درود. میشه علت اینکه made by samsung رو توصیه کردید، بگویید؟!
آیا دیگری تقلبیست و یا کیفیت پایین تری دارد؟!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
درود. میشه علت اینکه made by samsung رو توصیه کردید، بگویید؟!
آیا دیگری تقلبیست و یا کیفیت پایین تری دارد؟!
میشه آدرس بدی مثلا من این آواتار رو از کجا دان کنم؟
تو این سایت روسیه یه جایی 1 آدرس برای دان هست ولی از تو او صفحه نمیتونم دان کنم آدرسش اینه:
upload.com.ua/get/902097841/Magic Cube - AVATAR.rar
Last edited by ali_saeedi; 17-11-2010 at 16:23.
تو موبایلستان رو مدیافایر آپلود کرده بودن.
مثلا این لینک همون آواتاره که من از این دانلود کردم
بقیه اش هم همونجا هست فقط نمیدونم میشه اینجا لینکشون رو بدم یا نه؟ بهتره خودتون برید به قسمت بازیهای بادای موبایلستان. تو قسمت بازیهای -- شده صفحه 9 بقیه لینکها پیدا میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بنده 1 مشکلی با وایرلس دارم:
چندی هست یک مودم linksys wag120n که نوع n هم ساپورت میکنه خریدم اوایلش برای من خیلی خوب و عالی با سرعت بالا با این گوشی جواب میداد ولی حالا بعد از اینکه وصل میشم وقتی میخوام استفاده کنم مینویسه dns faild یا not response توجه کنید برادرم 5800 داره و راحت استفاده میکنه بدون هیچ مشکلی
نمیدونم تنظیمات گوشیم مشکل داره یا مودم اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه منو راهنمایی کنه ممنون از همه
Last edited by ali_saeedi; 18-11-2010 at 00:11.
مربوط میشه به مودم چو منم همچین مشکلی داشتم . البته مودم من TP-Link بود .
اگه لطف کنی راه حل بدی ممنون میشم
چه طوری باید درستش کنم؟
می تونی از این سایت استفاده کنی
فقط این دو نکته رو حتما به خاطر داشته باشید : 1 - حتما بعد از تنظیمات چراغ internet روشن بشه 2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DHCP Server مودم حتما روی گزینه Enabled باشه البته خود مودم به صورت پیشفرض اونو روی Enabled میذاره ولی اگر در گزارش اخر این گزینه روی disable بود اونو به Enabled تغییر بدید.
توجه : حتما ابتدا مودم رو ریست کن تا تمام تنظیمات به حالت اولیه برگرده
Last edited by younes.b.1367; 18-11-2010 at 00:42.
لینک دانلود real footbal 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود اواتار
لینک دانلودEarth worm jim HD
لینک دانلود smart office
لینک دانلود NFS SHIFT
دوستان برای نصب هریک از بازی های فوق به یه برنامه بعنوان پیش نیاز احتیاج دارین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا برای نصب real footbal 2010 باید ابتدا برنامه piano رو با استفاده از برنامه کیز نصب کنید(روی مموری کارت)
بعد از نصب piano باید گوشی رو تو حالت mass storge به کامپیوتر وصل کنید و به ادرس زیر برید:
مموری کارت ------> bada application<------ other
و در این قسمت فایل real footbal 2010 رو که از لینک بالا دانلود کردید رو جایگزین فایل نصب شده(piano) کنید بعد از انجام این مراحل وقتی piano رو باز میکنید بجاش real footbal 2010 باز میشه
خلاصه اینم یه جور هکه دیگه
به همین سادگی بازی کنید و به جونه هکر های عزیز دعا کنید
مراحل نصب سایر بازی های فوق نیز به همین ترتیب هست که عرض کردم و فقط پیش نیاز ها فرق میکنه.
پیش نیاز بقیه بازی ها به شرح زیره:
Earth worm jim HD= VflashON
NFS SHIFT=ARDefender
smart office=Compass
نکته: تنها مشکل این روش عوض نشدن Icon برنامه ها هستش![]()
زبان گوشیتون هرچی که هست یه بار تغییرش بدید دوباره برگردونید به حالت قبل... حالا هم آیکن بازی درست میشه هم اسم بازی...
اگر درست نشد بگید تا بهتون بگم چجوری دستی عوضش کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)