تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 380 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

تا دهنش بازه ببین بچه رو می بینی یا نه =))))

این دیالوگش خیلی باحال بود
    +بیخودی دیگه قرار نیس بیاد؟امیدوارم حذف نشده باشه
    نقش باباشاه هم از اول سریال خیلی نبوده که!نبودش اونجوری که دوستان میگن احساس نمیشه!
    اگه بابای اتی نباشه 100% نبودش به نظر میاد ولی نقش باباشاه چون از اول سریال خیلی نبوده احساس نمیشه

2. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

میگم من دی وی دی رو گرفتم,اما با کامپیوتر که میخوام نگاه کنم این قفلش نمیزاره,کسی روشی کرکی چیزی بلد نیست برام پیغام بده؟لطفا@@@@

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگم من دی وی دی رو گرفتم,اما با کامپیوتر که میخوام نگاه کنم این قفلش نمیزاره,کسی روشی کرکی چیزی بلد نیست برام پیغام بده؟لطفا@@@@
    من که هیچ مشکلی با دیدن تو pc ندارم نمی دونم شما چجوری مشکل داری من برای تست همین الان توی pc فیلم را دیدم

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

من که هیچ مشکلی با دیدن تو pc ندارم نمی دونم شما چجوری مشکل داری من برای تست همین الان توی pc فیلم را دیدم
    روی بعضیاش قفل نیست , شانس ما اومدیم دی وی دی رو گرفتیم,حالا هم روش قفل هست , دی وی دی پلیر هم ندارم

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

2

مجموعه نهم . ..

توپولوف وارد کاخ میشود به توطئه و دسیسه زیراب بلوتوث و مستشار رو میزنند و این دو از کاخ اخراج میشوند

راستی زیراب یکی از نظامی ها هم خورده میشود .....

چه مجموعه ای هست این مجموعه نهم

دوست عزیز بهتر نیست که اینجور چیزارو لا اقل میخواید بگید تو محتوای مخفی بزارید ؟ دلیل نمیشه یکی دیده بیاد همه چیو لو بده برا امثال من که هنوز ندیدن اونم با فونت به اون بزرگی !!!
    Last edited by SA.JJ.AD; 24-11-2010 at 21:20.

7. 9 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظرم این پک خیلی خوب بود و کلا بهتر از قبلی بود...اما کاش نقش باباشاه رو یه نفر دیگه جای هادی کاظمی بازی می کرد...باباشاه خیلی بهتر بود...توپولوف خیلی خشک و کسل کننده س!

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان محترم بدجور دوباره از خط زدید بیرون

1.بنا بود از بحث درباره کپی رایت و دانلود این چیزها دوری کنید که نکردید،در نتیجه پستهای مربوط به این موضوع حذف شدند.

2.اومدن یا نیومدن یا کمی دیر و زود شدن تشریف فرمایی این سریال موضوع مهمی نیست که یک پست در میان درباره اش بحث بشه،منتظر ظهور امام زمان که نیستید.
    در نتیجه
    پستهای چند صفحه اخیر که در این مورد بود حذف شده و زین پس هم حذف می شود.برای اطلاع از پخش به سایت مربوطه یا مکان های فروش مراجعه کنید.

3.از طرفداران و مخالفان این مجموعه درخواست می شه در صورت مواجهه با پستی حاوی نظر مخالف سعه صدر پیش بگیرند و مواظب پستی که می دهند باشند چراکه اگر از پستی بوی جنجال و دعوا به مشام برسه پاک می شه.

4تا به حال چندین بار این تاپیک قفل شده و همکار گرامی زحمت کشیدن تذکر دادن ؛خودتون رعایت کنید(بار دیگه)وگرنه من خیلی حال می کنم با کاراکتر عارف لرستانی و برزو ارجمند در این سریال و دور از ذهن نیست که چنین خصوصیات و رفتاری مشابه ایشان درباره این تاپیک اعمال شده و به قعر ترش بره.

نکته:پست درباره با اینکه "آقا تو را خدا رعایت کنید،آقا الان قفل می شه،بابا بی خیال .."هم اسپم و بی ربط به تاپیک . خود باعث انحراف تاپیک می شه، نتیجتا پاک می شه .بهترین راه برای کنترل انحراف شرکت نکردن در بحثهای انحرافی است.

5.این پست به شدت واضحه در نتیجه لطفا از اظهار نظر درباره با آن خودداری کنید و فقط درباره خود سریال بحث کنید.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    منم از شخصیت توپولوف خوشم نیومد همون شخصیت باباشاه خیلی بهتر بود.راستی توی جایی که اسم بازیگرا رو میزنن عکس باباشاه حذف شده و عکس توپولوف رو زده!!یعنی دوباره برنمیگرده!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هادی کاظمی واقعا هنرمنده چه باباشاه باشه چه توپولوف.من خیلی بازیشو دوست دارم.

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

هنرمندی هادی کاظمی که شکی درش نیس ولی فعلا توی نقش توپولوف چیز خاصی نشون نداده و کلا توی 2/3قسمت نمیشه نظر داد راجع به نقشش،شاید بعدا بهتر بشه ولی اولین حضورش به عنوان توپولوف که نترکوند مثل باباشاه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •