خوب شما احتمالا باید برنامه Microsoft .Net 3.5 Framework رو هم دانلود کنی منتها برنامه جدیدا یه بسته بروز رسان هم براش آمداده شده من هم قبلا این مشکل رو داشتم البته با نصب یه آپدیت این مشکلت حل میشه که می تونی اینجا دنبالش بگردی :
البته نسخه سازگار با ویندوز خودت رو دانلود کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا که بری و روی فایل اولی مثلا سازگار با نسخه ویندوز Xp 86 ( همون ویندوز نصب شده روی سیستم شما فکر کنم ) کلیک کنید می رید توی صفحه دانلود که 3 تا فایل برای دانلود براتوی گذاشته و باید هر سه رو دانلود کنید حجم هاشون کلا فکر کنم بشه 16 مگابایت...
یه راه حل دیگه هم که می تونه داشته باشه اینه که برنامه فایر وال آنتی ویروسی که داری بهت اجازه اتصال به اینترنت رو نمی ده بهتره مدل آنتی ویروس روبگی تا راه حلش رو بهت بگم
راه حل دیگه هم که می تونی داشته باشی اینه که به اینترنت وصل میشه اما چون سایت دانلود ممکنه برای شما هیتلر باشه برنامه قادر به دانلود آپدیت ها نشه برای همین به اینجا مراجعه کن
کد:
در رابطه با اون لانچر هم به این آدرس برو و جدید ترین نسخه رو دانلود کن و توی پوشه بازی کپی کن :
کد:
در آخر هم بگم که بله می تونی بازی کنی و من خودم دارم روزی یک ساعت آن لاین بازی می کنم !!!
.................................................. .................................................. ...............
خوب برای دیدن لینک های اون سایت باید بره عضو بشه ... بعد اون روش همینی هست که در سایت iranianmw2.blogsky.com ' گفته شده ..تازه توی این سایت iranianmw2.blogsky.com با عکس و توضحات کامل همه چیز رو گفته !!!!