نه داداشی تو عکس که نگاه کنی 512 8 گیگه اما جلو مصرف مازادش قیمت صفره ! نمیدونید جریانش چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه داداشی تو عکس که نگاه کنی 512 8 گیگه اما جلو مصرف مازادش قیمت صفره ! نمیدونید جریانش چیه؟
سال نوی همتون مبارک دیشب گذاشتیم ساعت 7 خاموش بشه رایانه نمیدونم چه مرگیش شده بود که خاموش نشده بود تا نزدیکای ساعت 11 روشن بود و حدود 1300 مگ دانلود کرده بود!! بیشتر از نصف ترافیک یه ماه،اینم اولین ضد حال سال جدید من!!! نمدونید چرا اینطور میشه بعضی مواقع idm رایانه را خاموش نمیکنه؟ ضمنا الان دارم نگاه میکنم دوره جدید را برای من از 29 اسفند تا 1 فروردین گرفته!
ضمن تبریک سال نو به همه دوستان عزیز
شما میتونید برای مدیریت خاموش شدن سیستم از نرم افزار مطمئنتری مثل auto power-on and shut-down استفاده کنید .
تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه .
[SPOILER][/SPOILER]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behrooz3229; 22-03-2013 at 07:19.
تو تبلیغات مخابرات ساعات رایگان رو 1 تا 7 زده ولی برای ما هنوز همون 2 تا 7 هست!
اینجا کسی هست که اتصالش ساعت 1 قطع بشه؟ چه سرویسی داره و کی گرفته؟
بعضی از دوستام از ساعت یک رایگان میشه اما با این تفاوت که تا ساعت 6 ادامه داره . یعنی 5 ساعت . حدود یه سال هم هست که از مخابرات سرویس میگیرن
آره کلاه بردارای نامرد من قبلش سرویس گرفتم دانلود شبانه اصلا نداشت بعد به خاطر این 1 تا 7 رفتم جشنواره که سرم کلاه رفت رفتم تو سایت اعتراض زدم که یا تو سایتم بزنید از 2 یا اینو بکنید ساعت 1 تا 7
شما هم برید بنویسید
من سرعتم 256 ولی شبا سرعت دانلودم از 10 20 بالاتر نمیره تازه اونم به زور میگیره
از شب تا صبح 20 مگم نمیتونم دانلود کنم ماله شمام همینطوریه؟
بله - متاسفانه مال منم اینجوریه - دیشب هیچی نگرفت -
اینم عکسش که برام فرستاد :
به ساعت جاهایی که با فلش مشخص شده نگاه کنید همانطورکه گفتم ساعات رایگان از ساعت 1صبح تا 6 حساب شده . اخرین قبضتلفن هم که بیاد 6گیگ حجم اضافه میاد براش . فکر کنم مال همین یک ساعت است یعنی از 6 تا 7 که دانلود مثلا رایگان میکرده ،دیگه براش رایگان حساب نشده و کنتور انداخنه !!.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)