از قسمت internet profiles انتخاب و تعیین کنید
از قسمت internet profiles انتخاب و تعیین کنید
سلام دوستان در آدرس زیر نحوه نصب آندروید بر روی سامسونگ Jet GT-S8000 یا GT-S8003 که به نام JetDroid هست را توضیح دادم.
تشکر یادتون نره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام با تشكر از اين خبرتون دوستان كسي امتحان كرده لطفا نتيجه رو اعلام كنيد.![]()
سلام
اين تاپيك سايت موبايلستان هست :
كه همه مباحث هست و دوستان هم در حال بحث و تصاوير هم گذاشتنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول يكي از پست ها :
البته الان شتاب سنج و WIFI هم كار ميكنه و بايد از قسمت كار نكرده ها برش داشتقسمت هایی که به طور کامل یا تقریبا خوب کار میکنه:
صفحه نمایش
منوی اصلی آندروید + دستکتاپ, گجت ها و زیر منو ها و افکت های گرافیکی
تاچ
کلید های سخت افزاری به غیر از کلید سمت راست مکعب (ولی واسه خاموش کردن گوشی میشه ازش استفاده کرد)
برخی از نرم افزار ها و بازی ها مثل برنامه مدیریت فایل, تایمر و بازی assassin creed از بین 5 بازی که تست کردم (فکر کنم بازی ها 3D هنوز پشتیبانی نمیشه!)
نصب برنامه های جدید (ولی فقط بعضیاشون درست کار میکنه)
Multi Tasking (اجرای چند نرم افزار)
تم و AddOn های گرافیکی
قسمت هایی که متاسفانه کار نمی کنه:
قابلیت GSM (شامل مکالمه, اس ام اس و غیره)
صدا
دوربین
بلوتوٍث
WiFi
قابلیت استند بای رفتن
کنترل سرعت CPU
تقویم و تاریخ
نمایش میزان شارژ باطری
USB
SD card (مثل اینکه داره روش کار میشه)
مرورگر وب و کلا بخش های اینترنتی
شتاب سنج
میکروفن
تنظیم روشنایی
و...
میخواستم ببینم گوشی جت دست دومش الان چنده قیمتش...دارم میخوام بفروشم...اگه قیمتش خوب باشه....حالا میخوام یه قیمت بگیرم.ممنون میشم یکی ج بده![]()
نوش تو پایه های 270-280 هست...دست دومش اگه تمیز باشه...خط و خش نداشته باشه....فکر کنم بشه 200 تومن..یا حتی بیشتر هم فروخت....میخواستم ببینم گوشی جت دست دومش الان چنده قیمتش...دارم میخوام بفروشم...اگه قیمتش خوب باشه....حالا میخوام یه قیمت بگیرم.ممنون میشم یکی ج بده![]()
اگه محافظ صفحه هم داره خواستی بفروشیش بکنش چون خودتون استفاده کردید محافظ صفحه خش افتاده باعث میشه صفحه نمایشش هم خوب دیده نشه....و به چشم نیاد.
رزولوشن های روندی مثل 320*240 رو قبول می کنه دادامشكل همين بود!از هم پناه بر خدا
480*720 ریختم با همین فرمت آخ نگفت
ممنون.
اكش بدون گارانتي 275 تومان و با گارانتي 310 تومان هست الان
همين ديروز يكي دو نفر تو persiantools دست دوم رو 215 و 220 فروختن
سلام آقا بنده قصد دارمگوشي رو آپديتش كنم واسه همين با يكي از نمايندگي هاي مايكروتل تماس گرفتم در ضمن گوشيم داراي گارانتي هم هست اما گفتن واسه نرم افزار پول ميگيريم گفتم اشكال نداره حالا چند ميشه
گفتن 65000 تومن
حالا موندم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد.
غیر ممکنه....شاید منظور شمارو متوجه نشده.....آخه وقتی گارانتی داری پول نمیگیرن....بعدون گارانتی هم 10تومنه.....دوستان همشون خودشون عوض کردن....پدرام خان وارده...یه لینکی هم دادن کامل توضیح داده بود..صبر کن پیداش کنم.......ایناهاش.../سلام آقا بنده قصد دارمگوشي رو آپديتش كنم واسه همين با يكي از نمايندگي هاي مايكروتل تماس گرفتم در ضمن گوشيم داراي گارانتي هم هست اما گفتن واسه نرم افزار پول ميگيريم گفتم اشكال نداره حالا چند ميشه
گفتن 65000 تومن
حالا موندم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد.
==========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته معرفی یه سایت دیگه خلاف قوانینه ها.....تا کسی ندیده یه جایی سیوش کن...چون ممکنه بعدا پاک بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)