بابا دمت گرممن مردم تا جواب اینو گرفتم
تازه فهمیدم چی به چیه!!
البته از همه ی اونایی که سعی کردن جواب منو بدن واقعا متشکرم
بابا دمت گرممن مردم تا جواب اینو گرفتم
تازه فهمیدم چی به چیه!!
البته از همه ی اونایی که سعی کردن جواب منو بدن واقعا متشکرم
من دوتا سوال دارم:
1. قابلیت طراحی بازی برای آیفون و آیپد تو این نسخه ی دسامبر ادیتوری هم برای udk اضافه کرده؟
2.این apex کی قراره جای physx رو تو udk بگیره.
بله یه ادیتور و یک GAME مخصوص آیفون اضافه شده .... البته گیمش زیاد کامل نیست !1. قابلیت طراحی بازی برای آیفون و آیپد تو این نسخه ی دسامبر ادیتوری هم برای udk اضافه کرده؟
سلام
اولی که امیر رضا جان جواب داد. در کنار اون ادیتور اصلی که اضافه شده یه شبیه ساز هم گذاشتن برای تست و همین طور Remote Control هم روی خود iPhone، iPod و iPad فعاله.
Apex هیچ وقت جای Physx رو نمی گیره. اصلا Apex که یه موتور فیزیک نیست.
اول این پستو بخون:
همون طور که اونجا گفتم Apex یه لایه ی سطح بالاتره که روی Physx سوار می شه، تازه اونم نه همه جا فقط توی 4 شاخه ی خاص.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمتهایی از Apex مثل Apex Destructible که از 4 ماه پیش به UDK اضافه شده. یا Apex Vegetation چند ماهیه به Speed Tree جدید اضافه شده.
اینکه می بینی شما نمی تونی باهاش کار کنی، ربطی به UDK نداره. اون به این خاطره که هنوز nVidia ادیتور های عمومی Apex رو منتشر نکرده. قرار بود توی دسامبر منتشر بشه که خب ظاهرا عقب افتاده. کسه دیگه ای هم غیر انویدیا نمی تونه ادیتور بده براش. پس تنها راه اینه که صبر کنی تا انویدیا ادیتورها رو منتشر کنه.
خلاصه کارایی که اپیک لازم بوده واسه Apex انجام بده همش 4 ماه پیش انجام شده. دیگه بقیش با انویدیاست.
بای.![]()
من یه سری ویدیو دیده بودم از اپکس فکر میکردم به جای فیزیکس میاد.
برای من سایت انویدیا اصلا بالا نمیاد که مرجع اپکس رو ببینم در هر صورت ممنون.
یکی دیگه از بچه ها این مشکلو داشت، بهش گفتم DNS شو عوض کنه، مشکلش حل شد. شما هم یه تست بکن. DNS هاتو بذار 8.8.8.8 و 4.2.2.1 .
البته تضمینی نیست واسه شما هم جواب بده ولی خب به تستش می ارزه.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 29-12-2010 at 22:03.
سلام دوستان
من یه سؤال دارم : آیا انیمیشن های پیشفرض کاراکتر هایی مثل Iron Guard رو که توی Content Browser هم هست میشه به کاراکتری که خودمون به UDK ایمپورت کردیم نسبت بدیم ؟
بازم نشد الان از تو کافینت دارم سایتشو میبینم .
آره این کار شدنی هستش در صورتیکه کاراکتر خودتون رو با استخون کاراکترهای آماده که تو سایت اپیک هم هستش ریگ کنید -باید نام تمام استخوانها درست باشه.بعد از ایمپورت هم کافیه تو یه کلاس بجای اسم اون کاراکتر اسم کاراکتر خودتون رو بزاریدمن قدیما اینکار رو انجام دادم
![]()
اینم لینک اون کاراکترهای خود اپیک که می تونین دانلود کنید که با اینکار اندازه کاراکتر هم دست آدم میادبعد کاراکتر خودتون رو با استخون های این کاراکتر اسکین کنید
از قسمت Skeletons می تونید دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)