دوست عزیز میشه بگین از کجا خریدین ادرس بدین تا ما هم تهیه کنیم
با تشکر
دوست عزیز میشه بگین از کجا خریدین ادرس بدین تا ما هم تهیه کنیم
با تشکر
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم یه مودم روتر linksys وایرلس بگیرم. خیلی هم درگیر قیمت نیستم.
ولی حقیقتش بین این مدل های WAG-160N , WAG-320N و X2000 ، X3000 سرگردان شدم . نمیدونم فرقشون چیه و کدوم به درد بخور تره ؟ اگه ممکنه راهنماییم کنید. میخوام بدونم میشه راحت زوی کدوم مدل .vp نصب کرد و به راحتی دستگاههایی مثل ----- و تلویزیون رو ساپورت میکنن .
همچنین اگه ممکنه بهم بفرمایید با این هزینه 300 یا 400 تومانی گزینه یا گزینه های بسیار بهتری دارم یا اینها گزینه های خوبی هستند ؟
ممنونم.
Last edited by firstfreelove; 24-02-2013 at 18:01.
کسی نیست کمک کنه ؟
سلام.
از دوستان کسی الان از قیمت تی پی لینک 8960 و همچنین 8968 تو پاساژهای ولیعصر خبر داره؟قصد خرید دارم میخوام ببینم اینجا با محلمون چقدر اختلاف قیمت داره.ارزش داره برم ولیعصر یا نه.
ممنون میشم اگه قیمت جدید دارین بهم بگین.
سلام.دوستان میتونین آدرس بدین به ما بریم یه سری بزنیم اگه شد بخریم؟؟؟ اگه شماره ش رو هم دارین محبت کنین بدین.
ممنون
Last edited by r_liaghat; 26-02-2013 at 09:03.
از بین این دو تا کدوم رو بگیرم؟
قیمتشون الآن تو بازار چنده؟
ممنون میشم فوری بگید چون خریدم خیلی خیلی فوریه. با تشکر
TP-LINK TD-W8960N
TP-LINK TD-W8961N
![]()
دوستان ما منتظر جوابیم.کسی نیست؟؟؟؟؟؟
داداش من خودم TP-link 8961 دارم،عالیه،قدرت آنتن 10 dbi،واقعا محشره،شک نکن تو خریدش،قیمتش همین امروز 160 تومن
فروشگاه varzsh3 میتونی اینترنتی بخری
Last edited by arvin86; 28-02-2013 at 16:23.
سلام اقا من فکر کنم مارک zyxel تقلبی نه؟
خلاصه مودم ما رو حالت ppoe کلا قاطی داره اینترنت از حarsonline یا بهتره بگم parsoffline ولی مودمم مشکل داره
می شه پیشنهاد یک مودم خوب به من بدید وایرلسم داشته باشه برا خونه و البته مصرف زیاد همیشه روشنه تقریبا
در مورد تقلبی بودن مودم شما نمیشه صحبتی کرد،اما مودم های زایکسل مودم های خوبی هستن که بیشتر با اینترنت شاتل سازگارن.
من خودم از اینترنت پارس آنلاین با مودم Dlink 2730 استفاده میکنم و خیلی راضیم،به لحاظ پوشش وایرلس هم واقعا عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)