تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 275 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

مثل این که اون 440 بال در آوردن داشت ! چون من دیروز برنامه هام جور شد و رفتم کل علائدین رو گشتم کلا 3 تا دونه hd2 دست دوم پیدا کردم که همه با هم به نظر هماهنگ بودن و همه میگفتن در حد نو, و همه میگفتن 550 تومن.
    آخرش امروز تمیز ترینشون رو گرفتم. متاسفانه گارانتیش پارس تلکام هستش, ولی خوب, واقعا من ک به جز زمانی که باهاش مکالمه شده, فرقش رو با آکبند متوجه نمیشدم ! (توی بقیه اشون قشنگ مشخص بود)

قیمت دقیق این گوشی بدون گارانتی رو کسی داره؟
    قیمت روز بدون گارانتی : 630
    دست دوم : 550 (با گارانتی, تا حدود برج 9)
    گارانتی پرشین تلکام : 710 (قیمت مستقیم از سایت پرشین تلکام. جالبه, چند روز پیش که چک میکردم 690 بود)

دوستان در مورد نحوه آپدیت گوشی میشه توضیح بدین ، من اولین باره ویندوز موبایل استفاده می کنم،تا جایی که ممکنه ساده و با جزئیات بگین
    برای آپدیت رام این گوشی, به سایت htc بخش support برین و گوشی خودتون رو انتخاب کنین. آخرین آپدیت رام رو انتخاب کرده, با وارد کردن سریال گوشی اون رو دانلود کنین و مرحله مرحله, بعد از خوندن توضیحاتش جلو برین
    فقط کافیه باتری گوشی بالای 50% باشه و تو همه ی مراحل تیک مربوطه رو بزنین و جلو برین, خیلی راحت انجام میشه
    برای آپدیت رام این گوشی (برای رام کوک شده) اول باید گوشی خوتون رو hspl کنید (یکجورایی اون چیزی که من فهمیدم قفلش رو میشکنین که بشه رام کوک شده نصب کرد, بقیه مراحل هم مثل بالا هستش, فقط باید برنامه ی flash center رو هم بگیرین و رام مورد نظرتون رو توی فولدر ruu داخل فولدر flash center بریزین و مراحل بالا رو انجام بدین.
    (من خودم با توجه به اینکه امروز صبح گوشی رو خریدم, هنوز این کار رو روی این گوشی انجام ندادم, ولی روی hd دقیقا همینطوری بود که توضیح دادم.)

2. این کاربر از fasters7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

حالا خودم توی ریختن رام کوک شده روش گیر کردم ! گوشی رو با hspl 2 که توی xda پیدا کرده بودم hspl کردم ( روی 2.08) ولی الان هرچی رام یا رادیو میام روش بریزم روی 0% میمونه و هیچی که هیچی ! و بعد هم با چندبار توضیح برای ریکاوری (با در آوردن باتری) ارور میده و همین.
    اگه لطف کنین راهنماییم کنین, پیشاپیش ممنون

ویرایش : دوباره با همون برنامه, روی 1.66 hspl کردم و رادیو و رام هردو به راحتی نصب شدن

حالا که تست کردم لینک هاش رو میذارم :

hspl 2 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رادیو 2.10 :
    کد:
    رام انرژی (17 می 2010 , یعنی همین سه روز پیش ! ) :
    کد:
    البته این با کوکی تب هستش, بقیه رام هاش رو هم همون بقل ها میتونین پیدا کنین !

و نکته ی لازم به ذکر اینکه همه ی اینها رو با توجه به راهنمایی های دوستان توی سایت موبایلستان پیدا کردم که جا داره ازشون تشکر کنم
    Last edited by fasters7; 20-05-2010 at 14:35. دليل: اضافه کردن یه عالمه مطلب ! :27:

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

hspl 2 :
    کد:
    این لینک نصب نمیشه،ارور میده که یه برنامه دیگه باید قبلا رو گوشی نصب شده باشه:spl ... یا یه همچین چیزی.گوشی هم کلا هنگ می کنه و باید باطری رو در بیاری

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

این لینک نصب نمیشه،ارور میده که یه برنامه دیگه باید قبلا رو گوشی نصب شده باشه:spl ... یا یه همچین چیزی.گوشی هم کلا هنگ می کنه و باید باطری رو در بیاری
    مراحلش رو به همون ترتیبی که گفتم رفتی ؟ اول نوشته بودم که وقتی با 2.08 hspl کردم اصلا نه رادیو و نه رام نصب نمیشدن (و همینطوری که میگی اخطار میداد که باید باتری رو در بیارم و اینا) , ولی بعد دوباره همون برنامه ی hspl 2 رو اجرا کردم و روی 1.66 hspl کردم که هردوتا (هم رادیو و هم رام) به راحتی نصب شدن

راستی, دوستانی که hspl کردن و به مشکلی بر میخورن که باید گوشی رو ببرن به نمایندگی, قبل از این کار, حتما باید hspl رو برگردونین وگرنه گوشی بدون گارانتی حساب میشه. برای اینکار هم یه میتونین خیلی راحت از همین برنامه hspl 2 استفاده کنین و روی مثلا ospl 1.66 تنظیمش کنین و بقیه مراحل. اینطوری, هروقت بخواین رام کوک شده دارین, بقیه مواقع گارانتی !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این عکس (بالایی)من 4 ماه پیش از نت ورداشتم.این گوشی که مال شما نیست و تنها گوشی hd2 که صفحش شکسته حالا معلوم نیست صاحبش چه حالی داشته که کوبونده گوشی یه جایی
    ایول!
    فکر نمی کردم کسی متوجه بشه : دی
    البته از اون فعال بودن 3g هم معلومه مال من نیست!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

مراحلش رو به همون ترتیبی که گفتم رفتی ؟ اول نوشته بودم که وقتی با 2.08 hspl کردم اصلا نه رادیو و نه رام نصب نمیشدن (و همینطوری که میگی اخطار میداد که باید باتری رو در بیارم و اینا) , ولی بعد دوباره همون برنامه ی hspl 2 رو اجرا کردم و روی 1.66 hspl کردم که هردوتا (هم رادیو و هم رام) به راحتی نصب شدن

راستی, دوستانی که hspl کردن و به مشکلی بر میخورن که باید گوشی رو ببرن به نمایندگی, قبل از این کار, حتما باید hspl رو برگردونین وگرنه گوشی بدون گارانتی حساب میشه. برای اینکار هم یه میتونین خیلی راحت از همین برنامه hspl 2 استفاده کنین و روی مثلا ospl 1.66 تنظیمش کنین و بقیه مراحل. اینطوری, هروقت بخواین رام کوک شده دارین, بقیه مواقع گارانتی !
    میشه لطفا یه ذره ساده تر توضیح بدی؟من اون لینکی رو که گذاشته بودی ،دانلود کردم و کپی کردم رو مموری گوشی و اجرا کردم.روی گوشی یه صفحه سه رنگی اومد و ارور داد و مجبور شدم باطری رو در بیارم.کجای کار من ایراد داشته دقیقا؟
    ممنون از وقتی که می ذاری

داره خودمونی میشه spcivileng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ... حاجی این ویندوز سون کمپلت پرید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام ... حاجی این ویندوز سون کمپلت پرید ؟
    خبرهای خوبی در راهه!
    بزودی هم WM7 و هم آندرویید روی HD2 کوک میشه.
    در سایت XDA چند نفر متخصص رو این پروژه ها کار میکنن که آخرین خبری که دادن گفتن در مراحل پایانی بوت کردن(سوار کردن) آندروئید و ویندوز فون7 رو HD2 هستن اتفاقا" خفن ترین فرد XDA رو بیرون دادن رام WM7 رو HD2 داره کار میکنه ومطمئن باشین همین روزها میتونید همزمان از آندرویید و ویندوز رو گوشیتون حالشو ببرین.

10. این کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spcivileng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خبرهای خوبی در راهه!
    بزودی هم WM7 و هم آندرویید روی HD2 کوک میشه.
    در سایت XDA چند نفر متخصص رو این پروژه ها کار میکنن که آخرین خبری که دادن گفتن در مراحل پایانی بوت کردن(سوار کردن) آندروئید و ویندوز فون7 رو HD2 هستن اتفاقا" خفن ترین فرد XDA رو بیرون دادن رام WM7 رو HD2 داره کار میکنه ومطمئن باشین همین روزها میتونید همزمان از آندرویید و ویندوز رو گوشیتون حالشو ببرین.
    دمت گرم حاجی ... خدا از دهنت بشنفه !

یه چیز فقط ، شرمنده ما بی سوادیم دیگه این کوک شدن یعنی چی ؟

یه چیز دیگه هم اینکه الآن این رام کوک شده و رادیو کدومش روونتر و بهتره بزنیم رام اصلی رو پرپر کنیم

اووووم این لینک ناوویتل رو هم من گیر نیاوردم اما جارمین رو نصبیدم .. جواب داد اما میگن ناویتل امکاناتش خفنتره ... اگه لینکشو دارین لطفا" ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

لطف کنید ضعفای این گوشیو ....
    مم
    نون
    .
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •