سلام خسته نباشید
خجسته اییا
موفق باشید
سلام خسته نباشید
خجسته اییا
موفق باشید
سلامت باشید.دی:
رفتم ثبت نام کردم بنده خداها پولم یادشون رفت بگیرن.![]()
عجب...من پرسیدم ظاهرا علمی کاربردی کلا زده به تیپ کاردانی و کاملا گرایش های کارشناسی رو اورده برا کاردانی یا یه همچین چیزی!!!! اینجوری که نمیشه....بله چارتشو دیدم
جزء طراحی الگوریتم و ساختمان داده و مدار منطقی و چند تا درس دیگه بقیه واحد ها یکی نیست!!!!!
نمیدونم چرا اینطوریه
به هر صورت، درس ها وقتی زیر نظر وزارت علومه یکیه!! فک کنم تفاوت تو عنوان درس ها باشه فقط که دوستان هم اشاره کردن... که در اینصورت، احتمالا برات درستشون میکنن داداش...
بچه ها یه خبر خوب نتایج کاردانی ترمی تا عصر اعلام میشه اینم خبرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه خبر خوب نتایج کاردانی ترمی تا عصر اعلام میشه اینم خبرش:
فهرست اسامی پذیرفته شدگان دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی عصر امروز اعلام می شود.به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر علی صدر ، معاون سنجش ، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود : فهرست اسامی حدود 118 هزار نفر پذیرفته شده در دوره های کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر می شود.وی در خاتمه گفت : زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان تا فردا 12 مهرماه اعلام می شود.
نتیجه کاردانی ترمی 1391:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زودی برید و بگید از کجا قبول شدید!!!
موفق باشید![]()
آقا من جهاد دانشگاهی قبول شدم.کسی میدونه جهاد دانشگاهی چجور جاییه ؟![]()
مبارکه ، لطفا رشته قبولیتون هم ذکر کنیییییییییییییید!
ممنون داداش
رشته IT (فناوری اطلاعات) و با معدل 14/23 همون اولویت اول قبول شدم
حالا نگفتید کلا این دانشگاه چجوریاست ؟
آقا من با معدل 15.84... رشته ي ماشين افزار گرايش ساخت و توليد ... دانشگاه قالب هاي صنعتي ايران خودرو قبول شدم ..اولويت اولم هم بود.....بهترين دانشگاه فني مهندسي در زمينه ي مكانيكه و اساتيد با تجربه اي داره
انشا الله همه در رشته ي و دانشگاه مورد علاقشون قبول شن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)