)...بهترین نسخه ی کال آو که تا به حال بازی کردم همینه
به نظرم با این که این نسخه خیلی زیبا بود اما دیگه عمر COD داره تموم میشه... واقعا داره تکراری میشه... من شخصا دیگه تحمل غیر از MW 3 رو ندارم (گرچه شاید ساخته نشه)...بهترین نسخه ی کال آو که تا به حال بازی کردم همینه
آره منم موافقم ... خیلی دارن خزش میکنن.به نظرم با این که این نسخه خیلی زیبا بود اما دیگه عمر COD داره تموم میشه... واقعا داره تکراری میشه... من شخصا دیگه تحمل غیر از MW 3 رو ندارم (گرچه شاید ساخته نشه)...
نباید اینقدر تند تند نسخه بدن بیرون.
مثلا صبر کنن بعد از 2 سال یه نسخه کال آو بدن ... اینجوری فروششم بیشتر میشه چون همه تشنه ی کال آو میشن![]()
منم تاحدودی با این مورد موافقم ولی باید قبول کرد این نسخه از نظر تنوع گیم پلی و داستان(اگرچه نوع روایتش یه کم گیج کننده بود)واقعا نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت داشته...
یعنی در اصل میشه گفت ترکیبی از قسمتهای پرطرفدار سریهای قبل بود![]()
آقا یه توضیح درباره این مرحله زامبی بدید...
چطور باید ردش کرد؟
مرحله آخره؟
اگر نسخه 5 رو باز کرده باشید میبینید یک لول زامبی هم وجود داره این نسخه هم همین طوره هرچی زانبی بکشی بهت پول میده تا سلاح جدید بخری! ولی جزء مراحل بازی نیست.
آخرین مرحله بازی تو کشتی هستش.
این بازی به اندازه نسخه 6 جذاب نبود.
خداییش نسخه 6 خیلی خفن و هیجان انگیز بود.تا زنده هستم نمیتونم خاطراتش رو فراموش کنم.
من هنوز تو کف زامبی مد هست ، چرا مراحلش تمام نمیشه ؟
تو زامبی مد 3 مرحله هست که اولی بازه و دومی با تمام کردن بازی باز میشه تکلیف سومی چیه ؟
من هر کردوم از اون دو مرحله رو تا یک ساعت هم میرم به امید اینکه مرحه سوم آزاد بشه ولی انگار فایده نداره![]()
پس پست من کجا رفت . من گفتم توروخدا یکی کمک کنه چرا سیو ها مشکل دارن ؟ چرا سیو نمیشه ؟ مگه نباید برای سر هم چک پوینت سیو کنه . ولی فقط واسه من select level داره و از اول هر مرحله میتونم برم . چیزی به نام resume نداره !!!!!!!!
بازی رو که شروع میکنی اول یه بار برو تو قسمت زامبی ... بعد که برگشتی میبینی Resume Game اومدهپس پست من کجا رفت . من گفتم توروخدا یکی کمک کنه چرا سیو ها مشکل دارن ؟ چرا سیو نمیشه ؟ مگه نباید برای سر هم چک پوینت سیو کنه . ولی فقط واسه من select level داره و از اول هر مرحله میتونم برم . چیزی به نام resume نداره !!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)