تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 1049 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب دوستان من یک تغییراتی تو سیستمم دادم . دیدم ممکنه تجربیاتم برای شما هم قابل استفاده باشه .
    اول اینکه خیلی رفته بود رو مخم که اسپیکرامو هم عوض کنم و برای این آمپ 819 تازه وارد اسپیکر جدید بگیرم و بیخیال این اسپیکر های سونی که الا 35 سالشه و 3 سالی از خودم بزرگتره بشم ! خلاصه کلی بررسی و جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم در حدود 500 که بودجه من هست jamo 426 خوبه . اما .........
    5شنبه رفتم جمهوری 3 تا کابل HDMI گرفتم . 2تاشو 24 تومنی یکیشم 36 تومنی ! یدونه 15 تومنی هم از قبل داشتم که PS3 رو به TV وصل کرده بودم ! اومدم خونه و پلیر + PS3 + WD HD Player رو با کابل HDMI وصل کردم به آمپ و از آمپ هم به TV . تنظیمات آمپ رو از حالت آنالوگ به دیجیتال تغییر دادم . اولین صدایی که ازش گرفتم تفاوت و افزایش کیفیت صدا با حالت قبل انقدر زیاد و محسوس بود که خودم فکرشو نمیکردم ! کیفیت و شفافیت بسیار زیاد در صدا ! جوری که بیخیال خرید اسپیکر شدم ! و الان از این اسپیکر های سونی که دارم واقعا راضی هستم .و فکر کنم اگه یه روزی بخوام تبدیلش بکنم به سینما این دوتا اسپیکر رو برای front نگه میدارم و فقط center , rear بهش اضافه میکنم. البته من چون بیشتر موزیک گوش میدم تا فیلم به همین دلیل فکر کنم فعلا استریو برام بهتره تا 5.1 ( البته باید ببینیم نظر دوستانی که تجربشون بیشتره و در این سیستمها وارد هستند چیه . اما من اکثرا دیدم که پیشنهاد میشه برای موزیک از سیستم استریو استفاده بشه . حالا اگه من اشتباه میکنم خوشحال میشم دوستان تصحیح کنند)
    مورد دوم تغییر در ولوم صدا بود . مثلا الان در حالت دیجیتال حجم صدایی رو که روی ولوم 40 میگیرم در حالت آنالوگ این حجم صدا رو روی ولوم 55 میگرفتم . الان bass و treble روی 0 هستش و bass کاملا خوبی دارم . کاملا راضی کننده . اما تو حالت آنالوگ بعضی وقتا bass رو تا 6 باید میبردم بالا که راضی کننده باشه .
    مورد بعدی که تجربه خودم هستش در مورد کابل هست. من الان از 3 نوع کابل استفاده میکنم . ( از قصد اینجوری کردم که ببینم واقعا فرقی داره یا نه !!!! )
    کابل 15 تومنی - 24 و 36 تومنی
    از نظر ظاهری 36 تومنی با روکش خیلی درست حسابی و شیک و اساسی ! 24 تومنیه هم قیافه قابل قبول ! 15 تومنیه که قیافه تعطیل !! ظاهر بسیار معمولی با روکش لاستیکی سیاه !!
    اما من هرچی اینارو هی جابجا کردم و مثلا ps3 رو مستقیم با تمام اینا به TV وصل کردم هیچ فرقی تو تصویر ندیدم ! حالا شایدم فرق میکنه اما من نمیفهمم فرقشو ! اما خلاصه به نظر من که خیلی فرق نداشت ! من اگه بخوام دوباره یه روزی کابل بخرم همون 24 تومنیو میگیرم . هم قیافش دیگه خیلی در پیت نیست و سر کابلهاش اتصال محکم و خوبی داره هم خیلی گرون نیست . امیدوارم که مفید بوده باشه براتون .
    ایول.
    خیلی ممنون که تجربیاتت رو با ما در میان گذاشتی.
    منم فکر میکنم برای موسیقی یه جفت بادن استریو بهتر باشه، چون فکر کنم صداهای مختلف از پست و جلو و ووفر در سیستم های 1.5 و 0.5 بیشتر باعث شکستگی صدا و خراب شدن آکوستیک صدا بشه، البته رایان و پژمان تجربشون بیشتره و باید دید نظر اونا در این مورد چیست.

راستی این کابل 24 تومنی چه مارکی بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب دوستان من یک تغییراتی تو سیستمم دادم . دیدم ممکنه تجربیاتم برای شما هم قابل استفاده باشه .
    اول اینکه خیلی رفته بود رو مخم که اسپیکرامو هم عوض کنم و برای این آمپ 819 تازه وارد اسپیکر جدید بگیرم و بیخیال این اسپیکر های سونی که الا 35 سالشه و 3 سالی از خودم بزرگتره بشم ! خلاصه کلی بررسی و جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم در حدود 500 که بودجه من هست jamo 426 خوبه . اما .........
    5شنبه رفتم جمهوری 3 تا کابل HDMI گرفتم . 2تاشو 24 تومنی یکیشم 36 تومنی ! یدونه 15 تومنی هم از قبل داشتم که PS3 رو به TV وصل کرده بودم ! اومدم خونه و پلیر + PS3 + WD HD Player رو با کابل HDMI وصل کردم به آمپ و از آمپ هم به TV . تنظیمات آمپ رو از حالت آنالوگ به دیجیتال تغییر دادم . اولین صدایی که ازش گرفتم تفاوت و افزایش کیفیت صدا با حالت قبل انقدر زیاد و محسوس بود که خودم فکرشو نمیکردم ! کیفیت و شفافیت بسیار زیاد در صدا ! جوری که بیخیال خرید اسپیکر شدم ! و الان از این اسپیکر های سونی که دارم واقعا راضی هستم .و فکر کنم اگه یه روزی بخوام تبدیلش بکنم به سینما این دوتا اسپیکر رو برای front نگه میدارم و فقط center , rear بهش اضافه میکنم. البته من چون بیشتر موزیک گوش میدم تا فیلم به همین دلیل فکر کنم فعلا استریو برام بهتره تا 5.1 ( البته باید ببینیم نظر دوستانی که تجربشون بیشتره و در این سیستمها وارد هستند چیه . اما من اکثرا دیدم که پیشنهاد میشه برای موزیک از سیستم استریو استفاده بشه . حالا اگه من اشتباه میکنم خوشحال میشم دوستان تصحیح کنند)
    مورد دوم تغییر در ولوم صدا بود . مثلا الان در حالت دیجیتال حجم صدایی رو که روی ولوم 40 میگیرم در حالت آنالوگ این حجم صدا رو روی ولوم 55 میگرفتم . الان bass و treble روی 0 هستش و bass کاملا خوبی دارم . کاملا راضی کننده . اما تو حالت آنالوگ بعضی وقتا bass رو تا 6 باید میبردم بالا که راضی کننده باشه .
    مورد بعدی که تجربه خودم هستش در مورد کابل هست. من الان از 3 نوع کابل استفاده میکنم . ( از قصد اینجوری کردم که ببینم واقعا فرقی داره یا نه !!!! )
    کابل 15 تومنی - 24 و 36 تومنی
    از نظر ظاهری 36 تومنی با روکش خیلی درست حسابی و شیک و اساسی ! 24 تومنیه هم قیافه قابل قبول ! 15 تومنیه که قیافه تعطیل !! ظاهر بسیار معمولی با روکش لاستیکی سیاه !!
    اما من هرچی اینارو هی جابجا کردم و مثلا ps3 رو مستقیم با تمام اینا به TV وصل کردم هیچ فرقی تو تصویر ندیدم ! حالا شایدم فرق میکنه اما من نمیفهمم فرقشو ! اما خلاصه به نظر من که خیلی فرق نداشت ! من اگه بخوام دوباره یه روزی کابل بخرم همون 24 تومنیو میگیرم . هم قیافش دیگه خیلی در پیت نیست و سر کابلهاش اتصال محکم و خوبی داره هم خیلی گرون نیست . امیدوارم که مفید بوده باشه براتون .
    منم یه کابل 1.2 متری hdmi دایو همون 24 تومن خریدم.
    قبلا یه 1.5 متری هم 18 تومن با مارک متفرقه گرفتم که اون دور کابلش حالت بافته داره.
    یه کابل hdmi هم تو پک xbox 360 بود ویه کابل dvi به hdmi هم روی ر ی س ی و ر م ا ه و ا ره بود.
    به هرحال چون کابلهای قبلی از کیفیت نزدیک به متوسط برخوردار بودن خرید یه کابل hdmi گرونقیمت که میخواستم از خروجیه آمپلی فایر به تلویزیون بگیرم باعث هیچ تغییری نمیشد بنابراین همین کابل دایو رو گرفتم.

3. 2 کاربر از farzadmaham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایول.
    خیلی ممنون که تجربیاتت رو با ما در میان گذاشتی.
    منم فکر میکنم برای موسیقی یه جفت بادن استریو بهتر باشه، چون فکر کنم صداهای مختلف از پست و جلو و ووفر در سیستم های 1.5 و 0.5 بیشتر باعث شکستگی صدا و خراب شدن آکوستیک صدا بشه، البته رایان و پژمان تجربشون بیشتره و باید دید نظر اونا در این مورد چیست.

راستی این کابل 24 تومنی چه مارکی بود؟
    خواهش میکنم . وظیفه بود
    به نظر منم سیستم استریو برای موزیک بهتره . مگر اینکه موزیکش برای سیستم 5.1 رکورد یا modify شده باشه . من دوستم یک audio cd داشت البوم dark side of the moon پینک فلوید که روی خود سی دی نوشته شده بود که این سی دی برای سیستمهای 5.1 رکورد شده . اینو وقتی تو 5.1 گوش میکردی واقعا محشر بود . اما موزیکای معمولی به نظر من و طبق تجربه ای که داشتم روی یک سیستم استریو خوب بسیار صدا و تفکیک بهتری داره تا روی 5.1 . به قول شما اونجوری صداها قاطی میشه . البته این نظر تجربی من بود. باز از نظر فنی همونطور که شما گفتی رایان و پژمان بهتر میتونند نظر بدن.
    این کابل هم مارکش دایو بود . ارزونترم ممکنه پیدا کنی اما من هم دیگه حوصله گشتن رو نداشتم هم دیدم این سه چهار هزار تومن هم گرونتر بده حداقل خیالم راحته از نمایندگی خریدم جنسش قلابی نیست .

5. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که نظرم تجربی نیست دوستان که تجربه دارن و این سیستم ها رو تست کردن بهتر میدونن، من که سی دی صوتی خوب خیلی کم دارم بدست آوردن اون آلبومایی هم که دوست داری تقریبن محاله، پس فقط ام پی 3 با بیت ریت بالا می تونم بدست بیاورم.

7. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که نظرم تجربی نیست دوستان که تجربه دارن و این سیستم ها رو تست کردن بهتر میدونن، من که سی دی صوتی خوب خیلی کم دارم بدست آوردن اون آلبومایی هم که دوست داری تقریبن محاله، پس فقط ام پی 3 با بیت ریت بالا می تونم بدست بیاورم.
    منم همین وضعو دارم تقریبا . فایلهای با پسوند FLAC اگه میتونی دانلود کنی تقریبا کیفیتش در حد Audio cd اریجیناله و بیت ریت بالایی داره.
    یک مورد دیگه در مورد این آمپ پایونیر 819 که تا الان به نظر من تو این رنج قیمت میتونه یک نقطه ضعف براش باشه اینه که اکولایزر ها رو نمیشه دستی تنظیم کرد . فقط باس و تربل رو میشه دستی تنظیم کرد و یک سری تنظیمات پیش فرض داره ( که من خودم هیچوقت با این تنظیمات پیش فرض نمیتونم کنار بیام!! به مزاجم سازگار نیست !!) که فکر کنم تو اکثر آمپهای این رده قیمت و با این مشخصات همشون اینجوری باشن. اما خوب همینجوری کیفیتش انقدر خوبه که تقریبا نیازی به انگولک کردن اکولایزر برای گرفتن صدای بهتر نیستش. و مثل اینکه از مدل 919 این امکان رو داره که حدود 100 تمون از 819 گرونتره و جیب خالی من در حد 819 !!!
    Last edited by dara_az; 10-10-2010 at 08:29.

9. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من بیشتر وقتها روی فلت موزیک گوش میدم، به نظرم رو فلت صدا گوش نوازتر است.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

گوش دادن موزیک رو حالت FLAT یه حسن خیلی بزرگ داره و اونم اینکه گوش خیلی دیر از صدای موزیک خسته میشه.بهرحال سیستم هایی که ما واسه موزیک استفاده می کنیم قابل قیاس با سیستم های گرون قیمت چند ده میلیونی نیست که گوش و روان آدم رو آزار نده.
    ولی بعضی از موزیک ها واقعا نیاز به تنظیم اکولایزر دارند.
    بهرحال این مسئله امریست سلیقه ای.

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

دوستان سلام
    میخوام یک سینمای خانگی بخرم بین فیلیپس 3578 و سونیFZ900 کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
    هر دو حرفی برای گفتن دارند.پیشنهاد من 3578 هست با توجه به تفکیک کمی بهتر و هزینه ای مناسب تر.
    ولی شما حتما صدای هر دو تا سیستم رو گوش کن و بعد تصمیم قطعی رو بگیر.

12. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دايو يه مارك تقلبي چيني هست! كه توسط افرادي سود جو وارد ايران شده!
    HDMI از برند معتبر زير 80 تومان نيست!

14. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه سرچ کوچیکی کردم در زمینه اینکه استریو برای موزیک گوش دادن مناسبتره یا 5.1 و تو چند تا از این فروم های بلاد کفری نگاه کردم که اکثرا در این موردی که براتون نقل قول میکنم از یکی از این فرومها متفق القول بودن .

Well, it depends on how your music is recorded. If you're listening to a CD (which is recorded in stereo only), then it's pointless to run the signal through extra processing to put in 5.1. In this situation, it would be best to enable a "Pure Direct Mode" if your reciever has it (That's just a Yamaha term, but it simply indicates a mode where the reciever doesn't do any processing to the signal from the player). However, if you're listening to an SACD or DVD-A that's encoded in 5.1, then it makes sense to enable this mode on your reciever. You can find many old stereo recordings that have been redone in 5.1, but some newer releases have been recorded specifically for 5.1 sound

خلاصش به زبان ساده میگفتند که اگه اون موزیک به صورت دو کانال و استریو رکورد شده باشه بهترین حالت پخشش هم روی سیستمهای استریو هستش و اگه به صورت 5.1 رکورد شده باشه (مثل SACD ها) روی 5.1 خوب جواب میده .
    در مورد این SACD هم یه بررسی کردم و خلاصه نتیجش این بود :

SACD is capable of deliviring 2.0, 3.0, 4.0, 5.0 and 5.1 Surround Sound

برای اطلاعات بیشتر هم میتونید اینجا رو ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم فروم داره که میتونید بخونید هم اینکه لیست کاملی از SACD ها برای فروش داره که متاسفانه ما از اینجا امکان خریدش رو نداریم
    پس من خودم به این نتیجه میرسم که چون اکثر موزیک هام دانلود شده از اینترنت هست و تقریبا همشون هم 2 کانال رکورد شدند و 5.1 نیستش ( حتی اگه بیت ریت بالا هم باشه ) پس فعلا با همین استریو حال میکنم و هزینه اضافی برای 5.1 نمیدم . چون خیلی اهل فیلم هم نیستم . اما خوب دوستانی که اهل فیلم هستند مسلما 5.1 براشون خیلی مناسبتره.
    Last edited by dara_az; 10-10-2010 at 08:33.

16. 4 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دايو يه مارك تقلبي چيني هست! كه توسط افرادي سود جو وارد ايران شده!
    HDMI از برند معتبر زير 80 تومان نيست!
    بله چینیه ! اما خوب شما بگو الان ما چیمون چینی نیست ؟!؟!؟! دیگه مجبوریم بسازیم با این وضعیت چینی ! چند وقت دیگه خودمون چینی نشیم باید خدا رو شکر کنیم

18. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •