دوستانی که دارن کلا چه عیبهایی تو این گوشی دیدن هر عیبی حتی خیلی کوچک رو بگن خواهشا ؟؟؟؟؟؟؟
به ظنرم،بهتره امتحان کنین.....
من این گوشی رو ندارم،ولی تا جالیی که من تو فروم های مختلف خوندم،اکثرا با این گوشی مشکل داشتن....تو صفحات قبلی،اگه مطالعه کنین من راه حل بسیاری از این مشکلات رو گفتم،ولی خوب حل کردن این مشکلات خودشون دردسر دارن....
خیلی ها با جی پی اس و قطب نما مشکل داشتن!!! مدارکش هم موجوده....
يعني شما ميفرماييد با اين برنامه مسجاي گوشي گالاكسي فارسي ميگيره و ميفرسته؟خودتون تست كرديد؟بعيد ميدونم با برنامه بشه فارسي بگيره يا بفرسته.
این برنامه اولین توصیه به تمام کاربران اندرویدی هستش!!! بدون نیاز به روت،بدون نیاز به هیچ چیزی اس ام اس هاتون رو فارسی میگیرد و می فرستید! البته برنامه در اصل مال اقایون عرب هستش!!!
با وجود احترامي كه براي جناب senaps قائلم اما اطلاعاتي كه ايشون ميدن اكثرا به نظرم اشتباهه.
کدوما مثلا؟ شما گ.شی رو داری، من گوشی رو ندارم...مسلما اطلاعات شما از مال من کامل تره،ولی خوب در مقام یه نفر که همه ی سایت ها رو میخونه،این اطلاعات رو گرفتم که در اختیار دوستان قرار میدم ......
مشکل 3 دکمه ربطی به 16 و 8 نداره.مربوط به یه سری رام های سنگاپوری هست که رامشون dxjg4 هست.این مشکل هم به طور رسمی حل نشده.روش هایی وجود داره که اونم ریسکش بالاست خصوصا برای کسانی که تازه کار هستن.
یک عدد 8 گیگ با مشکل سه دگمه در کل اینترنت پیدا کنین..... مشکل با رام رو نمیدونم،ولی راه حلش تغییر رام نیست!! از هر سه چارتا 16 گیگ،یکیشون لا اقل مشکل سه دگمه داشته!!!منابعش هم موجوده....
میشه بفرمایید چه خرابی گزارش شده؟؟؟؟من تو 5 فروم عضو هستم به جز یک مورد سوختگس پیکسل هیچ خرابی نشنیدم.
البته من بیش از 12 فوروم ایرانی عضو هستم،تو کلوپ لجندشون کسی چیزی نگفته،هیچ گزاریشی از مشکل نیست!! ایا این نشون دهنده ی عدم خرابی این گوشیه یا اینکه کسی این گوشی رو نداره؟!!
مشکل سه دگمه(حل شده! ولی کماکان یه مشکله! و راه حلش دانلود 120 مگ فایله!) مشکل جی پی اس( حل نشده! راه حلش ظاهرا اپدیت به 2.2 هستش که اطمینانی توش نیست!) مشکل وای فای ( که نسبتا حل شده!! ولی کماکان خیلی ها رو اذیت میکنه!)،مشکل قطب نما ( خیلی ها با تنظیم و کلا استفاده ازش مشکل داشتن!) و ....!!!
اتفاقا روش آنلاین آپدیت رام گوشی رو هیچ کدام از اساتید توصیه نکردن.چون ما تحریم هستیم و امکان قفل شدن گوشی وجود داره.
اتفاقا با یه چیز پی ان به راحت ترین صورت و پیشنهاد شده ترین حالت میتونید اپگرید کنین!!
اینکه میفرمایید دانلود از مارکت بدون مسکل و راه حله هم درست نیست.مارکت بدون استفاده از v p n برای ما ایرانی ها بستست و نمیتونیم ازش دانلود کنیم.
فکر نمیکنم اینو گفته باشم! نرم افزار هایی برای مارکت هستن که میشه با استفاده از اونها،بدون چیز پی ان،حتی برنامه ها و بازی ها پولی رو دریافت کرد!! نمونه هاشون هم خیلی زیاده فقط گاهی از کار می افتن!!
همه دوربین ها در شب همبنطورن.در حالت عکاسی Night تا حدی عکساش خوبه.چه بسا که من با ویواز 8 مگاپیکسلس و دارای فلاش در شب امتحان کردم بهتر بود.
امیدوارم که بشه شما رو قانع کرد که یه گوشی بدون فلاش،همیشه توی عکس برداری در شب و تاریکی،کمتر از یه گوشی با فلاش حرف داره!!! منم فقط همینو گفتم و توی توضیحم اعلام کردم که فیلم برداریش عالیه همینطور عکس برداریش البته فقط توی روز و یا جاهای با نور مناسب!
گویا شما در اتاق کنترل به سر میبرید که این گزارشات بهتون میرسه !!
نمونش اول همین صفحه،یکی از دوستان با جی پی اس مشکل داشتن!! بدون اینکه به اتاق کنترل نیازی باشه،میشه فهمید که خیلی ها با این مشکل دست و پنجه نرم کردن!!
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
عزيز فارسي كردن گوشي راهي جز تعويض رام نداره؛برنامه اينا هم روش تاثير نداره؛اگه با برنامه درست ميشد ديگه گوگل چه كاريه واسه هر منطقه يه رام بده بيرون.
تا جایی که من شنیدم،برنامه ی mirsal همیشه معرفی میشه برای کسانی که با sms مشکل داشتن!!!باری فارسی در اینترنت ولی فعلا تنها راه حل(جز اپدیت به فرویو!) روت و نصب رام کاستوم هستش که پر باگه و نمی ارزه مگه معروف هاش که بازم خیلی هاشون فارسی نداره!)
دوست عزيز ميشه بگي فلش كردن اين گوشي مثل گوشي مثلا جت يا مدلاي ديگه راحته يا دردسر داره و كار متخصصه چون ميخوام بدون گارانتي بگيرم با گارانتي خيلي گرونه در ضمن اينكه موقع خريد كه نميزارن روشن كني تست كني از كجا بفهممم مشكل 3 دكمه و ريكاوري نداره و اينكه ريكاوري دقيقا چي هست ممنونم از همه كه جواب دادين
مشکل سه دگمه حل شده و فقط توی گوشی های 16 گیگ هستش....درضمن،بهتون پیشنهاد میکنم تحت هیچ شرایطی گوشی رو بدون تست نگیرید حتی اگه رایگان بود!!!جی پی اسو قطب نما،وای فای و ... رو تست کنین حتمی...
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
راستی میتونید به این سایت مراجعه کنید و تمام شکلاتتون رو حل کنین!!(نکالتی که باید بهشون موقع خرید دقت کنین،برخی مشکلات گزارش شده،راه حل ها و سوالات و....)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید